Értékelje a céget!
49 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Kerekes Mihály e.v.

Cím:
7625, Pécs Zerge utca 45.
mobil:
+3630-348-8405
telefon:
+3630-348-8405
Tevékenység rövid leírása:
Adótanácsadás, adótervezés, cégalapításban-végelszámolásban közreműködés,
Könyvelés, bérszámfejtés, TB ügyintézés, Mérleg készítés, Adóbevallások és
adatszolgáltatási tevékenység ellátása.
Cég- és adózói képviselet hatósági eljárásokban (ÁFA és adóbevallások ell.)
Pályázati tanácsadás és írás, teljes folyamat végigkísérése.

Geomix-R Kft.

Cím:
2400, Dunaújváros Dózsa Gy. u. 18. III/3.
telefon:
30/948-2972
telefon:
30/948-2972
Tevékenység rövid leírása:
A Geomix-R cégek komplett generál managementjét végzi könyvvitel, számvitel, illetve adóügyek vonatkozásában, továbbá hatóságok előtti jogi képviseletüket is ellátja. Forduljon hozzánk bizalommal!
Kulcsszavak:
adó adó adatszolgáltatás adóátvilágítás adóbevallás adóbevallás-benyújtás adóbevallás-készítés adóbevallás-összeállítás adóbevétel kezelés adóellenőrzés adóhatósági képviselet adójog adószakértés adószakértői szolgáltatás adószakértői tevékenység adótanácsadás adótervezés adóügy, adótanácsadás adóügyi szolgáltatás adóügyi ügyintézés adóügyintézés adózási szolgáltatás adózási ügy befektetés célú ingatlan befektetési ingatlan belföldi ingatlan belső építőipari kivitelezés bérszámfejtés bírósági képviselet cégképviselet eladó ingatlan építési ingatlan építőipar építőipari alpintechnika építőipari beruházás építőipari bonyolítás építőipari felújítás építőipari fővállalkozás építőipari generálkivitelezés építőipari kivitelezés építőipari kivitelező munka építőipari költségvetés készítése építőipari szolgáltatás építőipari tevékenység érdekképviselet érdekképviseleti szolgáltatás érdekképviseleti tevékenység gazdasági érdekképviselet gazdasági tanácsadás használt ingatlan hatóság előtti képviselet ingatlan adásvétel közvetítése ingatlan alapú befektetési projekt ingatlanbecslés jogi képviselet jogi képviselet peres ügyben képviselet adóhatóságnál könyvelőiroda könyvvitel könyvviteli szolgáltatás magas- és mélyépítés magasépítőipari generálkivitelezés mélyépítés mélyépítőipari lebonyolítás menedzsment mérlegképes könyvelő munkaügyi képviselet országos érdekképviselet pénzügyi képviselet szakmai érdekképviselet szakmai képviselet számvitel társadalombiztosítási tanácsadás társadalombiztosítási ügy társadalombiztosítási ügyintézés társasház-képviselet tb bevallás készítése tb számfejtés tb ügyintézés tetőfedés, bádogos és ácsmunka uniós tb ügyintézés vagyonértékelés

Pannon Audit Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft.

Cím:
7636, Pécs Kis u. 1.
telefon:
20/911-0944
telefon:
20/911-0944
Tevékenység rövid leírása:
Célunk,hogy megrendelőink magasabb haszonhoz, megtakarításhoz jussanak. mint a szolgáltatás ára.

