Értékelje a céget!
10 találat 1

Kardosjáték és Dekor

Cím:
1184, Budapest Lakatos út 61-63
telefon:
413-11-76
e-mail:
413-11-76
Tevékenység rövid leírása:
Tekintse meg weboldalainkat: http://www.kardosjatek.hu, www.bolthely.hu/kardosjatek
Cégünk az 1957-es alapítását követően, - több mint három évtizedig - műanyag-feldolgozóként, elsősorban játékgyártással foglalkozott.
A rendszerváltás után, tevékenységünket - szerteágazóan - kibővítettük, elsősorban szilveszteri és farsangi termékek gyártásával és mindezek nagykereskedelmével.
Kínálatunkban - saját termékeinken kívül - megtalálhatók néhány hazai kolléga gyártmányai, melyet árucsere útján szerzünk be, így gyakorlatilag a gyártóval azonos áron tudjuk forgalmazni.
Egyik más irányú tevékenységünk a "Cardy" márkájú kisebb fürdőszoba felszerelési cikkek, kiegészítők forgalmazása. 2003 óta importálunk is. Kínálatunkból jelentős részt tesz ki,
a kiváló minőségű olasz GEMAR, és a spanyol ROYALTEX, LUFIK forgalmazása. A mintegy 4000 féle árut tartalmazó választékunk nagyobb része, most már saját import, melynek meghatározó része,
a játékok mellett, a szilveszteri- farsangi- és partikellékek.
Foglalkozunk még, - külön megrendelésre, sorozatgyártásban - reklámtárgyak készítésével, igény szerint "logózva" vagy képpel, felirattal ellátva. Internetes üzletünk célja, hogy elérhetőségünket, illetve vevőkapcsolatainkat tovább bővítsük.
Természetesen továbbra is várjuk személyesen is vevőinket, de örömünkre szolgál, ha a gyorsan fejlődő internetes árusítással is kiszolgálhatjuk vásárlóinkat!
1184 BUDAPEST LAKATOS út 61 alatti üzletünk EGÉSZ ÉVBEN ÜZEMEL.
1077 BUDAPEST JÓSIKA utca 31 alatti üzletünk,IDŐSZAKOSAN TART NYITVA. Csak a Karácsony-Szilveszter-farsangi szezonban, tehát novembertől-februárig.
MINDKÉT ÜZLET: hétköznap 8-17-ig tart nyitva.
Decemberben hosszabbított nyitvatartás, hétvégeken is!

Fakopáncs 92 Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1085, Budapest Baross u.46,
fax:
337-8448
telefon:
337-8448
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk természetes alapanyagú játékok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik a fajátékoktól a bábjátékokon át a hintalóig. Egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk.

Kramli és Társa Kft.

Cím:
9700, Szombathely Tátika utca 1/b.
telefon:
94/328-648
fax:
94/328-648
Tevékenység rövid leírása:
Játék és sportszer export, import, nagykereskedelem.

Molding-Flórián Kft.

Cím:
2510, Dorog Esztergomi u.2.
fax:
33/431-738
telefon:
33/431-738

Légvárdepó Kft.

Cím:
1149, Budapest Pillangó u 16-20.
fax:
06-1/253-0271
telefon:
06-1/253-0271
Tevékenység rövid leírása:
Kalandparkunk az ország legnagyobb kikapcsolódását biztosító szórakoztató központja. 3 szinten mintegy 800 négyzetméteren várjuk minden kedves vendégünket. ÁRAINK MEGTEKINTHETŐK WEBOLDALUNKON A FENTI HIVATKOZÁSRA KLIKKELVE.
A Légvárdepo Kft 1995-óta foglalkozik felfújható játékok gyártásával, bérbeadásával és rendezvények szervezésével. Az elmúlt években egyre többen ismerték meg színvonalas szolgáltatásainkat. Szervezzen egy emlékezetes napot cégünkkel, melyen a kicsik és felnőttek kedvükre együtt szórakozhatnak. Minden évben bővülő játékparkunk nemcsak a gyerekeknek kínál izgalmas időtöltést, hanem az extrém és ügyességi játékokat kedvelő felnőtteknek is. A gyermekek arcára mosolyt csalunk légvárainkkal, melyeket egyedi mesefigurák és a szivárvány összes színei díszítenek. A felnőttek számára extrém és ügyességi játékokat biztosítunk (rodeo bika, 3D karika, 360o-os hinta). Ha játék közben elfáradnak, kézműves foglalkozásokkal (kosárfonás, logikai fajátékok, origami, szalvétakép készítés, korongozás stb..) fejleszthetik kreativitásukat, valamint megnézhetik bohócaink, bűvészeink mulatságos bemutatóit.

Játék Birodalom

Cím:
8600, Siófok Mészáros L. u. 60/a.
telefon:
203410948
:
203410948

Gyöngy-Szoft Bt.

