Értékelje a céget!
33 találat 1 | 2 | 3 | 4

Ifjúsági Teherfuvarozó és Szállítmányozó Kft.

Cím:
1047, Budapest Baross u 130/ H pavilonsor
telefon:
230-0300
fax:
230-0300
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk vállal fuvarozást, szállítmányozást, magánszemélyek és irodaházak komplett költöztetését, illetve teherfuvarozást az ország területén.

T. Marianna Kft.

Cím:
1173, Budapest Pesti út 8-12.
telefon:
258-29-06
fax:
258-29-06
Tevékenység rövid leírása:
Fejlődésünk során megtanultuk, hogy ebben a szakmában 90%-os munka nincs csak 100%-os.

ARES HUNGÁRIA Spanyol-Magyar Szállítmányozási Kft.

Cím:
1044, Budapest Almakerék u. 6.
telefon:
1/272-2200
e-mail:
1/272-2200
Tevékenység rövid leírása:
Az ARES csoport 1998 októberében alakult meg egyszerre három országban, Spanyolországban két helyen, Bilbaoban és Barcelonában, valamint ARES HUNGÁRIA Kft Magyarországon és ARES PRAHA a Cseh Köztársaságban.

A cégcsoport kezdeti fő tevékenysége a Spanyolország és a kelet-európai országok közötti szárazföldi szállítmányozás volt. Az első év elteltével folyamatosan bővítettük szolgáltatásaink körét a következő tevékenységekkel: tengeri, légi, uniós országok közötti és gyűjtő szállítmányozás, belföldi szállítások, speciális fuvarok szervezése, vám és raktár logisztikai szolgáltatások.

Irodáink száma is folyamatosan bővült. Szlovákiában létrejött az ARGOS LINE, Magyarországon az ARES LOG Kft, Spanyolországban ARES VITORIA és ARES IRÚN, így a cégcsoportnak összesen 8 irodája működik, valamint számos együttműködő partner segíti Európa nagyvárosaiból és a világ főbb kikötőiből.

Ezzel párhuzamosan saját kamionparkkal és logisztikai raktárakkal bővültünk. Leszerződtünk nagyszámú fuvarozó céggel és együttműködési szerződést kötöttünk különböző országbeli vállalatokkal, hogy feladatainkat biztonságosan és még magasabb színvonalon láthassuk el.

Amire leginkább büszkék vagyunk, az ARES Csoport mindenkori munkatársainak több éves tapasztalata, tudása, ami lehetőséget teremt arra, hogy a legjobb szolgáltatást adjuk ügyfeleinknek.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.