Értékelje a céget!
8 találat 1

Digger 2005 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
7100, Szekszárd Jókai u. 10.
e-mail:
solymar.akos@gmail.hu
:
solymar.akos@gmail.hu
Tevékenység rövid leírása:
Családi vállalkozásunk a Digger 2005 Kft több mint tíz évvel ezelőtt alakult. Az azóta eltelt években részesei voltunk és vagyunk egy sor kis és nagy beruházásnak, mint fő, vagy alvállalkozók. Ezt annak az üzletpolitikának köszönhetjük, amit kezdettől fogva a mi napig követünk: nincs ?kis? és ?nagy? megrendelő, csak olyan ügyfél, aki a pénzéért korrekt áron, kifogástalan munkát, szolgáltatást vár. Ennek köszönhetően néhány év alatt a kezdeti tevékenységi körünket sikerült egyre jobban kibővítenünk; jól felkészült szakember gárdánk ma már alapozástól a kulcsátadásig vállalja ? gyakorlatilag - bármilyen méretű építőipari beruházás lebonyolítását. Gépparkunk korszerű, megbízható, folyamatosan bővülő- megrendelőink igényei szerint. Ha végigböngészi oldalainkat, látni fogja, hogy számos szolgáltatásunk van, amelyet magánemberként, kisvállalkozóként, vagy egy nagy cég munkatársaként előbb-utóbb érdemes lesz igénybe vennie.

KRATOS Kft.

Cím:
1043, Budapest Dugonics u. 11.
telefon:
20/945-3596
fax:
20/945-3596
Tevékenység rövid leírása:
A Kratos Kft. 1993-ban alakult. Fő tevékenységünk az alapításkor a szünetmentes áramellátás eszközei voltak, ami kibővült áramfejlesztők kölcsönzésével, majd később 2 új tevékenységgel: autóvillamossággal és számítástechnikával.

Cad-Server Kft.

Cím:
2040, Budaörs Gyár u. 2.
mobil:
70-311-8011
e-mail:
70-311-8011
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk áramfejlesztőkkel foglalkozik.
Jogelőd társaságunk, a CAD-Server Bt 1990-ben alakult, és elsősorban gépészeti tervezéssel foglalkozott az energetika területén.
Munkáink során szerzett tapasztalatok és a piaci lehetőség felismerése alapján, 1992-ben elkezdtünk olyan jelentős, külföldi dízelaggregát gyártó partnert keresni, akinek a termékeivel konkurenciát teremthettünk a magyar piacon ezen a területen évtizedek óta monopolhelyzetben lévő cégeknek.Eddigi munkánk eredményességét tükrözi a referencia listánk is, amelyben kórházakon kívül telefonközpontok, bankok, számitógép központok, üzletközpontok, minisztériumi és követségi épületek is találhatók. Az évről-évre jelentősen növekvő rendelésállományt a CAD-Server Bt egyre nehezebben tudta ellátni, így 1996. január 1-én a CAD-Server Bt és tulajdonosai megalakították az Első CAD-Server Kft-t. A kft-ben új, nagyobb kapacitással rendelkező szervezetet alakítottunk ki a marketing, kivitelezői és szerviz vonalon isTársaságunk megfelelő létszámú, jól képzett alkalmazotti állománnyal rendelkezik az aggregátok telepítésének tervezése, komplett gépészeti- és villamos kivitelezéséhez.Az elmúlt években a magyar piaci igények erősen eltolódtak a "volume market" (mennyiségi piac) irányába, mely az aggregátok műszaki színvonala és a választható, opcionális felszereltség rovására az árat helyezi előtérbe, elfogadva a leegyszerűsített, fix specifikációjú, kihegyezett teljesítményű gyártmányokat. Ennek a kihívásnak eleget téve, versenyképességünk megtartása és piaci részesedésünk növelése érdekében további vezető európai aggregátgyártókkal léptünk kereskedelmi kapcsolatba Az elmúlt évek munkája eredményeként e gépekből is tekintélyes referencialistát állíthattunk össze, melyet annak köszönhetünk, hogy a "mennyiségi piacot" a "minőségi piacon" szerzett tapasztalataink és tudásunk felhasználásával, a konkurenciánál nagyobb szakértelemmel, rugalmassággal, az egyedi igények megoldásával szolgáljuk ki.

Forstrade Kft.

Cím:
1142, Budapest Erzsébet királyné út 5-7.
fax:
468-41-19
e-mail:
468-41-19
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk komplett áramfejlesztő gépek beszerzésével, értékesítésével, bérbeadásával, telepítésével, szervizelésével, karbantartásával, valamint alkatrészellátásával foglalkozik.
A Perkins ipari dízelmotor gyártó cég magyarországi képviselete, Perkins motorok javítása,szervize.

Technoform Kft.

Cím:
4400, Nyíregyháza Víz u. 38.
telefon:
42/311-790
fax:
42/311-790
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk építőipari gépek forgalmazásával, szervizelésével, kölcsönzésével foglalkozik. Fő törekvésünk, hogy minden partnerünk elégedetten távozzon tőlünk. Ehhez hozzájárul a forgalmazott gépek és szolgáltatásunk magas műszaki színvonala.

Tomido Kft

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünket fennállásának közel 20 éve alatt az állandóan bővülő szolgáltatások, a színvonal növekedése, az árak szinten tartása, a megbízhatóság, rugalmasság, korrektség jellemezte.

A TOMIDÓ Kft. 1993-ban alakult azzal a célkitűzéssel, hogy jó minőségű, közép kategóriájú építőipari gépekkel álljon régi és leendő bérlőink rendelkezésére. Széles a választék, amit folyamatosan bővítünk.
Cégünk nem egyszerűen a gépek bérbeadását kínálja partnereinek, hanem felajánlja teljes körű szolgáltatását:

-szakértelmét
-szállítást vagy a szállítás megszervezését
-nagyfokú rugalmasságát
-szerviz szolgálatát (gyors helyszíni javítás vagy gépcsere)
A gazdasági válság következtében kialakult nehézségek ellenére is a TOMIDÓ Kft. igyekszik megtartani szolgáltatásai szinvonalát és olyan gépeket kínál ügyfeleinek,
melyekkel versenyképesebbé tudják tenni termelésüket. Ezért ez év tavaszán is jelentős összeget áldozunk kiváló minőségű, új gépek beszerzésére.

Amennyiben bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését, kérjük hívjon bennünket az alábbi telefonszámokon, hogy rendelkezésére állhassunk!

Telefon: 262-5201
FAX: 263-17-05
Tel.: 06-20-935-4006, 06-30-924-6195

Címünk: 1103 Budapest, Szlávy u. 27.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.