Cím:
3032, Apc Dobó u. 31.
telefon:
37/585-034
telefon:
37/585-034

FAIR PLAY JÁTÉKBOLT

Cím:
1132, Budapest Visegrádi u. 43-45.
telefon:
329-0462
:
329-0462

SPORTVILÁG kis- és nagykereskedés

Cím:
1214, Budapest II. Rákóczi Ferenc u. 185.
e-mail:
sportvilag@t-online.hu
:
sportvilag@t-online.hu
Tevékenység rövid leírása:
Minden, ami sport!
Látogasson el webáruházunkba!
Címünk: www.sportvilag.addel.hu
Kulcsszavak:
adogatógép aerobic ruházat asztali foci biliárdasztal birkózócipő bírói mez bokavédős sípcsontvédő bordásfal boxcipő boxkesztyű boxzsák címer csuklósúly diszkosz dobbantó elliptikus futópad elliptikus taposó emblémázás eredményjelző ergométer evezőpad feliratozás feliratozott teniszing fittball floorball floorball készlet focimez fogvédő futball kiegészítő futball-labda futballcipő futballkapu futballmez futógát futópad gerely görkorcsolya gumikötél gumiszalag gyermek sportruházat hajítólabda háló haspad húzókötél hűtőmágnes internetes áruház internetes rendelés iskolai sportszer jégkorcsolya judo ruha kapuskesztyű kapusmez karszalag készségfejlesztő játék kézilabda kézilabdakapu kompresszor kondifelszerelés kondigép korcsolya kosárgyűrű kosárlabda kosárpalánk könyökvédő lábfejvédős sípcsontvédő léghoki logó masszázságy mászókötél medicinlabda mérőszalag méz mobil lelátó online áruház online rendelés online vásárlás óvodai sporteszköz öltözőpad pályavonalzó kocsi pingpongasztal pingpongütő póló szitanyomás rajtgép rendelés replika roller röplabda röplabda ruházat serleg síp sípcsontvédő sorfal sport sportbolt sportcikk sportcipő sporteredményjelző sporteszköz sportfigura sportkiegészítő sportlabda sportmez sportmez feliratozása sportrelikvia sportruha sportruházat sportserleg sportszár sportszer sportszer, sporteszköz, sportfelszerelés sporttáska squash stopperóra súlygolyó súlyzó szitanyomás szobakerékpár teniszcipő teniszháló teniszing teniszlabda teniszütő teniszütő húrozása térdvédő tollaslabda tornagerenda tornakarika tornapapucs tornaszőnyeg tornatermi felszerelés tornazsámoly trambulin transzfernyomás tréningruha tribün ugróasztal ugródomb úszósapka úszószemüveg ügyességi játék védőfelszerelés védőháló vízilabda webáruház webshop

ESZTERLÁNC Magyar-Angol Montessori Óvoda

Cím:
1112, Budapest Menyecske u.14.
mobil:
20 22 55 723
mobil:
20 22 55 723
Tevékenység rövid leírása:
Amikor a szülő óvodát keres, komoly gondot okoz, hogy melyik intézményt válassza, hiszen ez a választás meghatározó gyermeke későbbi életében. Szakemberek is alátámasztották, hogy ha az élet alapköveit minél hamarabb rakjuk le, annál Stabilabbak lesznek. A környezet, amiben a gyermek a nap legnagyobb részét tölti, döntő hatással bír egész későbbi életére.

A mi alapelvünk a lehetőségek felkínálása, megismertetése és olyan környezet, helyzet teremtése, amely a gyereket a jó útra segíti. Nálunk az óvodai munka középpontjában a gyermek áll. A parancsoló, irányító ismereteket közlő pedagógus helyett nálunk a segítő, támogató, tájékoztató, lehetőségeket felkínáló óvónéni jelenik meg, aki nem a gyerekek fölött áll, hanem mellettük.

Óvodánkban a játék és a munka magyarul és angolul folyik. A gyermekekkel a nap folyamán két pedagógus foglalkozik, az egyik magyar, a másik angol nyelven beszél velük. A szakértők megállapították, hogy a gyerekek hat éves koruk előtt játszva képesek egy idegen nyelv elsajátítására. Ebben a korban az idegen nyelvet érdekesnek, izgalmasnak találják, és szinte szivacsként szívják magukba a tudást. Ezt a csodálatos tanulási képességet az ember idegrendszerének fejlődésével a későbbiekben elveszíti és akkor már csak kemény, türelmes munkával tud egy nyelvet megtanulni. Az idegen nyelv korai tanulása a közhiedelemmel ellentétben nem befolyásolja az anyanyelvi tanulást, hanem megkönnyíti a gyermek boldogulását a későbbiekben.

Az óvoda, amelyben dolgozunk új, de a pedagógiai módszer, amit alkalmazunk 150 évre nyúlik vissza. Megteremtője, Maria Montessori, aki az első olasz orvosnő volt. Diplomája megszerzése után egy római klinikán dolgozott. Itt kezdett el érdeklődni a gyermekek képességeinek fejlesztése iránt. Erre speciális technikákat és eszközöket hozott létre. Ez volt a kezdőlépés módszere kidolgozásához, ami a későbbiekben, mint Montessori-módszer terjedt el az egész világon.

