Értékelje a céget!
68 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Cream Party Service

Cím:
1116, Budapest Fehérvári út 108-112.
telefon:
205-5953
fax:
205-5953

Versailles Rendezvényterem

Cím:
1068, Budapest Városligeti Fasor 44.
fax:
1/342-53-53
telefon:
1/342-53-53
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk rendezvényszervezéssel foglalkozik, az állófogadástól kezdve a dekorációkészítésen, autóbérlésen, születésnapi partin át a céges rendezvényig állunk az ügyfelek rendelkezésére.

Alabárdos Étterem és Borozó

Cím:
6720, Szeged Oskola u. 13.
e-mail:
alabardos67@invitel.hu
fax:
alabardos67@invitel.hu
Tevékenység rövid leírása:
Történelmi épületek közé ékelődve a városközpontban található műemlék éttermünkbe invitáljuk Önöket.
Az Alabárdos Étterem és Borozót 1967-ben nyitották meg az igényes, kulináris élményekre vágyóknak.
Az étterem az elmúlt 4 évtizedes nyitva tartása alatt számos embernek nyújtott kellemes emléket.
Az étterem igazodik a XXI. század étkezési kultúrájához, próbál megfelelni a mai kor elvárásainak.
Mindezt figyelembe véve, - rövid bezárás után ? megújulva, 2007 decemberében megnyitotta kapuit, ötvözve a régi stílust és patinát a modernizmussal.
Szeged egyik leghosszabb múltra visszatekintő tradicionális magyar étterme várja szeretettel új és visszatérő vendégeit.
Bőséges étel- és italválasztékunkból mindenki megtalálhatja ízlésének megfelelőt.
Kifogástalan ételkülönlegességeink mellé páratlan kiszolgálás várja a hozzánk betérő vendégeket.

Royal Rendezvényiroda és Banquet Service, Szolgáltató Bt.

Cívis Média Kft.

Cím:
6724, Szeged Kossuth Lajos sgt. 101.
mobil:
20/542-1029
fax:
20/542-1029
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 2004-ben alakult, reklám és marketingtevékenységgel foglalkozik, melynek hátterében közel 15 éves tapasztalat áll. Fő profilunk kiadványok és szegmens magazinok szerkesztése, kiadása.
A Cívis Média Kft-nél mindannyian azért dolgozunk, hogy megfeleljünk az egyre sokszínűbb olvasói, hirdetői és megrendelői elvárásoknak egyaránt. Küldetésünknek tekintjük a tisztességes, korrekt minőségi és pontos munkát, hogy ezáltal is cégünk hírnevét öregbítsük. Legelső termékünk a Cívis Menyegző magazin, mely házasulandó párok számára nyújt segítséget a megismerkedéstől egészen a fészekrakásig. Célja a fiatal párok segítése tippekkel, ötletekkel, jogi tudnivalókkal kiegészítve. E magazin évente kétszer jelenik meg, és INGYENES. A magazin megtalálható minden olyan ponton mellyel a szervezés során a fiatalok kapcsolatba kerülnek, például: esküvői kiállításon, menyasszonyi ruhakölcsönző, cukrászda, szépségszalon, fitnessterem, fodrászat, férfiruha szalon, fotós, ékszerüzlet, nászajándék szolgálat, étterem, hotel. és vannak olyan terjesztési pontjaink is, ahol egyik megjelenéstől a következő időszakra szóló magazin megjelenéséig folyamatosan újratöltjük a standokat amint fogyás van. Ilyen például Debrecenben a Gara Cukrászda a Kálvin téren és a Piac utcán, Orchidea Virágszalon a Kálvin téren, a Plázában, Domus Áruház, Termál Hotel, Vígadó, Aquaticum, Aranybika étterem - Toro D'oro. Anyakönyvi Hivatal /Hajdúszoboszló/. Az állandó terjesztési pontokat folyamatosan bővítjük, hogy minél több helyen folyamatos elérhetőséget biztosítsunk a magazin számára, mely nagy sikert aratott a házasulandó fiatal párok közében. Másik kiadványunk a különböző településekről, évente egyszer jelenik meg Város Imázs néven. Segítséget nyújt az adott városban élő polgárok, és a városba érkező vendégek számára, információtartalmánál fogva. Kiadványunk szerves része egy rendezvénynaptár, melyből mind a lakosság, mind a vendégek informálódhatnak az adott város rendezvényeiről, időpontjairól, helyszíneiről és a rendezvények szervezőiről. Kiadványok szervezésén, szerkesztésén, kiadásán felül vállalunk cégek számára marketing tanácsadást, image kialakítást és váltást, reklámkampányok tervezését, a folyamat levezénylését, cégek képviseletét a különböző médiák felé, honlap készítését, céges kiadványok, bemutatkozó anyagok, beszámolók, szórólapok, reklámanyagok tervezését, szerkesztését, kiadását és nem utolsósorban rendezvényszervezést.

Hungaro-Bonheur Kft.

Cím:
1097, Budapest Könyves K. krt. 12-14.
fax:
243-4668
telefon:
243-4668
Tevékenység rövid leírása:
Magyarországi Vőfélycentrum, ahol minden gondjára talál megoldást! Vőfélyek, ceremóniamesterek moderátorok biztosítása esküvőkre, rendezvényekre. Teljeskörű esküvőszervezés, illetve részfeladatok vállalása szervezési díj nélkül! Gyakorlott esküvőszervező munkatársaink várják a hívását bármely napszakban. Ingyenes esküvői szaktanácsadás, segítségnyújtás akár azonnal! Új szolgáltatásunk már az interneten is: esküvő-csevegő!

Special Days Esküvőszervező iroda

Cím:
1136, Budapest Hegedűs Gyula u. 1.
mobil:
70/ 337-8057
fax:
70/ 337-8057
Tevékenység rövid leírása:
Valami más, valami új. Több mint 10 év rendezvényszervezői tapasztalattal a hátunk mögött, több tucat nagykövetet, hazai és nemzetközi prominens személyiséget is felvonultató rendezvények megszervezése után cégünk átalakításával az volt a célunk, hogy fejlődjünk, és a mi részlegünk a családi rendezvényekre, elsősorban esküvőkre koncentrálva még jobb szolgáltatást nyújtson! Megnéztük Európa nagyvárosaiban, hogyan csinálják mindezt. Tanultunk és a tanultakat alkalmaztuk a magyar sajátosságokhoz. Egyszerre akarunk hagyományőrzők és hagyomány teremtők lenni. Kihasználunk mindent, amit a modernitás nyújt, de ügyelünk arra, hogy ez ne menjen az elegancia, a jó ízlés rovására. A régi, biztonságos megoldásokat ötvöztük az új, mindent megoldani képes eszközök hatékonyságával. Ennek eredménye lett a Special Days Belvárosi Esküvő és Ünnepi Szalon, amely több mint bolt és több mint esküvőszervező iroda. Otthonos, családias, intim, finom polgári környezetben egy helyen sorakoztat fel minden szolgáltatást és terméket, amelyekre szükség lehet a különleges napon.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.