Értékelje a céget!
21 találat 1 | 2 | 3

Renax-Camion Kft.

Cím:
7623, Pécs Megyeri út 26.
e-mail:
beckr@renax.hu
telefon:
beckr@renax.hu
Tevékenység rövid leírása:
A Renax-Camion Kft. a következő tevékenységekkel várja ügyfeleit:
- Renault haszongépjárművek teljes típusválasztékának értékesítése (3,5 tonnától - 40 tonnáig)
- Használt tehergépkocsik forgalmazása típustól függetlenül
- Használt tehergépkocsik beszámítása új haszongépjármű vásárlásakor
- Felépítmények tervezése és kivitelezése, ingyenes szakmai tanácsadás (plató, billenős, daru, stb.)
- Testreszabott finanszírozási formák teljes körű ügyintézése, tartós bérlet, operatív és pénzügyi lízing forint vagy deviza alapon, különböző futamidőkkel
- Gyári alkatrészek értékesítése Renault haszongépjárművekhez
- Renault és egyéb típusú haszongépjárművek garanciális és azt követő szervizelése
Ügyfeleink igényeinek felmérésétől a felrendszámozott, használatba vehető gépjármű kulcsainak átadásáig minden részletről gondoskodik értékesítő csapatunk.
Magyarországi vezérképviseletünk, a Renault Trucks Hungária Kft munkatársai biztosítják a cég működéséhez szükséges szakmai hátteret.
Cégjegyzékszám: 02-09-066351. Alapítás: 1999.

Ri-Car Kft.

Cím:
1142, Budapest Tatai u. 3.
telefon:
237-0207
telefon:
237-0207
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk új és használt független márkakereskedésként működik,ahol többekközött autószervíz,zöldkártya ügyintézés és teljeskörű biztosítói kárügyintézést is végzünk.

Hegedűs Autófenyező Bt.

Cím:
2040, Budaörs Gyár u. 2.
mobil:
20-9434418
fax:
20-9434418
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk autó - és karosszériafényezéssel és javítással , valamint gépjárműjavítással és szervizeléssel áll kedves meglévő és leendő ügyfeleink részére.
Tevékenységünk kiterjed a műanyag elemek fényezésére , hőkamrában történő gyöngyház - és metálfényezésre és a karosszéria javítás ügyintézésére is.

Szeretne olcsóbban vásárolni nálunk és még 8500 helyen? Cégünk ScienNet termékpartner ! Termékpartner SCIEN ID: H0005PP01
Forduljon hozzánk bizalommal !

FOB Ipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Cím:
1143, Budapest Ilka u. 21.
telefon:
252-2678
fax:
252-2678
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk, a FOB Ipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 1991-ben alakult meg. Az alakulásunk óta eltelt idő során jelentős piaci tényezőként tartják számon társaságunkat az ipari festékszórástechnikai berendezések forgalmazói között.

Bráth Futómű Centrum Kft.

Cím:
2030, Érd Cinke u. 49. (futómű centrum)
mobil:
20/971-7248
mobil:
20/971-7248
Tevékenység rövid leírása:
Érd, Tusculanum kerületében található márkafüggetlen szervizünk, amely majd 18 éves tapasztalata során rengeteg ügyfélt szolgált ki, és ez a célja a jövőben is. Célunk az elégedett ügyfél, illetve az elfogadható árak, melyet visszajáró ügyfélkörünk tud bizonyítani. Szervizünk 1995-ben elnyerte a kitüntetést, hogy ?Monroe? lengéscsillapító garanciális márkaszervizzé válhatott. Szervizünk szerepel az országos szervizhálózatban is! Bejelentkezését, mint visszajáró mint leendő ügyfeleinknek telefonon, és személyesen is egyaránt várjuk!

Penta-Motor Kft.

