Értékelje a céget!
20 találat 1 | 2

FOB Ipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Cím:
1143, Budapest Ilka u. 21.
telefon:
252-2678
fax:
252-2678
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk, a FOB Ipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 1991-ben alakult meg. Az alakulásunk óta eltelt idő során jelentős piaci tényezőként tartják számon társaságunkat az ipari festékszórástechnikai berendezések forgalmazói között.

Bráth Futómű Centrum Kft.

Cím:
2030, Érd Cinke u. 49. (futómű centrum)
mobil:
20/971-7248
mobil:
20/971-7248
Tevékenység rövid leírása:
Érd, Tusculanum kerületében található márkafüggetlen szervizünk, amely majd 18 éves tapasztalata során rengeteg ügyfélt szolgált ki, és ez a célja a jövőben is. Célunk az elégedett ügyfél, illetve az elfogadható árak, melyet visszajáró ügyfélkörünk tud bizonyítani. Szervizünk 1995-ben elnyerte a kitüntetést, hogy ?Monroe? lengéscsillapító garanciális márkaszervizzé válhatott. Szervizünk szerepel az országos szervizhálózatban is! Bejelentkezését, mint visszajáró mint leendő ügyfeleinknek telefonon, és személyesen is egyaránt várjuk!

Penta-Motor Kft.

Cím:
6100, Kiskunfélegyháza Szegedi út 58/A.
telefon:
76/463-199
e-mail:
76/463-199
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1993 májusában, mint hivatalos Suzuki márkakereskedés kezdte meg működését Kiskunfélegyházán, a város Szegedi oldalán az E5-ös főút mellett. A márkakereskedéshez jól felszerelt modern szakszerviz is kapcsolódik, mely jó hírrel bír Kiskunfélegyházán és térségén is.

Már a második évben a Suzuki gyártól kapott egy nagyszerű elismerést, ?1994 kiemelkedő kereskedése? lehettünk. Célul tűztük ki, hogy térségünk kiemelkedő kereskedése legyünk. Fontosnak tartjuk a jó marketinget. Azt, hogy a régi és leendő ügyfeleink is folyamatosan tájékozódjanak a legjobb lehetőségekről, modellváltásokról. Ehhez megbízható, korrekt partnerekre van szükség.

Egy sajátos üzletfilozófiát vallunk, mely a letisztult, átlátható eladást tartja a legfontosabb feladatnak. Nem hangzatos, misztikus számokkal ámítjuk a vevőkört, nem számítunk fel ?extradíjakat?, melyekkel az ?óriási akciókat? szokták ellentételezni. Számunkra minden betérő vendég azonos fontosságú ügyfélnek számít, mindenki egyénre szabott konstrukciót kap, hogy minél kedvezőbb feltételekkel és egyszerűbb módon elérje céljait. Beszámítunk bármilyen típusú használt autót ingyenes állapotfelméréssel. S ha kell, átvállaljuk régi autója hiteltartozását is. Akár új, akár használt autót vásárol hitelre, részletekben fizetheti meg a saját maga elképzeléseit. Mindezt baráti légkörben, elozékeny kiszolgálással fűszerezve.

Teljes körű banki, biztosítási, átírási ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket. A használt gépkocsikat külső-belső takarítással, műszakilag biztos állapotban, piaci ár alatt kínáljuk.

?A mi autónk? rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert megbízhatóságával, és a legalacsonyabb fenntartási költségével, az országban futó több mint 300.000 Suzuki is ezt bizonyítja. Az évek során folyamatosan változtak, cserélődtek a modellek, a siker töretlen. Szalonunkban mintegy 10 jármű egyidejű bemutatására van lehetőség. Alto, Ignis, az Új Swift különböző felszereltségben, színekben.

