Értékelje a céget!
14 találat 1 | 2

IMMO MÉDIA Építőipari Szolgáltató Kft.

Cím:
1114, Budapest Kosztolányi Dezső tér 11. II. emelet 3.
telefon:
1/ 361-01-38
fax:
1/ 361-01-38
Tevékenység rövid leírása:
Az Immo Média Kft. 1997 márciusában alakult, a cég alapvetően lakó- és középületek generál tervezésével, illetve saját beruházások kivitelezésével foglalkozik. A tevékenységi kör a fenti esetekben kiegészül ingatlanközvetítéssel és értékbecsléssel. Építész tervezési elveinknek megfelelően minden munkával személyesen foglalkozunk és annak elvégzésére az épület jellegétől függő társtervezői csapatot hozunk létre.
Célunk a környezetéhez illeszkedő, jól működő, tiszta formai elemekkel létrehozott épületek alkotása.

Lavalex Kft.

Cím:
1034, Budapest Szőlő u. 33. V/4
telefon:
1/240-7717
telefon:
1/240-7717
Tevékenység rövid leírása:
Cégünkről

A Lavalex Kft. 2006. februárjában alakult meg, azzal a céllal, hogy ügyfeleinket teljes körűen tudjuk kiszolgálni az építőipari szegmensen belül, valamint az ehhez kapcsolódó területeken egyaránt. Igyekszünk a feladatokat átfogóan elvégezni, de természetesen ügyfeleink igénye szerint, egy-egy területen is állunk rendelkezésre.

A céget olyan szakemberek hozták létre, illetve működnek közre benne, akik több éves tapasztalatukat igyekszenek átadni azoknak, akik kevésbé jártasak ezen a területen.

Filozófiánk, hogy egy adott feladatra mindig a legmegfelelőbb gárdát biztosítsuk a személyes közreműködésünk mellett. Így érhetjük el ügyfeleink részére, hogy az adott feladat végrehajtásánál a maximumot tudjuk nyújtani.

Noha a cég, mint Lavalex Kft. új a piacon, a szakembergárda már kipróbált és bizonyított az évek során. Az újszerűség és a tapasztalat ötvözete ad lendületet mindenki számára, aki a cégnek és ügyfeleinek dolgozik.

Tapasztalja meg Ön is ezt a lendületet, és engedje meg, hogy bizonyíthassunk Önnek:


Mérnöki tevékenység, kivitelezés, teljes körű lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, árkalkuláció-elemzés, pénzügyi tanácsadás. Telephely: 1034 Budapest, Szőlő u. 33. V/4. Tel./fax: 240-7717


Referenciák: Fiumei út, nyugdíjbiztosító székháza, rekonstrukció, közbeszerzés, beruházáslebonyolítás
ELTE oktatási és kollégiumi épületek, beruházástervezés
Budapest IV. ker., műszaki szakközépiskola, építészeti beruházás, műszaki ellenőrzés

ÉPKER Kft.

Cím:
4400, Nyíregyháza Sóstói út 75.
e-mail:
epker@epker.hu
fax:
epker@epker.hu
Tevékenység rövid leírása:
1989-ben, Magyarország keleti régiójában, Nyíregyházán alakult meg az ÉPKER Kft. A családi tulajdonban lévő vállalkozás fő tevékenysége az építőipari fővállalkozás és a generál kivitelezés, beruházás-szervezés és a bonyolítás, valamint az építőanyag kereskedelem.

Tevékenységünket Magyarországon kívül Európa több országában végezzük (Németország, Spanyolország, Luxemburg, Ukrajna és Románia). A tágabb földrajzi környezetben végzett munka gazdag szakmai gyakorlatot és a magas színvonalú munkakultúra kialakulását eredményezte. Társaságunk dinamikus fejlődése, céltudatos fejlesztése biztos szakmai és technikai hátteret jelent munkatársainknak és biztosítékot megbízóinknak.

