Értékelje a céget!
469 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Aquacoop Kft.

Cím:
2700, Cegléd Kossuth Ferenc u. 51.
e-mail:
info@aquacoop.hu
telefon:
info@aquacoop.hu
Kulcsszavak:

Kovács Attila egyéni vállalkozó-Tűzkultúra

Cím:
8638, Balatonlelle Rákóczi u. 366.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
MINŐSÉG, HATÁRIDŐ, PONTOSSÁG, GARANCIA, DESIGN!
Vállalkozásunk közel két évtizede foglalkozik kandallók és cserépkályhák tervezésével, előregyártásával és helyszíni beszerelésével. Az egyedi, személyre szabott terv az Ön elképzelése és igénye alapján történik, a térben való odaillőség és megfelelő műszaki tartalom biztosításával. A 3D-s látványtervet számítógépen ArchiCAD tervezőprogrammal készítjük. Viszonteladók jelentkezését várjuk! 20-982-3143.

Fehér T. és Társa Kazán és Épületgépészeti Tervező, Kivitelező és Szolgáltató Kft.

Cím:
6724, Szeged Körtöltés u. 29.
telefon:
62/470-087
fax:
62/470-087
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységi kör: kazánházak, kazánok és nyomástartó edények tervezése, kivitelezése, üzembehelyezése, kazánok és nyomástartó edények revízióra való felkészítése technológiai szerelési munkák elvégzésére. Építészettel, épületgépészettel összefüggő fűtési, szellőzési, klimatizálási, tüzeléstechnikai és vízkezelési tevékenység, ipari csővezetékek kivitelezése.
C: 01-09-714147

Schwank Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1095, Budapest Soroksári út.160.
fax:
347-2240
e-mail:
347-2240
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 01-09-720661.
Alapítás: 2001.

A Schwank a hatékony infravörös-gázfűtés specialistája, így minden csarnokhoz az igényekhez szabott megoldást kínál.
Akár 50%-kal kisebb energiafelhasználást érhet el a hagyományos rendszerekhez képest a csarnokok fűtésében.
A beruházásoknál elsősorban a gazdaságosság jelenti a fő szempontot a döntésnél. A beszerzési költség, illetve az üzemeltetési költségek a magas termékszínvonallal együtt a lehető leggyorsabb megtérülést eredményezi Önnek. A Schwank mindig az épület követelményeinek keretein belüli legjobb befektetést helyezi előtérbe, ezért választékunk különböző fűtési rendszereket ölel fel: világossugárzók, sötétsugárzók és hőlégfúvók.
Mindig a különböző igényeknek megfelelő megoldást kínáljuk.

Az aeroSchwank, egy közvetlen tüzelésű gázüzemű hőlégfúvó, amely már hosszú évek óta bizonyít. Különösen alacsony belmagasságú épületek, szűk terek esetében javasolt, valamint ott, ahol a frisslevegő bevezetése kiváltképp fontos.
Ha a helyiség fűtése az alapvető feladat, akkor csendes axiálventilátorral biztosítjuk a légszállítást, ha frisslevegő bevezetésre is szükség van, a hőlégfúvót radiálventilátorral szállítjuk, melyhez légcsatorna is illeszthető.

Felhasználási területek: ipari csarnokok, raktárcsarnokok, sportcsarnokok, kiállítótermek, templomok, éttermek, gépjármű-csarnokok , eladóhelyiségek

Az aeroSchwank előnyei:
-Egybeépített égéslevegő és égéstermék- elvezető ventilátor, -atmoszférikus égő, -az égéshez szükséges frisslevegőt a készülék a külső térből szívja be, -belső levegő keringtetésére alkalmas, vagy légcsatornázható kivitel.

Az új ThermoControl Plus szabályzókat a Schwank kifejezetten egy energiatakarékos üzemeltetésű, kényelmesen használható fűtési rendszerhez fejlesztette ki.
A ThermoControl Plus az egy-, illetve kétfokozatú infravörös fűtési rendszerekhez is hozzákapcsolható. A LowCost (Bekapcsolás-optimalizálás), az EasyComfort ( Egyszerű felhasználás), valamint a SupportTools a ThermoControl Plus intelligens elemei. Egy csarnokfűtés üzemeltetésének kulisszái mögé tekintve láthatjuk, hogy a Schwank mérnökei a hosszú élettartamú, jövőorientált ThermoControl Plus szabályzási rendszerrel a lehető leggazdaságosabb és legkomfortosabb megoldást alkották meg.