Márkakereskedésünk biztos háttere márkaszervizünk. Az autójavítás minden területén kitunő műszaki háttérrel, megbízható munkával, és mérsékelt árral állunk ügyfeleink rendelkezésére. Szervizünk főbb tevékenységei a garanciális, és garancián túli javítások, műszaki vizsgára felkészítés, vizsgáztatás, zöldkártyáztatás, gumiszerelés, centrírozás, autógumi értékesítés, valamint hozott, vagy széles kínálatunkból választott rádiók, hangszórók, beszerelése. További szolgáltatás a kézi mosás, motor-, alvázmosás, teljes belső takarítás, üveggravírozás, akkumulátor, és gyári alkatrész értékesítése.

Helyszíni kárfelvétel, teljes körű biztosítási kárügyintézés. Karambolos autók karosszéria javítása, fényezése.

Márka független szervizünkben Suzuki mellett bármilyen típusú személy, és kisteherautó javítását vállaljuk.

Célul tűztük ki a folyamatos fejlesztést, jelenlegi meghatározó szerepünket tovább erősítve vonzáskörzetünk jó hírű, minőségi autókereskedése, szakszervize kívánunk lenni.

2002-ben cégünk bevezette az ISO 9001-2000 minőségirányítási rendszert, melyet 2003 januárjában az AIB Vincotte által lett tanúsítva.

A Kiskunfélegyházi SUZUKI Márkakereskedés és Szerviz neve ismerősen hangzik a környék szinte minden településén. Igyekszünk ezt a tudatot megőrizni, illetve tovább erősíteni.

Összegezve, ha valaki Suzukit szeretne vásárolni érdemes felkeresni a Kiskunfélegyházi Suzukit.

Honda Kapos

Cím:
7400, Kaposvár Árpád u. 37-39.
e-mail:
honda@hondakapos.hu
telefon:
honda@hondakapos.hu
Tevékenység rövid leírása:
A cég tulajdonosa Karg Ferenc.
2006-ban kezdte meg a Honda gépjárművek értékesítését is Kaposváron. A három cég egymás mellett, a Kaposvárt kelet-nyugat irányba átszelő 61-es főútvonal mellett helyezkedik el. A több mint 10 000 m2-es területen az összes autóval kapcsolatos szolgáltatás igénybe vehető. Az 5 000 m2-ert meghaladó épület komplexumban az új autó értékesítési szalonok mellett megtalálható a Volkswagen, Škoda, a Seat, az Audi és a Honda hivatalos márkaszervize, ahol akár 20 autót is javíthatnak egyszerre. A szervizszolgáltatások körét bővíti az expressz és garanciális szerviz, a legkorszerűbb technológiával felszerelt, 14 munkaállásos lakatos-fényező műhely saját kárfelvevővel, műszaki vizsga és környezetvédelmi vizsgaállomás, eredetiség vizsgáló, három autómosó állás, valamint autókozmetika felszerelés. Emellett lehetőség van helyben autóbiztosítás kötésére és hitel ügyintézésre is. Bérautót és csereautót is biztosít a cég. Kiegészítők, autókarosszéria és motor tuning felszerelések is megvásárolhatók. A cég tagja a Weltauto hálózatnak, így használtautó-telepen megtalálható közel 150 gépjármű mindegyike ellenőrzött eredetű, és a gyárival egyenértékű garanciával rendelkezik.

Az az épület, amely a Honda márkának ad otthont, hamarosan új külsőt kap. Az átépítés tervei már elkészültek, rövidesen pedig a kivitelezés is kezdetét veszi, így a kaposvári az ország egyik legnagyobb és legszebb Honda szalonja lesz, ahol tapasztalt cégvezető Harkányi Zsolt és többéves Honda szerelői rutinnal rendelkező szakemberek várják a márka szerelmeseit.

Honda Barátok Klubja Magyarország tagjainak különleges kedvezményekkel tudunk kedveskedni.

Reméljük, hogy jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink elégedettek szolgáltatásaink átfogó körével, valamint munkatársaink szakmai felkészültségével és segítőkészségével.

Autóház Keszthely Kft.

