Értékelje a céget!
39 találat 1 | 2 | 3 | 4

Hunor-Bag Kft.

Cím:
7627, Pécs Vadász u. 83.
telefon:
72/243-742
fax:
72/243-742
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a bőripar területén tevékenykedik, fő profilunk a bőrkesztyűgyártás.

Szuper Fashion Divat

Cím:
4027, Debrecen Füredi út 76.
telefon:
52/319-617
:
52/319-617

Amma Zrt.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk története az 1950-es évekre nyúlik vissza. A jelenlegi vezérigazgató Winkler Márton édesapja alakította meg a Winkler Bőrkereskedést, mely az elkövetkezendő évtizedek nem vállalkozásbarát időszakát is sikeresen túlélve Winkler és Társa Bőrkereskedés néven folytatta tevékenységét. E cégből 1991-ben vált ki Winkler Márton és megalakította az Amerikai-Magyar Bőrkereskedelmi Kft-t, röviden az AMMA KFT-t. Félkész és készbőr nagykereskedelemmel és kiskereskedelemmel, illetve bőripari segédanyagok, mint például ragasztó forgalmazásával foglalkozunk. Feltérképeztük elsősorban az USA-ban lévő számunkra számításba jöhető bőrpiacot. Ebben az időben találtuk meg azokat a kinti partnereinket, akikkel azóta is jó üzleti kapcsolatban állunk. A Kft. tevékenységét mindössze kb. 150 m2-es üzlethelységben kezdte, majd a cég fejlődésével összhangban eladóterét bővítve megnyitotta bőr-nagykereskedelmi üzletházát Budapesten az Üllői úton 1000 m2-en. Hazai és nemzetközi kereskedelmi kapcsolatunk fejlődésével szükségessé vált cégünk átalakítása részvénytársasággá, illetve egy modernebb telephely létrehozása, amely megfelelt az új nagykereskedelmi raktárbázis kialakításához, és az önálló vámraktári tevékenység beindításához.1995-ben cégünk megtalálta a legideálisabb helyet Újpesten a Wolfner Lajos által 1872-ben alapított Táncsics Bőrgyár területén, melyet egy nagyobb átalakítás és felújítás után 1996 tavaszán nyitott meg.
Ma már az amerikai piacon kívül kanadai, dél-amerikai, olasz és távol-keleti relációból is importálunk és exportálunk bőröket, sőt a készletvásárlásokon kívül gyártatunk is termékeket.Cégünk fejlődése folyamán érdekeltséget szereztünk a Simontornyán található bőrgyárban, melynek keresett termékei megtalálhatók kínálatunkban.(pl:bőráru, bútorbőr, ruházati bőr, autóbőr, Alcantara)Az AMMA Zrt. vezérigazgatója Winkler Márton a magyarországi művészet támogatására egy kortárs képzőművészeti intézmény-komplexumot hozott létre. Közel 4000 m2-en elhelyezkedő impozáns kiállítóterekben a kortárs hazai és nemzetközi képzőművészeti élet legjelentősebb alkotóinak bemutatása mellett rendszeresen teret kapnak más művészeti ágak képviselői is.A reprezentatív termekben rendszeresen művészeti -tudományos, valamint pénzügyi konferenciák, fogadások és bemutatók megrendezésére kerül sor.Cégünk tevékenyen részt vállal a hazai lóversenysportban. Az abban való aktív részvételt a tulajdonunkat képező kíváló adottságokkal, és ősökkel rendelkező harmincöt db. ügetőló biztosítja, melyek edzése, felkészítése és versenyeztetése hozzáértő szakemberekkel magas színvonalon történik. Az AMMA Zrt vezérigazgatója Winkler Márton családi hagyomány szellemében fiát ifj. Winkler Mártont is bevonta cégünk üzleti életébe, tudva azt, hogy egykor majd sikeresen a nyomdokaiba lép.

Ergo-Modell Munkaruhabolt

Cím:
1032, Budapest Szőlő utca 92
mobil:
30/944-1176
telefon:
30/944-1176
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk, a Jankovics és Társa Bt. munkavédelmi termékek kis- és nagykereskedelmére szakosodott. Közel egy évtizedes tapasztalattal, szakmai háttérrel, kiterjedt információs bázissal rendelkezünk.

Termékskálánk korszerű eszközök széles választékát tartalmazza, de nem feledkezünk meg a jól bevált, közkedvelt munkavédelmi eszközökről sem.

Jelen levelünkben néhány olyan termékre hívnánk fel a figyelmüket, melyeket munkatársaik kitűnően használhatnának, illetve már használnak is.

Reméljük, hogy igen kedvező áraink felkelti érdeklődésüket a termékek iránt. Örülnénk, ha először néhány termék típus vásárlásával a kereskedelmi kapcsolat cégeink között kialakulna, melyet fokozatosan tudnánk bővíteni. Nem csak termékskálánkból tudnak választani,hanem

Egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni :

- az Önök cégének megfelelő szín és formavilágának megtervezése és kivitelezése
- egyedi emblémázás filmnyomással ill. hímzéssel igény szerint
- minta utáni gyártás, stb.

Munkaruhaboltunk Budapesten, a III.kerületben a Szőlő u 92 alatt található,ahol szeretetettel várjuk vásárlóinkat.

Dom-Art Kft.

Cím:
1036, Budapest Bécsi út 67.
fax:
439-0440
telefon:
439-0440
Tevékenység rövid leírása:
A DOM-ART Kft. 1989-ben alakult kis reklámajándék stúdióként, mára viszont a magyar reklámajándék-piac egyik számontartott szereplőjévé vált.

MULTICO Kft.

Cím:
1044, Budapest Káposztásmegyeri út 12/B.fsz.2.
mobil:
06-20/551-4183
fax:
06-20/551-4183
Tevékenység rövid leírása:
Kalap, sapka, bőráru nagykereskedelem.

Medipen Plusz Kft.

Cím:
2030, Érd Kamilla u. 4/b
mobil:
30/200-9207
mobil:
30/200-9207
Tevékenység rövid leírása:
A Medipen Plussz Kft. 2001-ben alakult, de jogelődei 1993 óta jelen vannak az ajándéktárgy és reklámáru piacon. Elsősorban írószerekkel foglalkozunk, de kínálatunkban megtalálhatóak a következők: reklám, ajándék, reklámajándék, toll, szemüvegtörlő, csokoládé, bevásárlótáska, bőráru, egészségügyi termékek, szitanyomás, gravírozás, tanponnyomás, póló, textil ruházat, Nagyon sokféle és származási helyét tekintve is sokszínű a termékpalettánk. A fő jellemző, hogy a származási helytől függetlenül csak a jó és megbízható minőséget forgalmazzuk. Törekszünk a hagyományostól eltérő új termékek beszerzésére, mely kínálatunkból is kitűnik.
Áraink kedvezőek, kérje személyreszabott árainkat.
www.medipenplusz.hu

Körvisz Kft.

Cím:
3534, Miskolc Róna u. 6.
telefon:
46/376-818
:
46/376-818
Tevékenység rövid leírása:
Környezetvédelmi felméréssel valamint vadászkésgyártással (fanyelű, agancsnyelű) foglalkozunk.

Tűzmadár 58 Bt.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.