EasyComfort:
Egyszerű felhasználás
A ThermoControl Plus használata egyszerű és magátólértetődő. Gyorsan és átláthatóan programozhatjuk be a nappali-, éjszakai- és fagyvédelmi hőmérsékleteket. A könnyen áttekinthető kijelzőn jól olvashatóak a fontos adatok. A felhasználó számára az egyértelmű szimbólumok alapján azonnal felismerhetőek a fűtési státuszok, illetve a hőmérsékleti és szabályzási zónák. A nyomógombok segítségével pillanatok alatt áttekinthetőek a beprogramozott, illetve az aktuális hőmérsékleti értékek.

GÁZÜZEMŰ INFRAVÖRÖS TECHNIKA:
Termékünk a meleg-a természetes meleg. Az elméletet a Naptól lestük el. Az infravörös sugárzás (hősugárzás) a levegőn szinte veszteség nélkül hatol át, és először ott aktivizálódik, ahol becsapódik. Így keletkezik a meleg.

Energiatakarékosság
Ezen összefüggés alapján kellemes hőérzet érhető el alacsony levegőhőmérséklet mellett is, melynek eredménye az energiatakarékos működés.
Továbbá következik belőle az a tény, hogy a külső és belső hőmérséklet közt kicsi a különbség, ami a károsanyagkibocsátást és a légszennyezést csökkenti: így a járulékos energiaköltségek is mérséklődnek.

Infravörös sugárzókat alkotunk csarnokfűtésre, nagy terek illetve szabad felületek fűtésére projekttől függ, hogy melyik termék kínálja a legelőnyösebb megoldást a komfort, a megtérülés és az energiatakarékosság terén. Mindig az objektum követelményeinek felmérésével döntjük el, hogy gázüzemű infravörös sugárzó, gázüzemű sötétsugárzó, vagy hőlégfúvó, esetleg több rendszer kombinációja lesz a megfelelő.
Minden igényt kielégítő modern sugárzófűtések

A készülékek és rendszermegoldások sokfélesége,- beleértve az elhelyezést és a füstgázelvezetést is- garantálja Önnek, hogy az igényeinek megfelelő megoldást nyújtsuk:A munkahelyfűtésetől a raktárcsarnok fagyvédelmén keresztül egészen az óriási hajógyár teljes fűtéséig, a sportcsarnok és tribün temperálásától az időszakos fűtésig, pl.: templomok esetében, vagy teniszcsarnokoknál.
Az Ön sugárzófűtését projektmérnökeink segítségével tervezheti meg. Kívánság szerint kulcsrakészre kivitelezzük a komplett rendszert, üzembehelyezzük és elvégezzük a rendszeres karbantartást.

Stiebel Eltron Kft.

Cím:
1036, Budapest Pacsirtamező u. 41.
fax:
368-8097
telefon:
368-8097
Tevékenység rövid leírása:
A Stiebel Eltron már több mint 70 éve fejleszt és gyárt készülékeket és berendezéseket. Ez a név azóta is garancia az egyedülálló technikára, az energiatakarékosságra, a környezetvédelemre, a minőségre és a megbízhatóságra.

Grand Hotel & Princess Bár, M&M Épületgépészeti Kft.

Cím:
2600, Vác Végh Dezső u. 34.
fax:
27/510-870
e-mail:
27/510-870
Tevékenység rövid leírása:
kft víz, -fűtés, -gáz, -klíma és csatorna szerelést végez. Használjuk a ma használatos legmodernebb szerelési anyagokat (réz, műanyag).
A kft, a tervezést -anyagbeszerzést is vállalja.
A gázkészülékek minden típusát szereljük és forgalmazzuk ( Junkers, Wailant , Budomis, Stibel-Eltron-Fég)

Koromix Kft.

Cím:
1153, Budapest Bethlen Gábor u. 135/A.
mobil:
30/935-7787
telefon:
30/935-7787
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk ipari gáz- és olajégők javításával, karbantartásával és forgalmazásával foglalkozik.
RIELLO, VIESSMANN, WEISHAUPT partnerszervize.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.