Értékelje a céget!
13 találat 1 | 2

S & S Automatika Kft

Cím:
1201, Budapest Helsinki út 101
telefon:
06-1/382-4593
e-mail:
06-1/382-4593
Tevékenység rövid leírása:
Családi ház és épületautomatizálás, fűtési és légtechnika rendszerek automatizálása: automatika tervezés, üzembehelyezés, karbantartás. Honeywell automatika elemek forgalmazása. Automatika rendszerek telepítése, karbantartása.

Jelentősebb munkáink:

-Sofitel Atrium Budapest
-Budai Várgondnokság Kht. rekonstrukció
-Zuglói H-Tech csarnok
-Fovárosi Gázmuvek, Béke téri székház
-Hotel Intercontinental, Hutogépház
-Hódmezővásárhelyi Atev Zrt , elektromos kapcsolószekrények gyártása
-Pápai Hirtenberger csarnok, technológia, padlófűtési rendszer autómatizálása.
-Suzuki, Budaörs légtechnikai rendszer automatizálása.

HONEYWELL Szabályozástechnikai Kft.

Cím:
1133, Budapest Gogol utca 13.
fax:
451-43-43
telefon:
451-43-43
Tevékenység rövid leírása:
Mikrokapcsolók, ipari szabályozók, vezérlőberendezések, épületautomatikai, tüzeléstechnikai termékek forgalmazása és javítása.

FUBO Irányítástechnikai Rendszerház Kft.

Cím:
4400, Nyíregyháza Pazonyi u. 15.
telefon:
06/42 403-893
fax:
06/42 403-893
Tevékenység rövid leírása:
Rendszerintegrátori szolgáltatásunkat az ipari folyamatirányító és épület-automatikai rendszerek területén végezzük. Támogatjuk a modern technológiájú szabványos, nyitott protokoll, skálázható hardver- és szoftvermegoldásokat. A terepi készülékektől a SCADA rendszereken át a teljes termelésirányításig. Nagykereskedőként forgalmazunk épületgépészeti berendezéseket: Honeywell, Grundfos, McQuay készülékeket.

Provicon Kft.

Cím:
1047, Budapest Batthyány utca 19.
telefon:
370-5415
mobil:
370-5415
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a VISION program termékcsalád előállítója, ipari- és épületautomatikai szoftverek, folyamatmegjelenítő szoftverek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik. Termékpalettánkon az alábbiak találhatók:

VISION X9 Folyamatmegjelenítő Program
VisCMMS Karbantartás menedzselő program
VisSNAP Létesítmény felügyeleti rendszer

Közel 20 év tapasztalatával kikristályosodott, a legmodernebb eszközök integrálásával, komplett megoldásokat kínálunk az ipar valamennyi területén.

A VISION X9 a legnépszerűbb a vízügyi alkalmazásokban hazánkban, de atomerőművi reaktortéri átemelő vezérléstől kezdve (11 atomerőműben) a takarmánykeverőkön át az energiafelügyelet és távfelügyeleti rendszereken keresztül bármilyen ipari rendszerekhez komplett és professzionális megjelenítést kínáló SCADA rendszer.

A VisCMMS a VISION rendszerhez egy integrált, de önállóan is felhasználható karbantartás menedzselő szoftvercsomag, amely a gépészeti és automatikai berendezések meghibásodását, javítását és karbantartását irányítja egy strukturált gépelem jegyzék alapján.
Az információs rendszer a megjelenítő rendszerbe integrálható, ami azt eredményezi, hogy a folyamat- vagy alaprajzi sémák szimbólumaihoz is hozzárendelhetjük a gépeket, amelyek adatlapjait a felhasználó ezután egyetlen egérkattintással is lekérdezheti. A megjelenítő rendszer számítja ki a karbantartási ciklusok előállításához szükséges üzemidő és mennyiségmérési adatokat.
A VISION és a hozzá kapcsolódó CMMS modul optimális együttes a professzionális, grafikusan vezérelt karbantartás menedzselő rendszerek számára.


A VisSNAP Létesítmény felügyeleti rendszerrel könnyedén integrálhatjuk és megjeleníthetjük a beléptető rendszerek, kamerás megfigyelő rendszerek, és épületautomatikai eszközök adatait (pld. Paxton, Zenner, Axis).

ASM Security Kft.

Cím:
5000, Szolnok Külterület HRSZ 0149/58
fax:
56/510-741
telefon:
56/510-741
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk főként erős- és gyengeáramú rendszereket szerel, telepít és tart karban, illetve tűzvédelmi, vagyonvédelmi, kamera- és beléptetőrendszereket szerel és telepít. Csarnokok és ipari területek világítását és erőátviteli rendszerek elkészítését vállaljuk generálkivitelezőként.

Pentamer Bt.

Cím:
1163, Budapest Tiszakömlő u. 46.
e-mail:
ullmanno@t-online.hu
fax:
ullmanno@t-online.hu
Tevékenység rövid leírása:
Épületgépészeti beruházásokra alakultunk. Ma már mintegy 70 millió forintos befektetett tőkével rendelkezünk. Biztosítjuk a megrendelő komplett kulcsrakész beruházásainak kivitelezését.

AuTherm Épületgépészeti, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1071, Budapest Dózsa György út 60.
e-mail:
autherm@autherm.hu
fax:
autherm@autherm.hu
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk szabályozástechnikával foglalkozik. A kivitelezés utáni karbantartás megrendelése esetén szolgáltatásainkból engedményt biztosítunk. További információkért látogasson el weboldalunkra!

Kertvill-Centrum

Cím:
2100, Gödöllő Remsey J. Krt. 13.
telefon:
28/413-713
:
28/413-713

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.