Értékelje a céget!
12 találat 1 | 2

United Europe Consulting Training & Development Services

KAPOS I.T.K. Kht.

Cím:
7100, Szekszárd Augusz u. 1-3.
telefon:
74/416 - 012
fax:
74/416 - 012
Tevékenység rövid leírása:
A Dombóvári Ipari Park területén lévő Kapos Innovációs Transzfer Központ Kht-t 1999 májusában hozták létre. Tulajdonosai között megtalálhatók Kaposszekcső Község Önkormányzata, Dombóvár Város Önkormányzata, regionális vállalkozásfejlesztési szervezetek, a Pécsi Tudományegyetem, valamint helyi vállalkozások és magánszemélyek.
A Kht. tulajdonosainak célja olyan innovációs transzfer- és oktatási központ létrehozása, valamint működési feltételeinek megteremtése volt, amelynek feladata az innovatív jellegű fejlesztések, elképzelések felkarolása, a hozzá kapcsolódó tanácsadói tevékenységek ellátása, képzési és rendezvényszervezési bázis megteremtése.

KKV Üzleti Tanácsadó Bt.

Cím:
8096, Sukoró Pálinkaház utca 14/B.
telefon:
30/216-7792
:
30/216-7792
Tevékenység rövid leírása:
Telefon/Fax:
+36 30 627 66 44
+36 30 216 77 92


Email:
Központ - info@kkv-tanacsado.hu
Körmöczi Zoltán - kormoczi.zoltan@kkv-tanacsado.hu


Levelezési cím:
KKV Üzleti Tanácsadó Bt.
8096 Sukoró, Pálinkaház utca 14/B.

Regionális Fejlesztési Holding ZRt.

Cím:
8230, Balatonfüred Zsigmond u. 2.
e-mail:
regingrt@regingrt.hu
fax:
regingrt@regingrt.hu
Tevékenység rövid leírása:
A Regionális Fejlesztési Holding és cégcsoportja legfontosabb célja, hogy elosegítse a térségi gazdaságfejlesztést, szerkezetváltást és versenyképességet oly módon, hogy a kormányzat és a területfejlesztés állami szereploi által elindítani és irányítani kívánt európai uniós és hazai fejlesztési programok, akciók generálását, lebonyolítását, átmeneti elofinanszírozását, szükséges képzés bonyolítását, megvalósítását és helyszíni ellenorzését végzi.
További cél az együttmuködés a területfejlesztési és vállalkozásfejlesztési intézményekkel a versenyképes és sikeres Magyarországért. Szolgáltató-vállalkozóként, elsosorban regionális társaságai és pénzügyi vállalkozásain keresztül részvétel az adott régió és kistérség önkormányzati és kisvállalkozói szektor hálózatos kiszolgálásában. Kistérségi szinten koordinatív szerep, önkormányzati projekttársaságok alapításával valamint forrásbevonás és közvetítés révén, esetlegesen, munkaszervezeti feladatok átvállalásával
A Holding a kormányprogramban, az ágazati és regionális fejlesztési tervekben és a Nemzeti Fejlesztési Tervben megfogalmazott célrendszerrel összhangban dolgozik. Stratégiai piaci együttmuködést alakított ki a MFB-vel, a Hitelgarancia Zrt-vel és a Corvinus Rt-vel közös társaságai muködtetésében és termékeik közvetítésében.
Bővebb információért kérem kattintson weboldalunkra!

SZKI Consulting Kft.

Cím:
1123, Budapest Alkotás u. 39/c.
fax:
487-0436
telefon:
487-0436
Tevékenység rövid leírása:
A Management Planning and Control (MPC) intelligens e-business megoldások fejlesztésében és értékesítésében világpiac-vezető. A Comshare amerikai szoftverházat 1996 óta az SZKI Consulting Kft. kizárólagosan képviseli Magyarországon.Web- és kliens-szerver megoldásainkat az üzleti intelligencia hozzáadásával alakítjuk ki. Megközelítésünk középpontjában az üzleti folyamatok megértése, az üzleti modell középpontú megközelítése áll.

Aig Lincoln Gazdasági és Fejlesztési Kft.

Cím:
1117, Budapest Budafoki u.91-93
fax:
382-5101
telefon:
382-5101
Tevékenység rövid leírása:
Az AIG/Lincoln Central Europe az American International Group biztosító és a Lincoln Property Company ingatlanfejlesztő cég - mint két a saját területén piacvezető vállalat - együttműködése, a globális fejlesztési tapasztalatok és a nemzetközi pénzügyi források újszerű kombinációja. Az AIG/Lincoln fejlesztője, tulajdonosa és üzemeltetője számos magas színvonalú kereskedelmi, lakó, valamint ipari létesítménynek szerte a világon.

Generál T&T

Cím:
1202, Budapest Olt u. 34.
telefon:
30/506-6457
telefon:
30/506-6457
Tevékenység rövid leírása:
A C&D Nemzetközi Tanácsadó és Fejlesztési Kft. 1992-ben alakult magyar és osztrák partnerekkel. Tevékenységünk középpontjában informatikai tanácsadás és szoftverfejlesztés áll. A C&D eddig többnyire nemzetközi szoftverfejlesztésekben vett részt banki, szállodai és vállalatirányítási területeken. Szoftverszakértőink mind magasan képzett, nagy tapasztalatokkal rendelkező szakemberek.

Adaytum Kft.

Cím:
1023, Budapest Zsigmond tér 10.
telefon:
345-2222
fax:
345-2222
Tevékenység rövid leírása:
A cég szigorú eljárásrendje és profi szakembergárdája segítségével lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy az IT többet ne gond és érthetetlen szükségszerűség, hanem hasznos segítőtárs legyen. Az IBCnet, megrendelőinek ePartnereként azt teszi lehetővé, hogy megrendelőink azzal foglalkozhassanak, amihez igazán értenek és amivel foglalkozniuk kell: saját vállalkozásuk fejlesztésével.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.