Értékelje a céget!
30 találat 1 | 2 | 3

Nagycsaládosok Országos Egyesülete

Cím:
1056, Budapest Március 15. tér 8.
telefon:
267-4466
fax:
267-4466
Tevékenység rövid leírása:
Célunk a család és a nagycsalád értékeinek felmutatása az egész társadalom számára.

HARIS TRAVEL CLUB Utazásszervező Kft.

OTP Travel Kft.

Cím:
1051, Budapest Nádor utca 21. II. emelet
fax:
1/354-7330
telefon:
1/354-7330
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 01 09060469. Alapítás/Átalakulás: 1984/1995. Tanúsítás: ISO 9002:1994. Foglalkoztatottak: 70 fő. Tagság: Joint Venture Szövetség, ASTA, PATA, Idegenforgalmi és Vendéglátó Kamara, Magyar Utazási Irodák Szövetsége, Austria Club, IATA, USTOA. Referenciák: Magyar Országgyűlési Hivatal, EGIS Gyógyszergyár, CIB Bank, Minisztériumok (Körny. Szoc. Külügy.), Oktatási Hivatal, Miniszterelnöki Hivatal.


Tevékenység: Üzleti és turisztikai utazás egyéneknek, csoportoknak; kongresszusok szervezése; gyógyüdültetés, transzferek, városnézés; idegenvezetők és tolmácsok biztosítása, repülő- és vasúti jegyek értékesítése; valuta értékesítése vállalatok részére; utazások részletfizetésre is; vállalati utak intézése; vízum ügyintézés.
Az OTP Travel Kft. az egyik vezető utazási iroda a magyar idegenforgalomban. A Társaság 1984-ben alakult, mint az első osztrák-magyar vegyes tulajdonú utazási iroda, OTP-Penta Tours Kft. néven, mely 1995-ben 100 százalékos magyar tulajdonba került. Az alapító tulajdonos Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Nyrt., az ország egyik legtekintélyesebb bankja, valamint az OTP Garancia Biztosító Zrt. nyújtják ma a megbízható tulajdonosi hátteret az OTP Travel Kft. számára. Az OTP Travel partnereinek teljes biztonságát szolgálja az utazási iroda magas egyéni bankgaranciája is.

Az OTP Travel profilja

Az utazási iroda működését az alakulástól kezdve a megbízhatóság és a dinamikus fejlődés jellemzi. Az OTP Travel évek óta állandó megrendelői között tudhatja az ország legnagyobb pénzintézeteit, minisztériumokat, magyar és vegyes tulajdonú vállalatokat. Ennek köszönhető, hogy az utazási iroda repülőjegy-üzletága a mintegy 200 bejegyzett IATA engedéllyel rendelkező iroda között évek óta vezető helyet foglal el.

Az OTP Travel ISO 9001:2000 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az OTP Travel 5 budapesti és 9 vidéki irodájában nyújt teljes körű idegenforgalmi szolgáltatásokat, kiemelten szakosodva a hivatalos célú utaztatásra. Az OTP Travel forgalmának mintegy 80%-át kitevő hivatalos - és ezen belül jelentős diplomáciai - utaztatás színvonalát a magasan képzett és folyamatos továbbképzésben részesülő munkatársak biztosítják. Kiemelt referenciaként: az OTP Travel Kft. a Közbeszerzési Törvény alapján kiírt pályázatok nyerteseként a Magyar Országgyűlés Hivatalaés aKörnyezetvédelmi Minisztérium hivatalos utaztatója, valamint a Központosított Közbeszerzés hatálya alá tartozó intézmények egyik hivatalos utazási irodája.

A működést elősegítő tényezők

Az OTP Travel Kft. a bizonyítottan legmagasabb követelményeknek megfelelő AMADEUS helyfoglalási rendszeren keresztül végzi a repülőjegy-értékesítést és a kiutaztatási tevékenységet. Az OTP Travel külföldi szállásfoglalásait megbízható külföldi rendszeren keresztül, illetve kiterjedt partnerhálózatán keresztül végzi. A nemzetközi rendszerhez csatlakozó "back office" rendszer garantálja a számlázás és az adatszolgáltatás megbízhatóságát ügyfelei részére.

Az OTP Travel Kft. - ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálása érdekében - az alábbi szervezetek tagja:
MUISZ - Magyar Utazási Irodák Szövetsége
IATA - Nemzetközi Légifuvarozók Szövetsége
AHITA (IRIME)- IATA Repülőjegyértékesítő Irodák Magyarországi Egyesülete
LCCI * - Lufthansa City Center

* A Lufthansa City Center International 1991 óta, frankfurti székhellyel, több mint 500 irodával működik a Föld 50 országában, a világ egyik legnagyobb utazási irodai hálózataként. Az egyes irodák franchise szerződés alapján működnek, megtartva önálló tulajdonosi struktúrájukat. A Lufthansa City Center International olyan technikai és szerződéses infrastruktúrával rendelkezik, mely lehetővé teszi az OTP Travel - mint Magyarországon egyedüli Lufthansa City Center iroda - ügyfeleinek hatékony és széles körű kiszolgálását, akik ezáltal a legkedvezőbb áron juthatnak hozzá magas színvonalú idegenforgalmi szolgáltatásokhoz.

Az OTP Travel utasait - hasonlóan más, hálózattal rendelkező utazási irodákhoz - a világ bármely pontján lévő Lufthansa City Center irodában kiemelten fontos ügyfélként szolgálják ki.

