Értékelje a céget!
123 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

Nagyvillám Vadászcsárda

Cím:
2025, Visegrád Feketehegy
telefon:
26/398-070
mobil:
26/398-070
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk vendéglátással foglakozik.

A festői Dunakanyar legszebb fekvésű étterme a Nagyvillám Vadászcsárda.
A lenyűgöző panoráma a Dunakanyarra és a Visegrádi Várra, a csodálatos természeti környezet, az országúttól, zajtól és portól való távolság, a csend, az intimitás hangsúlyozott érzete mind-mind csak fokozzák az étterem különleges vonzerejét.
Az étterem nemcsak természetbe simuló kialakításában, de szolgáltatásaiban is méltó kíván lenni különleges adottságaihoz, a természeti szépségekhez, a műemlékek időtlen varázsához.

Vendégeinket ízletes fogásokkal, nemes borokkal és kedves kiszolgálással kényeztetjük. A hagyományos magyar konyha fogásai mellett, vad- és erdei gombás ételekkel, grillspecialitásokkal várjuk az ínyenceket. Jó idő esetén az étterem teraszán, a hársfák alatt található látványkonyhában készítjük grill-ételeinket, amelyek különlegessége abban rejlik, hogy az étterem körüli természet, illetve vadon termő fűszernövények felhasználásával, titkos receptúráink alapján pácoljuk a húsokat, ízesítjük a zöldségeket.

Engedjen az érzékek csábításának, s áldozzon a legélvezetesebb asztali örömöknek, legyen szó akár mindennapokról, vagy életre szóló eseményekről: esküvőkről, születésnapokról, lepje meg munkatársait, partnereit a Dunakanyar és a Visegrádi Vár esti fényeivel kísért mennyei lakomával.

Pusztán példaként a teljesség igénye nélkül néhány ajánlat a Nagyvillám Vadászcsárda menüválasztékából:

Tárkonyos-tejfölös vadászleves erdei gombákkal
Vörösboros szarvassült burgonyakrokettel és gombás rizzsel, diókrémmel töltött sült alma, rumos vanília sodóval, Grilltál olivaolajban friss bazsalikommal párolt zöldséggel és rozmaringos, tepsis burgonyával
Szarvascomb, vaddisznószelet és pulyka faszénparázson sütve

Szőlőlevél ágyon érlelt lestyános házi juhsajt és borókás füstölt sonka
Pilisi vadászleves
Szarvasfilé Fővadász módra (libamájas, gombás, áfonyás ragu spanyol mártásban)
Somlói galuska

Ételeinkhez a György-Villa válogatott nemes borait kínáljuk.

Tóvendéglő Étterem

Cím:
2151, Fót Hársfa u. 44.
mobil:
(30) 280-3967 M.T.
fax:
(30) 280-3967 M.T.
Tevékenység rövid leírása:
Kedves Látogatónk!
Kérem engedje meg, hogy ezúton mutassuk be Önnek vendéglőnket és Fótot néhány mondat kíséretében.
Tóvendéglő elnevezésű éttermünk a fóti tó partján helyezkedik el. Fót, Budapesttől 10 percre található település, nagyközösség, mely jó úton halad a várossá válás útján. A 16.000 lakost számláló település népessége évről-évre növekszik, mivel egyre többen költöznek ki Budapestről ide, a kellemes környzet miatt is. Nagyon jó a levegő, ami annak is köszönhető, hogy Fót a környező településeknél alacsonyabban, egy ún. "teknőben" helyezkedik el. A szél mindig átjárja, így folyamatosan frissíti a levegőt. A tópartot és a vendéglőt dombok veszik körbe sok erdovel.
A Somlyó tó mellett (ahol az étterem is található) a falu másik végén, egy tőzeg tó is látható. Van egy Európa szerte híres, csak itt megtalálható lepkefajunk a Fóti Boglárka.

Továbbá, Fóton található a Károlyiak Kastélya őspatakkal, valamint Ybl Miklós által tervezett és építetett templom. Itt élt és munkálkodott Németh Kálmán szobrászművész is.

A régi legenda szerint László Király egyszer a környező dombok tetejéről szemlélte a völgyet és egy távoli pontra mutatva a következőt kérdezte kíséretétől: Mi az a fót ott lent a völgyben? És így lett a kis település neve Fót.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.