Értékelje a céget!
8 találat 1

X-tra Média Kft.

Cím:
1094, Budapest Bokréta u. 5.
fax:
215-0153
e-mail:
215-0153
Tevékenység rövid leírása:
Az X-tra média egy széleskörű szolgáltatást nyújt, ami felöleli a reklámszakma valamennyi területét a kreatív tervezéstől a teljes kivitelezésig. Minden feladat egy kézben tartva megoldható, a dokumentációk egyeztetésétől a határidők betartásáig. Ez a cég szolgáltatásainak lényege, egyben filozófiájának alapja is, miszerint: Önnek nem kell az irodáját elhagynia, hogy teljeskörű reklámszolgáltatáshoz jusson!

Varga Lajos Papír- és Műanyagfeldolgozás

Cím:
9011, Árnyas u. 5.
telefon:
20/958-5073
fax:
20/958-5073
Tevékenység rövid leírása:
Papír és műanyag irodai termékek,/iratrendezők,mappák,tokok,névjegykártyatartók stb/ egyedi kivitelben is.3D-s reklámfelületek,reklámtermékek összeállítása, kivitelezése egyedi formában.

Vinil-Mix Bt.

Cím:
1151, Budapest Károlyi Sándor út 113
telefon:
(1) 306-8607
e-mail:
(1) 306-8607
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk már 10 éve egyedi reklám készítéssel foglalkozik. A megrendeléseket, rövid határidővel tudjuk vállalni, mert az alapanyag készítéstől a kész termékig elkészítjük a megrendelő kívánsága szerint.

SSK Nyomdaipari Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a kötészet és a fűzés területén otthon van! Nálunk az omegafűzéstől a diplomamunkák kötéséig mindenféle kötészeti utómunka készül, gyors határidővel, első osztályú minőségben és igen kedvező áron. Hívjon minket!

FényVilág Magyarország Kft.

Cím:
1136, Budapest Hegedűs Gyula u. 45-47.
e-mail:
istvan@fenyvilag.com
fax:
istvan@fenyvilag.com
Tevékenység rövid leírása:
A FényVilág Magyarország Kft. egy kereskedelmi cég.

Minőségi, akár egyedi termékek beszerzésével importálásával foglalkozunk különböző területeken.
Így reklámtermékek, ajándéktárgyak, valamint magas színvonalú elektronikai termékek beszerzését vállaljuk elsődlegesen.
Természetesen bármilyen egyéb termékek beszerzését is vállaljuk lehetőség szerint.
E mellett minőségi szolgáltatásokat is nyújtunk rendezvényekhez, eseményekhez.

Cégünk filozófiája, hogy teljes kiszolgálást adjon megrendelőinek, partnereinek termékbeszerzés folyamata során. Ön megálmodja milyen terméket szeretne, mi pedig legyártjuk, meglogózzuk, és házhoz szállítjuk Önnek Európa bármely országába a kívánt terméket.
E teljes körű szolgáltatással kívánjuk segíteni az Önök cégét, munkáját.
Folyamatosan újabb és újabb termékeket keresünk, hogy Ön mindig valami újdonsággal tudja megörvendeztetni partnereit, vásárlóit, leendő vevőit. Ezen újdonságainkat nyomon követheti weboldalunkon is.
Elsőrendű fontosságúnak tartjuk, hogy a hozzánk beérkező árajánlat-kérésre a lehető leghamarabb korrekt, és teljes-körű tájékoztatást adjunk, mely elősegíti megrendelőinket pozitív döntésükben.
A vevőinkkel, partnereinkkel való kellemes légkör megteremtése szintén nagyon fontos számunkra. Büszkék vagyunk arra, hogy eddigi megrendelőink mind szolgáltatásainkkal, mind pedig termékeinkkel elégedettek voltak, és a továbbiakban is együttműködő partnerként tekintenek ránk.
Az általunk forgalmazott termékek, valamint a cégünk által nyújtott szolgáltatások színvonala harmonizál azok árával, melyek szintén a hosszú-távú üzleti siker alapjai.
Bízunk benne, hogy ön is elégedett lesz komplex szolgáltatásunkkal, és idővel hosszú távú együttműködő partnereink között üdvözölhetjük Önt is.
Az elmúlt évek tapasztalatai, és megrendelőink visszajelzései, és elégedettsége segített minket fejlődésünkben, s az elért eredmények bizonyítják számunkra, hogy jó úton haladunk...
A továbblépés eredménye képpen folyamatosan bővülő termékkínálattal, gyors szállítással és kedvező árakkal állunk megrendelőink szolgálatára.
Termékeinket nem csak hazai piacra, hanem Európa bármely országába is eljuttatjuk igény szerint.

Mottónk: FényVilág - Élmény Mindenkinek.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.