Értékelje a céget!
7 találat 1

FRF-Neon Reklámstúdió Kft.

Cím:
1101, Budapest Korponai u. 7.
fax:
261-5571
telefon:
261-5571
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységi köreink: egyedi tervezésű világító vagy nem világító reklámberendezések; dekorfóliázás; kül- és beltéri cég-, irányító- és eligazítótáblák; világító reklámdobozok; plasztikus feliratok; nagyfeszültségű neonból készített egyedi grafikák, szövegek; kül-és beltéri információs rendszerek; belső terek és üzletberendezések egyedi kivitelezése. Vállaljuk az általunk telepített vagy már működő reklámberendezések eseti vagy átalánydíjas karbantartását, javítását, felújítását is.
FRF-Neon - A fénybeöntött forma, a formába öntött fény.

Contint Kft.

Cím:
0, N/A
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Stratégiánk alapja a rugalmas alkalmazkodás a megrendelő igényeihez, az extra rövid határidők, a versenyképes árak és a kiváló minőség.

GNR Bt.

V + R Címfestő Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk cím- és reklámfestéssel, gravírozással, reklámtábla, réztábla, bélyegző, ovális címeres tábla, világító reklámfelirat készítésével foglalkozik. Óriási választékkal, a legszebb és legmodernebb alapanyagokkal, igényhez szabott megoldásokkal állunk rendelkezésére. 100 éves hagyományunk a minőség záloga!

MULTIDEKOR Reklámgrafikai Kft.

Cím:
8000, Székesfehérvár Zámoly u. 5.
telefon:
06-22/349-377
fax:
06-22/349-377
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk teljeskörű reklámkivitelezéssel foglalkozik.

P-Soft Bt.

Cím:
1117, Budapest Fehérvári út 35.
telefon:
365-05-34
:
365-05-34
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk fő profilja a gravírozás. Különböző méretű, színű, vastagságú tábla gravírozását vállaljuk rendkívül rövid határidővel a szokásosan alkalmazott gravírozási árak alatt. Nem csak a gravírozott táblákat készítünk, hanem palettánkon szerepel alumínium információs táblák összeállítása, állványos táblák elkészítése műanyag keretrendszerrel, cégtáblák, eligazító táblák, gépfeliratok, folyamatábrák, ajándéktárgyak (névjegykártya tartó, óra, kulcstartó, öngyújtó stb.), ékszerek gravírozása (monogram, fényképmedál) stb.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.