Cím:
8360, Keszthely Csapás út 1.
fax:
83/511-531
telefon:
83/511-531
Tevékenység rövid leírása:
Mi az AUTÓHÁZ KESZTHELY KFT. megalapítói korábban, már a Tagság megalapítása előtt kapcsolatban álltunk a Ford-dal, hiszen korábban Autójavító Szövetkezet néven foglalkoztunk már Ford gépkocsik javításával, szervízelésével, valamint új gépkocsik és eredeti alkatrészek forgalmazásával. 30 éves tapasztalattal rendelkezünk a karbantartó, javító tevékenység területén, ezért úgy döntöttünk, hogy önálló vállalkozásba kezdünk. 1995 októberében kezdtük meg működésünket immár hivatalos Ford Márkaképviseletként AUTÓHÁZ KESZTHELY KFT. néven.
A képviselet tevékenységi körét úgy alakítottuk ki, hogy teljes szolgáltatást nyújtson az autótulajdonosok számára. Az új autót vásárlók megtalálják a Ford modellcsalád teljes típusválasztékát. A vásárlást könnyítő finanszírozási lehetőségek széles választékával élhet a leendő autótulajdonos.
Állandó használtautó kínálatból is érdemes választani, hiszen minden gépkocsi állapotvizsgálaton és eredetvizsgálaton esik keresztül valamint a részletre vásárlás is biztosított. A márkaszervízben mind az esetleges garanciális, mind az azon túli revíziók és javítások is elvégezhetők.

Tiszteletel:
Takács Zoltán
kereskedés vezető

Patócs Autóház Kft.

Cím:
2100, Gödöllő Rigó u. 10.
telefon:
28/515-711
fax:
28/515-711
Tevékenység rövid leírása:
Skoda Márkakereskedés és szerviz!
Kulcsszavak:
autó autó biztonságtechnika autó gumiabroncs autóalkatrész autóápolás autóápolási cikk autóápolási szer autóbérlés autóbiztonság autófelszerelés autófényezés autófényező autófényező kamra autógumi autógumi abroncs autógumi centrírozás autógumi felújítás autógumi szerelés autógumi szerviz autógumi-javítás autójavítás autókarosszéria autókarosszéria-fényezés autókarosszéria-javítás autókereskedelem autóklíma autókölcsönzés autókölcsönzési információ autómentés belföldön autómentő autómentő szolgálat autómosás autómosó autószalon autószerviz belföldi autómentés bérautó bérautó-szolgáltatás bérautófoglalás biztosítási ügyintézés esküvői autókölcsönzés futómű-beállítás gépjármű gépjármű hitelügyintézés gépjárműkarosszéria-javítás gépjárműszerviz gumi gumiabroncs gumiabroncs centrírozás gumiabroncs javítása gumiabroncs karbantartása gumiabroncs-szerelés gumiabroncs-szervizelés gumiszerelés gumiszerviz használt autó hitel lebonyolítás hitelügyintézés hőkamrás autófényezés karosszéria karosszéria-huzatópad karosszériaátalakítás karosszériaelem-csere karosszériafényezés karosszériafestés karosszérialakatos karosszérialakatos munka karosszérialakatos-műhely karosszériamunka karosszériaműhely kefés autómosó kézi autómosó környezetvédelmi állapotfelmérés környezetvédelmi állapotvizsgálat környezetvédelmi felmérés környezetvédelmi felülvizsgálat környezetvédelmi mérés környezetvédelmi vizsga környezetvédelmi vizsgálat környezetvédelmi vizsgáztatás légkondicionált autó márkaszerviz műszaki vizsgáztatás személyautó-karosszéria személygépkocsi szerviz zöldkártya

Carsystem Hungária Kft.

Cím:
9028, Győr Régi Veszprémi út 12-14.
telefon:
06-96-517-624
fax:
06-96-517-624
Tevékenység rövid leírása:
A Carsystem Hungária Kft 1994-ben alakult győri székhellyel. Három üzletágból épül fel tevékenységünk:
autófényezési segédanyagok
autófényezési készülékek
autófesték
ipari festékrendszerek.
Bővebb információért kattintson weboldalunkra.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.