Cím:
6100, Kiskunfélegyháza Szegedi út 58/A.
telefon:
76/463-199
e-mail:
76/463-199
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1993 májusában, mint hivatalos Suzuki márkakereskedés kezdte meg működését Kiskunfélegyházán, a város Szegedi oldalán az E5-ös főút mellett. A márkakereskedéshez jól felszerelt modern szakszerviz is kapcsolódik, mely jó hírrel bír Kiskunfélegyházán és térségén is.

Már a második évben a Suzuki gyártól kapott egy nagyszerű elismerést, ?1994 kiemelkedő kereskedése? lehettünk. Célul tűztük ki, hogy térségünk kiemelkedő kereskedése legyünk. Fontosnak tartjuk a jó marketinget. Azt, hogy a régi és leendő ügyfeleink is folyamatosan tájékozódjanak a legjobb lehetőségekről, modellváltásokról. Ehhez megbízható, korrekt partnerekre van szükség.

Egy sajátos üzletfilozófiát vallunk, mely a letisztult, átlátható eladást tartja a legfontosabb feladatnak. Nem hangzatos, misztikus számokkal ámítjuk a vevőkört, nem számítunk fel ?extradíjakat?, melyekkel az ?óriási akciókat? szokták ellentételezni. Számunkra minden betérő vendég azonos fontosságú ügyfélnek számít, mindenki egyénre szabott konstrukciót kap, hogy minél kedvezőbb feltételekkel és egyszerűbb módon elérje céljait. Beszámítunk bármilyen típusú használt autót ingyenes állapotfelméréssel. S ha kell, átvállaljuk régi autója hiteltartozását is. Akár új, akár használt autót vásárol hitelre, részletekben fizetheti meg a saját maga elképzeléseit. Mindezt baráti légkörben, elozékeny kiszolgálással fűszerezve.

Teljes körű banki, biztosítási, átírási ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket. A használt gépkocsikat külső-belső takarítással, műszakilag biztos állapotban, piaci ár alatt kínáljuk.

?A mi autónk? rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert megbízhatóságával, és a legalacsonyabb fenntartási költségével, az országban futó több mint 300.000 Suzuki is ezt bizonyítja. Az évek során folyamatosan változtak, cserélődtek a modellek, a siker töretlen. Szalonunkban mintegy 10 jármű egyidejű bemutatására van lehetőség. Alto, Ignis, az Új Swift különböző felszereltségben, színekben.

Márkakereskedésünk biztos háttere márkaszervizünk. Az autójavítás minden területén kitunő műszaki háttérrel, megbízható munkával, és mérsékelt árral állunk ügyfeleink rendelkezésére. Szervizünk főbb tevékenységei a garanciális, és garancián túli javítások, műszaki vizsgára felkészítés, vizsgáztatás, zöldkártyáztatás, gumiszerelés, centrírozás, autógumi értékesítés, valamint hozott, vagy széles kínálatunkból választott rádiók, hangszórók, beszerelése. További szolgáltatás a kézi mosás, motor-, alvázmosás, teljes belső takarítás, üveggravírozás, akkumulátor, és gyári alkatrész értékesítése.

Helyszíni kárfelvétel, teljes körű biztosítási kárügyintézés. Karambolos autók karosszéria javítása, fényezése.

Márka független szervizünkben Suzuki mellett bármilyen típusú személy, és kisteherautó javítását vállaljuk.

Célul tűztük ki a folyamatos fejlesztést, jelenlegi meghatározó szerepünket tovább erősítve vonzáskörzetünk jó hírű, minőségi autókereskedése, szakszervize kívánunk lenni.

2002-ben cégünk bevezette az ISO 9001-2000 minőségirányítási rendszert, melyet 2003 januárjában az AIB Vincotte által lett tanúsítva.

A Kiskunfélegyházi SUZUKI Márkakereskedés és Szerviz neve ismerősen hangzik a környék szinte minden településén. Igyekszünk ezt a tudatot megőrizni, illetve tovább erősíteni.

Összegezve, ha valaki Suzukit szeretne vásárolni érdemes felkeresni a Kiskunfélegyházi Suzukit.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.