Kiemelt figyelmet fordítunk a meglévő partnerkapcsolataink ápolására és bővítésére. Visszatérő megrendelőink között tisztelhetjük a Philip Morris, Medisystems, Imbau, Sachsen, Trans-Sped, Continental, Billa, Universal Leaf Tobacco cégeket. Stabil, megbízható alvállalkozói és beszállítói partnerekkel történő folyamatos együttműködés jellemző a kapcsolatrendszerünkre.

Az szakmai igényesség eredményeképpen megszereztük az amerikai Commercial Intertech cég kelet-magyarországi dealer-i jogát. Így az Astron típusú acélszerkezetű csarnoképítés 1993-tól kiegészíti építőipari tevékenységünket. Az építőanyag- és eszközkereskedelmünk folyamatosan bővíti, gyorsítja a kivitelezéseink technikai megvalósítását.

Fém-Alu 4 Kft.

Cím:
1141, Budapest Jeszenák J. u. 5.
telefon:
383-2370
fax:
383-2370

SZILÉPTERV Kft.

Cím:
4183, Kaba Mátyás Király u. 29/3.
telefon:
54/460-544
mobil:
54/460-544
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk építőipari generálkivitelezéssel foglalkozik.
Kulcsszavak:
acélszerkezet szerelés ács ács állványozás ácsmunka akadálymentesítés beépítés beépítési terv beruházás kivitelezés családi ház családi ház építése családi ház felújítása családi ház kivitelezése csarnok kivitelezése építés kivitelezés építési terv építészeti kivitelezés építőipar építőipari fővállalkozás építőipari generálkivitelezés építőipari kivitelezés építőipari tervezés és szervezés épület akadálymentesítés épület generálkivitelezés épületasztalos munka épületasztalos- és épületlakatos munka épületasztalosipar épületgépészet épületgépészeti kivitelezés épületkivitelezés épületlakatos munka falszárító vakolat fűtésszerelés gázszerelés generálkivitelezés gépjármű átalakítás gépjárműlakatossági munka hagyományos épület építése ipari vízkezelő berendezés ipari vízkezelő rendszer ivóvíztisztító kivitelezési munka kőműves kőművesmunka középület középület átalakítása középület építése középület felújítása középület generálkivitelezése középület tervezése kulcsrakész ház lakásépítés lakatosmunka lakóparki lakás építése padlófűtés szerelése sorház sorház építése sorház kivitelezése sorház tervezése szennyvíztisztító szennyvíztisztító berendezés térburkolat tervezés tetőfedés, bádogos és ácsmunka tetőszerkezet-építés uszodai vízkezelő berendezés uszodatechnikai gépészet vakolás vízkezelés vízkezeléstechnika vízkezelő vízkezelőszer vízszerelés

Apró László

Cím:
1043, Budapest Tél u. 6. II/6.
telefon:
370-8135
telefon:
370-8135

Enviroduna Kft.

Cím:
1053, Budapest Curia u. 3.
telefon:
328-0350
fax:
328-0350
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk, az ENVIRODUNA Beruházás Előkészítő Kft. 2002. február 1-én alakult, és a Csepel-szigeten létesítendő Központi Szennyvíztisztító telep projektet hivatott menedzselni.

Hét-Ber Mérnöki Szolgáltató és Tanácsadó Kft.

Cím:
1115, Budapest Csóka u. 7-13.
telefon:
204-5427
:
204-5427
Tevékenység rövid leírása:
A Hét-Ber Mérnöki, Szolgáltató és Tanácsadó Kft. 1992-ben alakult. Fő tevékenységünk építőipari beruházások tervezése, lebonyolítása a használatába adásig és az utóvizsgálati eljárás lezárásáig.

Kasib Mérnöki Manager Iroda Kft.

Cím:
1184, Budapest Üllői út 374.
telefon:
290-9761
fax:
290-9761

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.