A könyvvizsgálónak a tulajdonosok és a megbízók érdekében kell eljárnia, de munkája során a közérdek és a hatóságok igényeit is figyelembe kell vennie. A könyvvizsgáló felelőssége elsősorban a valós és hű kép alátámasztása a lényeges téves állítások kiszűrésével, s ez a törekvés egyúttal a közérdeket is szolgálja.
Alapelvünk a függetlenség, a tárgyilagosság és a titoktartási kötelezettség.
Az erős versenyhelyzetben a szakmai alaposság mellett az újnak tekinthető szakmai területeken speciális elméleti és jogszabályi ismeretekkel állunk a megbízások elé.
Az ezredforduló már olyan vállalkozásokat talált a magyar gazdaság szereplői között, amelyek pénzügyileg egészségesek, stratégiai terveikben meghatározott céljaik szilárdak. A célok eléréséhez új partnerekre van szükségük, olyanokra, akik a piaci változások közepette tiszta múlttal és új gondolkodással állnak a tulajdonosok és a menedzsment érdekei mellé.

A Pannon Audit egy új, magyar vállalkozás, amely a számviteli, az auditáló, értékelő és tanácsadó szakmában nagy tapasztalattal rendelkező tulajdonosok részvételével került megalapításra 1998-ban, Budapesten.
A három alapító nem is sejthette, hogy a Pannon Audit az ezredfordulóra milyen sikertörténetet fog maga mögött tudni.
Magasan képzett szakemberei komplex módon látják és értik a megrendelők törekvéseit és üzleti céljait. Ezekhez olyan gazdasági, jogi, pénzügyi feltételeket tudnak mutatni, amelyek között az eredmények születnek. A vezetés felismerte, hogy a siker titka az országos piac kialakítása. A cég, hogy egyre több megbízásnak tehessen eleget, irodákat nyitott Székesfehérvárott, Szekszárdon és Pécsett.

A Pannon Audit olyan partnere a Megrendelőjének, aki azonosul is a vállalt üggyel. Sikerünk kulcsa az, hogy tanulni soha nem felejtünk el korábbi munkáink tapasztalataiból. A mai profil széleskörűen felöleli a könyvvizsgálat és az általános pénzügyi tanácsadás kereteibe illő szinte valamennyi tevékenységet a cégalapítástól a könyvszakértésig, adótanácsadást, privatizálási-, átalakulási- tanácsadást, apport-értékelést, befektetések menedzselését, tulajdonosi célvizsgálatokat és még sok mást.
Üzleti filozófiája pedig az az elv, hogy megrendelői magasabb haszonhoz, megtakarításhoz jussanak, mint a szolgáltatás ára.

Szakértőink szakmai tagozottságából eredően egyrészt szinte bármilyen gazdasági ajánlat specifikus igényei befogadhatók, másrészt a szakértői kör létszáma miatt a gyors beavatkozást vagy munkavégzést igénylő feladatok is kezelhetők.

Kurázsi 2003 Szolgáltató Kft

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk teljeskörű ügyviteli szolgáltatással áll az ügyfeleik rendelkezésére.Előzetes telefon egyeztetés szükséges.

MOORE STEPHENS Kft.

Cím:
1025, Budapest Szépvölgyi út 6.
telefon:
326-0261
e-mail:
326-0261
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk nemzetközi számviteli elvek szerint nyújt könyvvizsgálati szolgáltatást magyar, német és angol nyelven.


A Moore Stephens Könyvvizsgáló és Adótanácsadó Kft. mint a Moore Stephens International Ltd csoport önálló, független tagja 1992 ben alakult budapesti székhellyel.
Alkalmazottaink között 2 bejegyzett könyvvizsgáló, 1 könyvvizsgáló asszisztens, 3 könyvelő, 1 bér és TB elszámoló valamint 1 irodavezető található.

Magyarországon a számviteli és adózási jogszabályok rendkívül gyakran változnak, ezért hasznos lehet, ha van egy biztos szakmai háttérrel rendelkező csapat melyre Ön és
vállalkozása mindig számíthat. Munkatársaink naprakészen követik a magyar és nemzetközi számviteli és adózási szabályok változásait annak érdekében,
hogy ügyfeleink speciális igényeit minden körülmény között a lehető leggyorsabban ki tudják elégíteni. Széleskörű nemzetközi háttérrel rendelkezve a magyarországi
határokon túlmutató nemzetközi ügyletek adózási problémáinak megoldása sem okoz gondot nekünk.