Maria Montessori tanulmányait tovább folytatja a lozó a és a pszichológia területein, hogy még jobban megértse a gyermekek gondolkodását. Újabb tanulmányai befejezté vel Maria Montessori kapott egy megbízást, hogy a szegénynegyedekben az utcán barangoló gyermekeket összegyűjtse és foglalkozzon velük. Ekkor alapította a mai Montessori óvoda elődjét, a Casa de Bambini-t, aminek a jelentése: ház a kicsi gyermekeknek.

Miközben a gyerekekkel foglalkozott és gyelte fejlődésüket, rájött, hogy a korai fejlesztés a legmeghatározóbb a későbbiekben. Ma már ez természetesnek tűnik, hiszen azóta rengeteg szakember és kutatás igazolta ezt az elméletet, de az 1900-as évek elején ez még újdonságnak számított.

A Montessori-módszer a mai napig sikeresen működik a világ legkülönbözőbb pontjain távol-kelettől Amerikáig, köszönhetően annak, hogy míg az alapok szinte töretlenül fennmaradtak, mindig sikeresen tudott alkalmazkodni egy adott ország szokásaihoz és kultúrájához.


A Montessori-módszer alapjai:

Az óvodapedagógus minden gyerekkel külön foglalkozik, gyelembe véve képességeiket és egyéniségüket, segít nekik a saját útjukon, saját tempójukban fejlődni. Ápolja tehetségüket és érdeklődési körüknek megfelelő információkkal látja el őket.
Segíts, hogy magam csinálhassam. Fontos, hogy a gyerekek megtanuljanak önálló döntéseket hozni, segítséget adni és elfogadni, természetesen mindezt az életkori sajátosságaikat gyelembe véve. A nagyok segítenek a kicsiknek, a kicsik pedig megtanulják ezt a segítséget elfogadni.
A Montessori óvoda speciális taneszközöket, úgynevezett Montessori-eszközöket használ. Ezek az eszközök a gyermekek számára játékok, melyek észrevétlenül fejlesztik készségeiket és képességeiket. Ezeknek az eszközöknek a fejlesztését maga Maria Montessori kezdte el. Minden eszköz tudományos alapossággal átgondolt és precíz munka végeredménye. Ezek az eszközök képezik a mai Montessori-eszközkészlet alapját. Természetesen napjainkban is találnak ki új eszközöket, melyek fejlesztésében hosszú évek pedagógusi és pszichológusi munkája fekszik. Ahhoz, hogy egy eszköz az óvodába kerüljön nagyon szigorú teszteken kell átmennie. Ez biztosítja azt, hogy a gyerekekhez csak az juthat el, ami nekik a legjobb.
Egy Montessori-óvodában a helység, ahol a gyerekek napjuk nagy részét töltik, úgy van berendezve, hogy a mozgástér maximálisan megfeleljen a kicsik igényeinek. A bútorok és berendezési tárgyak mérete igazodik a gyerekek méretéhez, így ez arra ösztönözi őket, hogy önállóan kiszolgálják magukat. A legkisebbeket az óvodapedagógus segíti, támogatja ebben. Fontos, hogy a gyermek örömként élje meg saját maga kiszolgálását, mivel ez a fajta önállóság egész későbbi életére pozitív hatással van. Az olyan berendezési tárgyak, mint például az evőeszközöket tartó polc, tisztasági felszerelés, barkácsoláshoz szükséges alapanyagok, könyvek, játékok és a Montessorieszközök mindig a gyerekek számára elérhető magasságú polcon, témák szerint csoportosítva, átláthatóan, a megszokott helyükön vannak.

Egy Montessori csoportban nagyon fontos a nyugodt légkör. A nap minden reggel egy közös foglalkozással kezdődik, amit egy csendjáték követ. Ezután a gyerekek választhatnak egy eszközt maguknak, amivel önállóan, párban vagy csoportosan játszhatnak. Játék közben a fáradt gyerekeknek a pihenősarok nyújt kikapcsolódást.

A gyerekeknek, amikor az udvaron játszanak, a mászóka és a homokozó mellett lehetőségük van még kertészkedni, virágot ültetni, zöldséget termeszteni is. Eközben nagy érdeklődéssel gyelik az állatok viselkedését és a növények fejlődését. Így közelebb kerülnek a természethez, amit így jobban megismernek és megszeretnek.

Fontosnak tartjuk még a szülő és pedagógus napi, közvetlen kapcsolatát, mert a sikeres nevelés csak közös összefogással valósítható meg. Együttműködő, összetartó csoportban sikeresebb a közös munka.

Pedagógusaink:
Kovács Eszter: 20/22 55 723 Strausz Eszter: 30/54 33 432

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.