Értékelje a céget!
7 találat 1

UPTREND Kft.

Cím:
1011, Budapest Szilágyi Dezső tér 4 4/1.
e-mail:
judit.ember@finsys.hu
telefon:
judit.ember@finsys.hu
Tevékenység rövid leírása:
Tisztelt Cégvezető!

Szakértői és ügyviteli szolgáltatásainkat röviden áttekintő bemutatkozó levelünket juttatom el Önhöz annak reményében, hogy ajánlatunkban megtalálja munkája során felmerülő az Ön vagy cége pénzügyi vonatkozású kérdéséhez, feladatához, problémájához megfelelő megoldást rejtő ajtóhoz szükséges kulcsot.

Társaságok számára vállalunk teljes körű könyvviteli, beszámolókészítési, adóbevallási és adóadminisztrációs, komplett bérügyviteli, személyzeti, TB és MNYP adminisztrációs, valamint statisztikai adatszolgáltatási feladatok professzionális ellátását garanciával.

Megszervezzük és a meghatározott területeken lebonyolítjuk cége pénzügyi, ügyviteli munkáját és számviteli, adózási feladatait. Önnek optimális esetben csak a kész bevallások, kimutatások áttekintésével és aláírásával kell foglalkoznia.

Tanácsokkal látjuk el az Ön vagy cége adózásával és pénzügyi döntéseivel kapcsolatos minden hazai vagy nemzetközi vonatkozású kérdésben, kérésére írásos szakvéleményt adunk.

Kérésére vezetői információigényének megfelelő számviteli rendszert alakítunk ki és vezetünk folyamatosan. A vezetői információs rendszer keretében pénzügyi jelentéseket állítunk össze a vezetés számára tetszőleges időszakokról és részletezettségben, kimutatásokat és elemzéseket készítünk a vállalkozás egésze vagy az üzleti egységek jövedelmezősége, likviditása, az eszköz vagy forrásszerkezet viszonylatában az időszaki tény- és tervadatok alapján. Igénye szerint közreműködünk vállalkozása üzemi, üzleti elszámoltatási, költségvetési és kontrolling rendszerének kialakításában és működtetésében.

Cégalapítási, átalakulási vagy megszüntetési eljárásokban teljes körűen elvégezzük a számviteli és adózási feladatokat, igénye esetén jogi, könyvvizsgálati, ügyviteli és irattározási szolgáltató partnereinket is bevonjuk az eljárás minden vonatkozásának szakszerű lebonyolításába.

Hitelkérelmek összeállítását vállaljuk igénye szerint teljes körűen vagy csak pénzügyi adatok kidolgozásával és a szükséges kimutatások összeállításával, rövid határidők mellett.

Stratégiai pénzügyi, befektetési és beruházási döntéseinek megalapozásához vállalati pénzügyi elemzéseket, üzletértékelést és üzleti terveket készítünk a szakirányú elmélet és módszertan alkalmazásával, figyelembe véve a stratégiai értékelés nehezen számszerűsíthető elemeit és az egyedi probléma sajátosságait is.

Könyvelési és adminisztrációs díjaink a feldolgozott bizonylatok mennyiségéhez és jellegéhez alkalmazkodnak, így mindenkor könnyedén nyomon követheti és megtervezheti könyvelési és adminisztrációs költségeinek alakulását. Konzultációs szolgáltatásaink díjazását az igénybe vett munkaidő-ráfordítás, szakértelem, kockázatvállalás és a kiadott szakértői dokumentáció jellege határozza meg, amelyet Ön mindenkor egyedileg a felmerült probléma vagy feladat jellegéhez igazíthat.

Ügyfeleink a termelés, az építőipar, a kereskedelem, a szolgáltatás és az értékpapírpiaci befektetések területein működő vállalkozások, befektetési alapok, valamint a non-profit szférát képviselő szervezetek. A széles kört felölelő tevékenységek számviteli feldolgozása és pénzügyi, adózási támogatása során kidolgozott módszerek rutinszerű megoldásokat biztosítanak operatív tevékenységéhez és komoly praxist legkülönfélébb pénzügyi, adózási kérdéseihez. Kérje hazai és nemzetközi referenciáinkat!

Szakképzettségünk, 15 éves szakmai tapasztalatunk, számítástechnikai hátterünk és kiforrott ügyviteli rendszerünk felhasználásával Ön megbízható pénzügyi-számviteli partnert talál, amelynek segítségével cégének kulcsfontosságú területein növelheti a működés hatékonyságát és hozhat megalapozott cégértéknövelő döntéseket.

Ha szívesen dolgozik együtt egy precíz, fiatal, dinamikus szakembereket felsorakoztató, igényes szakértői csapattal, keressen meg minket a megadott elérhetőségeinken.

Sikeres üzletmenetet kívánva,

Üdvözlettel:
Varga Kálmán

Dióssy és Társai Kft.

