Értékelje a céget!
16 találat 1 | 2

Securicor Hungary Kft.

Cím:
1122, Budapest Pethényi út 9.
telefon:
489-7050
fax:
489-7050
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk nem különálló termékeket, sokkal inkább az Ön egyéni elvárásainak megfelelő , testre szabott biztonsági megoldásokat kínál. Komplex szolgáltatási palettát ajánlunk az Ön vállalatának biztonságos, nyugodt, hatékony működéséhez.

Noé Költöztetés - NoeMovers Kft.

Cím:
2030, Érd Zrínyi utca 53.
mobil:
20/491-3363
telefon:
20/491-3363
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 20 éve sikeresen működik. Zárt, bélelt, emelőhátfalas tehergépkocsikkal, profi rakodószemélyzettel, teljeskörű biztosítással dolgozunk. Vállalunk hangszer- és nehézgépszállítást, csomagolást, valamint éjjel-nappal őrzött, légkondícionált raktárhelyiségeinkben bérraktározást. Referenciák: Külügyminisztérium, Budapesti Rendőrfőkapitányság, Porsche Hungária, Magyar Posta, Mahart, Malév, Magyar Televízió, Égis Gyógyszergyár, Skála Coop Rt., Volksbank, Postabank, Terror Háza és sokszáz egyéb vállalat és közintézmény.

X-Factor Security Service Kft.

APOLLÓ-07 Személy- és Vagyonvédelmi Szolgáltató Kft.

Cím:
2900, Komárom Igmándi utca 22. 2/3
telefon:
34/540-050
fax:
34/540-050
Tevékenység rövid leírása:
1997. november 1-jétől foglalkozik vagyonvédelmi szolgáltatásokkal, ezen belül vállalatok, üzletek objektumainak őrzésvédelmével, rendészeti feladatainak ellátásával, alkalmi pénzkísérésekkel, biztonsági takarítással, rendezvénybiztosítással.

Az APOLLÓ-07 Kft azzal a céllal alakult, hogy a naponta végzett munka és ennek során szerzett tapasztalatok alapján a legjobb személy-és vagyonőröket, valamint szakembereket egy csapatba gyűjtve meghatározó biztonsági cég legyen Komárom-Esztergom megyében, majd az országban is.

Megalakulása óta azonos tulajdonosi és vezetői kör irányításával jelentős rendészeti és egyéb őrzésvédelmi feladatokat lát el a mennyiségi és minőségi követelményeket szem előtt tartva.

A vezetői állomány magasan képzett, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. A személyi állomány jól felkészült, megfelelő elméleti tudása és gyakorlati tapasztalata van.

Az APOLLÓ-07 Kft a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény felhatalmazása alapján kiadott 24/1998. (VI.2.) BM rendelet szerint komplex személy-és vagyonvédelmi feladatokat láthat el minden vonatkozásban eleget tesz és megfelel az 1998. évi IV. törvényben foglalt követelményeknek és ennek megfelelően rendelkezik a tevékenységhez szükséges engedélyekkel.

Személy és vagyonvédelmi 232/2-434/2006.SzV., biztonságtechnikai tevékenységet 232/2-462/1999, és a magánnyomozói tevékenységet 232/2-435/2006.SzV. számú rendőrhatósági engedélyek alapján végezhetjük

Cégünk üzletpolitikája: magas szintű szolgáltatást kívánunk nyújtani, mely maximálisan figyelembe veszi a megbízó érdekeit, anyagi lehetőségeit, ez által biztonságot teremtve hozzájárul tevékenységük eredményesebbé tételéhez.

Biztosítás: rendelkezünk nagy értékű komplex vagyonvédelmi felelősségbiztosítással (objektumvédelem, az elektronikus behatolás jelző és távfelügyeleti rendszer) a Hungária Biztosító Rt-nél.

Társaságunk nyereséges, köz-és egyéb tartozástól mentes. Fizetési kötelezettségünknek minden esetben eleget teszünk.

Cégbírósági bejegyzésünk, felkészültségünk lehetőséget biztosít vagyonvédelemmel összefüggő felmérések, tervezések és szakértői munkák teljesítésére, objektumok technikai védelmének átvilágítására.

Az APOLLÓ-07 Kft. működési ideje alatt az általunk őrzött objektumokban jelentős káresemény nem történt, kárigény nem jelentkezett.

Szolgáltatásaink alapelve: a Megbízó érdekeinek teljes körű képviselete figyelembe véve annak érdekeit és anyagi lehetőségeit.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.