Értékelje a céget!
15 találat 1 | 2

Libertinus Bt.

Cím:
1106, Budapest Fehér út 10. 8. épület I. em. 20.
telefon:
431-9359
fax:
431-9359

Magasvári Gábor teherfuvarozó vállalkozó

Carico-Trans Hungary Kft.

Cím:
2134, Sződ Kölcsey u. 8.
telefon:
06-27/593-670
e-mail:
06-27/593-670
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1996-ban alakult. Belföldi fuvarozással, illetve nemzetközi szállítmányozással és fuvarozással foglalkozunk.

Gál Sándor fuvarozó

Cím:
8200, Veszprém Jutasi u. 61/A
e-mail:
info@galfuvar.hu
fax:
info@galfuvar.hu
Tevékenység rövid leírása:
Telefon:06-20-9-446-449 Hívjon,mert szállításban nem ismerünk akadályt! 1998-ban kezdtem meg vállalkozásomat egy régi Avia tehergépkocsival. Az elmúlt évek során vállalkozásom sikeres működésének köszönhetően sor került a régi autóm lecserélésére, majd a gépkocsi park bővítésére. Jelenleg 3 darab új tehergépkocsival rendelkezem. A csapat legkisebb tagja a 6 személyes Renault Trafic, mely egyaránt alkalmas személy és kisebb rakomány szállítására. A közepes méretű Renault Mastert bútorok, kisebb költözések és egyéb 1,6 tonnát meg nem haladó áruk szállítására ajánlom. A csapat legnagyobb tagja az Iveco eurocargo, melyet komplett költözésekre és 2,6 tonnát meg nem haladó áruk szállítására ajánlom. Főbb tevékenységi köreink: költöztetés, bútorszállítás, hírlapszállítás, darab és raklapos áruk szállítása. Remélem a jövőben is sikerül majd autóimmal az önök rendelkezésére állnom a gyors, pontos és megbízható szállítás reményében.

YOGO TRANS Fuvarozási Kft.

Cím:
2700, Cegléd Fecske utca 3.
fax:
53/500-724
mobil:
53/500-724
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 13-09-073672. Alapítás: 1993. Foglalkoztatottak: 22 fő.Megbízásainkat saját szakképzett munkatársainkkal teljesítjük. A társaság megalakulása óta szinte ugyanaz a szakembergárda dolgozik együtt, ami bizonyítja, hogy cégünk nagy hangsúlyt fektet a megfelelo munkakörülmények biztosítására és a jól képzett, megbízható szakemberek megbecsülésére.

Valamennyi alkalmazottunk rendelkezik az általa kezelt eszközre jogosító szakvizsgával.
Munkánk során elsődleges szempont a minőségi munka és megbízóink minden igényét kielégítő kiszolgálás.

Fontos számunkra a személyes kapcsolat megrendelőinkkel. A személyes kapcsolattartás lehetővé teszi számunkra, hogy közvetlenül megismerjük és megértsük megrendelőink igényeit, elvárásait és azokat a legmagasabb színvonalon tudjuk teljesíteni.


A Yogo-Trans Kft. a sikeres működés érdekében arra törekszik, hogy szolgáltatásaival elérje a vevőinek a teljes megelégedését.

Ennek érdekében olyan hatékony minőségbiztosítási rendszert kívánunk bevezetni és működtetni, amely garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, vevőink megelégedettségét.

Ez irányú elkötelezettségünk fontos eszköze az MSZ EN ISO 9002:1996 szabvány követelményeinek megfelelő minőségbiztosítási rendszer működtetése és folyamatos fejlesztése.

Tevékenységünk középpontjában a vevő áll. Törekszünk arra, hogy vevőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Ezért minden olyan információt, amely vevőinktol érkezik, értékelünk, hogy szolgáltatásunk színvonalát folyamatosan fejleszteni tudjuk.

Hosszú távú kapcsolatot kívánunk kialakítani mindazokkal az alvállalkozókkal, amelyek azonosulnak cégünk minőségi célkituzéseivel.

A vezetoink minőség iránti elkötelezettségét példamutatásuk és a minőségjavításban vállalt tudatos szerepük hitelesíti. Ennek érdekében a vezetés minden szinten támogatja és megköveteli a folyamatos képzést és önképzést.

Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelosségével járuljon hozzá a cég sikeréhez.

Annak érdekében, hogy eleget tegyünk a minőségpolitikai irányelveinknek és ezzel hozzájáruljunk vevoink piaci sikereihez, a minőségpolitikánkat a következok szerint határozzuk meg:

A Yogo-Trans Kft. ügyfeleinek személyre szabott szállítmányozási szolgáltatást nyújt. A Yogo-Trans Kft Kft. eladással foglalkozó dolgozói megjelenésükkel, fellépésükkel és szakmai tudásukkal is képesek ennek a bizalomnak a megszerzésére.

A Yogo-Trans Kft Kft. törekvése, hogy megbízóinak minél kedvezőbb szállítási lehetoséget dolgozzon ki. Ily módon ügyfeleinek nemcsak biztonságot, hanem kedvező árakat is nyújt.
A minőségpolitikánk megvalósulását a cégvezetés a dolgozók folyamatos külso és belso képzésével biztosítja.
A cégvezetés az ügykezelés teljes folyamatában figyelemmel kíséri és biztosítja ennek a politikának a megvalósítását.
A Yogo-Trans Kft Kft. a szolgáltatásaival hírnevet, megbecsülést és megérdemelt eredményt kíván elérni.

Radler Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

Cím:
8800, Nagykanizsa Virág Benedek utca 4.
telefon:
30/993-9920
telefon:
30/993-9920
Tevékenység rövid leírása:
Belföldi, nemzetközi fuvarozás, szállítmányozás.

Cégjegyzékszám: 20-09-060952. Alapítás éve: 1992.Foglalkoztatottak száma: 14 fő. Főtevékenység: 6024´03 Közúti teherszállítás. Munkaidő: H-P: 7.00-17.00.

HV Logistics Kft.

Cím:
2700, Cegléd Kosárhegyi u. 3.
telefon:
53/500-241
telefon:
53/500-241
Tevékenység rövid leírása:
Fő tevékenységi körünk a textil kész- és alapanyag szállítás. De egyéb termékféleségek szállítását is vállaljuk, elsősorban Magyarország, Románia, Szerbia, a BENELUX államok, Anglia, Németország vonatkozásában.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.