Cím:
1031, Budapest Nánási u. 5-7.
fax:
240-3957
telefon:
240-3957
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk könyvvizsgálattal, adószakértéssel, könyveléssel foglalkozik. Emellett jogi képviseletet is ellátunk.

Geomix-R Kft.

Cím:
2400, Dunaújváros Dózsa Gy. u. 18. III/3.
telefon:
30/948-2972
telefon:
30/948-2972
Tevékenység rövid leírása:
A Geomix-R cégek komplett generál managementjét végzi könyvvitel, számvitel, illetve adóügyek vonatkozásában, továbbá hatóságok előtti jogi képviseletüket is ellátja. Forduljon hozzánk bizalommal!
Kulcsszavak:
adó adó adatszolgáltatás adóátvilágítás adóbevallás adóbevallás-benyújtás adóbevallás-készítés adóbevallás-összeállítás adóbevétel kezelés adóellenőrzés adóhatósági képviselet adójog adószakértés adószakértői szolgáltatás adószakértői tevékenység adótanácsadás adótervezés adóügy, adótanácsadás adóügyi szolgáltatás adóügyi ügyintézés adóügyintézés adózási szolgáltatás adózási ügy befektetés célú ingatlan befektetési ingatlan belföldi ingatlan belső építőipari kivitelezés bérszámfejtés bírósági képviselet cégképviselet eladó ingatlan építési ingatlan építőipar építőipari alpintechnika építőipari beruházás építőipari bonyolítás építőipari felújítás építőipari fővállalkozás építőipari generálkivitelezés építőipari kivitelezés építőipari kivitelező munka építőipari költségvetés készítése építőipari szolgáltatás építőipari tevékenység érdekképviselet érdekképviseleti szolgáltatás érdekképviseleti tevékenység gazdasági érdekképviselet gazdasági tanácsadás használt ingatlan hatóság előtti képviselet ingatlan adásvétel közvetítése ingatlan alapú befektetési projekt ingatlanbecslés jogi képviselet jogi képviselet peres ügyben képviselet adóhatóságnál könyvelőiroda könyvvitel könyvviteli szolgáltatás magas- és mélyépítés magasépítőipari generálkivitelezés mélyépítés mélyépítőipari lebonyolítás menedzsment mérlegképes könyvelő munkaügyi képviselet országos érdekképviselet pénzügyi képviselet szakmai érdekképviselet szakmai képviselet számvitel társadalombiztosítási tanácsadás társadalombiztosítási ügy társadalombiztosítási ügyintézés társasház-képviselet tb bevallás készítése tb számfejtés tb ügyintézés tetőfedés, bádogos és ácsmunka uniós tb ügyintézés vagyonértékelés

TÖNKŐ-AUDIT Könyvszakértő Kft.

Márai és Társai Ügyvédi Iroda

Cím:
1125, Budapest Dániel út 15.
telefon:
Telefon: 274-2123\x0D\x0AFax: 274-2124\x0D\x0AMobil: 30/952-3090\x0D\x0A\x0D\x0A
:
Telefon: 274-2123\x0D\x0AFax: 274-2124\x0D\x0AMobil: 30/952-3090\x0D\x0A\x0D\x0A
Tevékenység rövid leírása:
Dr. Márai Mária
Dr. Kőrösi Gyula

Szolgáltatások:

Társasági pénzügyek, projektfinanszírozás, beruházás tervezés
Bank- és értékpapírügyek
Internet- és szoftverjog
Reklám- és marketing
Ingatlan ügyletek
Nemzetközi és magyarországi adózás, adótervezés, offshore-cégek
Munkajog, vezetési tanácsadás
Szerzői jogvédelem, szellemi alkotások (védjegyek, szerzői jogok, médiajog)
Pályázati tanácsadás és pályázatírás
Non-profit szervezetek.

Boruzs és Tigelmann Ügyvédi Iroda

Cím:
1124, Budapest Apor Vilmos tér 25-26
e-mail:
boruzs.eva@boruzs-tigelmann.hu
fax:
boruzs.eva@boruzs-tigelmann.hu
Tevékenység rövid leírása:
A Boruzs Ügyvédi Iroda 2004-ben alakult kizárólag adóügyek professzionális szintű ellátására. Adójoggal, társasági joggal, ingatlanjoggal, munkajoggal foglalkozunk.
Az Irodában folyó adójogi tevékenység sikeres folytatásának titkát jelenti egyrészt, hogy az ügyeket a jogi szaktudás mellett adószakértői képzettség birtokában látjuk el, másrészt hasznosítjuk a korábban ügyvédi idő alatt felhalmozott gyakorlati tapasztalatot.

AD-KÖ Kft.

Cím:
1052, Budapest Szervita tér 4.
e-mail:
adko@adko.hu
telefon:
adko@adko.hu

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.