Defiance-Trade Szolgáltató Bt.

Prompt-3 Kft.

Cím:
8000, Székesfehérvár Távirda út 2/a. II.em. 9.
telefon:
22/505-163
e-mail:
22/505-163
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk teljes körű ügyviteli szolgáltatással áll az ügyfelei rendelkezésérs.Előzetes telefon egyeztetés szükséges.

Kont-ó-Roll Kft.

Cím:
1012, Budapest Kuny Domokos u. 13-15.
telefon:
214-0155
fax:
214-0155
Tevékenység rövid leírása:
A különböző középvállalatok gazdasági vezetőjeként eltöltött évek során volt alkalmam megtapasztalni a folyamatosan és sokszor követhetetlenül változó gazdasági szabályozási környezethez való alkalmazkodás nehézségeit és a cégek ebből származó pénzügyi-számviteli kockázatait. A társaságok számára a következmények súlyossága miatt - nyilvánvalóan - az adózás az egyik legfontosabb kérdés. Egyszerre kell megfelelniük a törvényi előírásoknak és a menedzsment nyereség maximalizáló törekvéseinek. Az egyensúly megtalálása azonban jelentős kihívást jelent, hiszen ellentmondásos adójogszabályoktól, értelmezési kétségektől és gyakran változó hatósági magatartástól rögös az adózók útja. Ezen az úton azonban a vállalatok menedzsmentje és a tulajdonosai tudnak nagyobbat esni. Hiszen, ami bizonytalanul elkészített adóbevallás az egyik oldalon, az esetleg súlyos adókockázat, likviditás veszély és fenyegető versenyhátrány a felelősséget vivő cégvezetésnek. Ezeknek a kockázatoknak az elhárításában való közreműködés és segítségnyújtás szándékával hoztam létre 2000-ben a Kont-ó-roll Kft.-t. Tevékenységünk elsősorban a megbízóink időszaki vagy átfogó adóellenőrzésére, és hatósági kapcsolataik folyamatos kontrollingjára irányul, de számos kapcsolódó kiegészítő szolgáltatást is nyújtunk számukra. Szakmai sikereinket és a jövőbe vetett hitünket az általuk kiadott -gyarapodó számú - referencia levél, mint elismerésük és elégedettségük mutatója táplálja, melyekre büszkék vagyunk.

Hajas Krisztina
Cégvezető -tulajdonos
Okleveles könyvvizsgáló

Referenciák:

EUROWEB Rt.
www.euroweb.hu
DUNAFERR PORTOLAN KFT.
www.portolan.hu

HUWIL Kft.
www.huwil.com
BAYER HUNGÁRIA KFT.
www.bayer.com

DUNAFERR VÁMÜGYNÖKSÉG
www.col.hu
PIONEER PRODUCTIONS ALKOTÓI KFT.
www.pioneer.hu

ECONET RT.
www.econet.hu
DÍJHÁTRALÉK KEZELŐ PÉNZÜGYI RT.
www.dhkrt.hu

MŰSZERTECHNIKA Kft.
www.muszertechnika.hu
SCHERING KFT.
www.schering.hu

RIGIPS KFT.
www.rigips.hu
SZERENCSEJÁTÉK ZRT.
www.szerencsejatek.hu

Nu Skin Enterprises Magyarország Kft.
www.nuskin.com

Globotech Kft.

Cím:
1161, Budapest Templom u. 11.
fax:
405-5652
e-mail:
405-5652
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk teljes körű könyviteli szolgáltatással áll az ügyfelei rendelkezésére.Előzetes telefon egyeztetés szükséges.

Hor & Do-Tax Kft.

Cím:
1033, Budapest Harrer Pál u. 20. I/1.
fax:
250-7297
telefon:
250-7297

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.