Értékelje a céget!
19 találat 1 | 2

Acél-Vakond Kft.

Cím:
8420, Zirc Kossuth u. 72.
telefon:
88/415-817
mobil:
88/415-817
Tevékenység rövid leírása:
Az Acél-Vakond Kft. magyar tulajdonú vállalkozás. 1991-től Csombor Tibor egyéni vállalkozóként működött majd 1998.novemberében alakult meg az Acél - Vakond Kft. Fő tevékenységi körébe tartozik a specális mélyépítési tevékenységek közé sorolt acél és beton védőcső sajtolás,irányított fúrás valamint a csőroppantás,vállal közmű és csatornaépítési feladatokat,egyéb földmunkavégzést is.Szakterületén belül az Acél - Vakond Kft 14 év szakmai és gyakorlati tapasztalattal Magyarország élmezőnyébe tartozik,visszatérő Megrendelőink is Cégünk szaktudását bizonyítják. Technológiai felszereltségünk a mai ivóvíz és szennyvízhálózat,csapadékvíz vezeték, gázvezeték,villamos és távközlési hálózat, távhővezeték építésére és rekonstrukciójára alkalmas gépeket,berendezéseket tartalmaz. Munkánkat pontosság,megbízhatóság jellemzi nem hátrálunk meg speciális feladatok megoldásától sem ezt bizonyítja,hogy Cégünk ott is helytállt, ahol előzőleg több,szakmailag elismert Cég meghátrált. Jelentős szakmai tapasztalat birtokában lévő munkatársak állnak rendelkezésre,mely hasonlóképp befolyásolja a kivitelezések sikeres lebonyolítását,mint a technikai felszereltség.Cégünk büszke arra,hogy 2002 évben nagy terjedelmű a legújabb elvárások szerinti modern telephelyet épített,melyben irodaház és nagy szerelő csarnok is rendelkezésünkre áll.

HEXA Szerszámgépipari és Kereskedelmi Kft.

Speciál Bau Kft.

Cím:
1205, Budapest Tuba u. 28.
telefon:
285-0812
telefon:
285-0812
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk fűtéstechnikai, kohászati, üvegipari tevékenységekkel foglalkozik.

Tre-Men Bt.

Cím:
2451, Ercsi Panoráma u. 14.
mobil:
30/942-8753
e-mail:
30/942-8753
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a Tre-Men Bt., 1993 áprilisában alakult, családi vállalkozásként. Az alapítás évében 1-2 fő alkalmazottal indultunk, és megrendelések határidőre történő teljesítésével, valamint a folyamatosan végzett minőségi munkák eredményeként a cégünk személyi állománya valamint eszközkészlete egy középkategóriájú építőipari céggé fejlődött. Az évek során, az építőipar széles területeit átfogó kivitelezésekre volt lehetőségünk. Fő tevékenységünknek mindezek mellett, a könnyűszerkezetes csarnokrendszerek kivitelezését tekintjük, generál-kivitelezésben. Többfajta acélváz szerkezetből lehet igény szerint választani. A csarnokok lehetnek hőszigetelt vagy nem hőszigetelt kivitelűek, ipari padlóval, szociális blokkokkal kombinálva, akár többszintes kivitelben is. Sokat dolgozunk más cégek telephelyein az épületek felújításán, bővítésén, korszerűsítésén. Nyitottak vagyunk az új technológiákra, az új anyagokra, rendszerekre, lehetőség szerint kipróbáljuk és alkalmazzuk őket a munkáink során. Középtávú tervünk az Ercsi Ipari Parkban, komplett telephely létesítése, melynek kivitelezési munkálatait megkezdtük, az építkezés folyamatban van.

Véfém Kft.

Cím:
8000, Székesfehérvár Szamos u. 88.
telefon:
22/500-485
:
22/500-485

AQUALPIN Általános Szolgáltató Vállalkozás

Cím:
2300, Ráckeve Március 15. utca 8.
telefon:
24/422-059
mobil:
24/422-059
Tevékenység rövid leírása:
A vállalkozásunk, fejlődőben levő egyéni vállalkozás mondhatnám: CSALÁDI vállalkozás.
Jelenlegi Formájában és nevével 1996. óta működik, önállósodva a Kormorán Búvár és Hegymászó SE.-ből és annak azóta megszűnt jogelődjéből, a Ráckevei Könnyűbúvár Klubból amely 1976.-ban alakult.
Mint az emblémánkból is következtethető, főleg BÚVÁR- és ALPINTECHNIKÁT alkalmazva végezzük szakmai végzettségeinknek megfelelő, szerteágazó tevékenységünket. Persze ez nem jelenti azt, hogy csak e két tevékenység töltené ki munkaidőnket! Ezt igazolják visszatérő megbízóink, szolgáltatási és referencia listánk.
Létszámunk 4-8 fő között ingadozik a munka igényei szerint. Minden alkalmazott rendelkezik búvár, és (vagy) ipari-alpinista minősítéssel

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.