OpenWare Számítástechnikai és Idegenforgalmi Kft.

Cím:
1032, Budapest Bécsi út 112 / 2.
telefon:
240-4358
:
240-4358
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az informatika és az idegenforgalom területén tevékenykedik.

GWK-MÁVTOURS Utazási Iroda

Cím:
1066, Budapest Nádor u. 19.
telefon:
269-5422
telefon:
269-5422
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az idegenforgalom területén tevékenykedik.

Neckermann Utazási Iroda

Cím:
1118, Budapest Dayka Gábor u. 5
fax:
309-5911
telefon:
309-5911
Tevékenység rövid leírása:
A Neckermann Utazás Szolgáltató Kft. - Neckermann Magyarország - 1993. márciusában alakult 45 millió forintos alaptőkével, alaptevékenysége a kiutaztatás. A magyar piacgazdaság kialakulása szükségszerűen azzal járt, hogy sorra alakultak az utazási irodák, így igen komoly piaci versenyben kellett helytállnia a vállalatnak. Ebben a versenyben a Neckermann egyre jobb eredményeket ér el. Évről évre jelentősen nő a Neckermann utasok száma, mindez a megbízhatóságot, a szolgáltatások minőségét és a korrekt árakat dicséri. Nemcsak az utasszám, de a tevékenység is kibővült az évek során, hiszen ma már nem csak kiutaztatással, hanem belföldi utazásszervezéssel, konferenciaszervezéssel is foglalkozik a cég.A Neckermann magyarországi képviselete bejegyzett utazásszervezőként működik. Ez azt jelenti, hogy a Neckermann egyrészt partner irodákon keresztül, másrészt saját utazási irodai hálózatán keresztül értékesíti útjait.

1994-től az egri képviselet megnyitásával önálló utazásirodai hálózat kiépítésébe kezdett, így biztosítva saját útjainak eladását. A saját irodák jelentőségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy a cég forgalmának több mint 50%-át a saját irodáin keresztül értékesíti.

"A csütörtök az Neckermann-nap Magyarországon" - ezzel a mottóval kezdte meg az osztrák-magyar utazásszervező utazási irodai tevékenységét. Hétről hétre minden csütörtökön megnyílt egy-egy külsejében is színgazdag Neckermann utazási iroda az országban. A cég forgalmának a növekedése a Neckermann Utazási Iroda szervezetének változásával járt együtt.

1995-ben bővült az adminisztráció, a katalóguskészítés is Budapestre került, a cégen belül könyvelési osztály alakult.

1999 májusa óta a Neckermann tulajdonába került a Port Travel, melynek ajánlatai is beépültek a Neckermann kínálatába - ezek a buszos utak. 2000 év végén megvásárolta a Mol Travelt, mely révén a belföldi kínálattal tudta az utasok igényeket kielégíteni.

2004-ben a központban a foglalkoztatottak száma 40 fő, 26 saját irodával rendelkezik (13 Budapesten, 13 vidéken), az ügynöki irodáinak a száma országszerte kb. 300.

Ma már a Neckermann irodák más utazási irodák útjait is értékesítik. Mindez fontos a piaci pozíció megtartásához. Forgalmának növekedése az irodahálózat kiépítése mellett a termékbővítésnek is köszönhető. A Neckermann árualap a legszélesebb körű Magyarországon, nemcsak a magyar programfüzetekből, hanem a német, illetve az osztrák katalógusból is választhatnak az utazni vágyók.

A Neckermann tagja a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) és 14 irodája tagja a Légifuvarozók Nemzetközi Szervezetének (IATA).

A Neckermann természetesnek tekinti, hogy vendégköre nagyságából adódóan a legkülönbözőbb igényeket kell kielégítenie.

Az üdülőprogramok mellett nagy gyakorlattal rendelkezik az üzleti és incentive utaztatások területén is. Magas színvonalú egyéni, személyre szabott szolgáltatásokkal várja az utazni vágyókat.

Irodái teljes körű idegenforgalmi szolgáltatást nyújtanak, kollégái magas szintű szakmai képzettséggel és sokéves tapasztalattal állnak a tisztelt ügyfelek szolgálatára.

2001-ben elindult a Call Center szolgáltatása, melynek segítségével az utasok, illetve az utazási irodák telefonon felvilágosítást kaphatnak a Neckermann kínálatáról, aktuális ajánlatairól. E szolgáltatás megvalósulását csökkent munkaképességű kollégák tették lehetővé.

Mátra Oázis Kkt., Gyöngyöstarjáni Oktató és Üdülőház

Cím:
3036, Gyöngyöstarján Sósi-rét
telefon:
37/372-015
fax:
37/372-015
Tevékenység rövid leírása:
A Mátraalján festői környezetben, az egykori Borhy kastélyban működik a Gyöngyöstarjáni Oktató és Üdülőház. A kastély és környéke számos különleges programot, üdülési, szórakozási, tanulási lehetőséget kínál az ide látogatóknak.

Lupa-Sziget Üdülő és Kereskedelmi Kft.

Cím:
1034, Budapest Szőlő utca 37.
fax:
240-6173
telefon:
240-6173
Tevékenység rövid leírása:
A Lupa Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. üdülője Budapesttől 10 km-re, a Lupa szigeten fekszik. A forgalom zajától távol, a sziget csendje és a tiszta levegő fogadja az idelátogatót.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.