Értékelje a céget!
5 találat 1

Holló Vadász - Szaküzlet

Kovács & Török Petrolgáz Kft.

Cím:
1142, Budapest Sárrét park 7/a.
e-mail:
petrolgaz.kft@chello.hu
mobil:
petrolgaz.kft@chello.hu
Tevékenység rövid leírása:
Az autógázkutak telepítését 1993-ban társaságunk egyik tulajdonosa egyéni vállalkozásban kezdte el, többszöri olaszországi tapasztalatszerzés és a 30 éves benzinkútszerelői múlt segítségével.
Az első berendezések olasz technológia alapján készültek, s a rendszer megbízhatósága miatt a mai napig is ezt alkalmazzuk, nem elhanyagolva a korszerű, üzembiztosabb berendezések alkalmazását sem.

Az egyéni vállalkozást 2003. októberében korlátolt felelősségű társasággá alakítottuk, mely az MSZ EN ISO 9001:2001 szabványnak megfelelő nem tanúsított minőségügyi rendszert működtet.

Vállalkozásunk több cég megrendelésének eleget téve (Shell Gas Hungary Zrt, TOTAL, MOL, PRÍMAGÁZ, TERMOFARM ) a mai napig mintegy 180 LPG töltőállomást és LPG-üzemi (targoncák és üzemi járművek töltését szolgáló) töltőberendezést telepített a megrendelők általános megelégedettségére. Ezek a berendezések a tökéletesen üzemelnek, eltekintve az apróbb meghibásodásoktól (töltőpisztoly- tömlő csere, a kimérő elhasználódásából eredő cseréje).

Ez év májusától a Johnson Controls Kft-vel kötött Karbantartási Szerződés értelmében a Shell Hungary ZRt valamint Shell Gass Hungary Kft. töltőállomásain üzemelő összes LPG-rendszer karbantartását, hibaelhárítását is vállalkozásunk végzi.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.