Értékelje a céget!
153 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Borsodi Víz Palackozó és Kereskedelmi Kft.

Cím:
3780, Edelény IV. akna
fax:
48/525-198
telefon:
48/525-198
Tevékenység rövid leírása:
Borsodi Víz az élet forrása.

Susán Gyógyszertár

Cím:
6800, Hódmezővásárhely Tornyai János u. 2/a.
:
:

Hárs Termál Hotel

Cím:
5500, Gyomaendrőd Hősök útja 54.
telefon:
66/282-790
telefon:
66/282-790
Tevékenység rövid leírása:
Szállodánk a Békés Megyei Gyomaendrodön, a város
egyik legszebbb utcáján, az árnyas hársfákkal szegélyezett
Hosök útján található, a városközponttól és a Liget Termálfürdotol
néhány percnyire. A Hárs Termál Hotelben 22 fenyobútorokkal
berendezett 2 és 3 ágyas fürdoszobával ellátott, televíziós,
telefonos szoba várja a vendégeket.

Az összesen 55 fo kényelmes, nyugodt pihenését
szolgálja a termálvizes pezsgo- és hidromasszázs medence,
a szauna, a szolárium, a drinkbár, és a biliárdterem

Pronatura Europa Kft.

Cím:
9400, Sopron Batsányi u. 9.
fax:
99/505-961
telefon:
99/505-961
Tevékenység rövid leírása:
Az egészséges életmód területén tevékenykedünk, amely a talajkondícionálástól az emberi test fitten tartásáig terjed.

Berek Patika

Cím:
5300, Karcag Kiss Antal út 3.
telefon:
06-59/503-014
telefon:
06-59/503-014
Tevékenység rövid leírása:
Gyógyszertárunkban gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, kozmetikumok széles választékával várjuk.
Bankártya és egészségkártya elfogadása.
Egészségkártyák,melyeket elfogadunk:Otp , K&H, Újpillér, Vasutas

Nyitva tartás: H-P: 7,30-18,00 , Három hetente váltott ügyelet

Gránit Gyógy- és Termálfürdő Zalakaros

Cím:
8749, Zalakaros Thermál u.4.
telefon:
93/340-420
telefon:
93/340-420
Tevékenység rövid leírása:
A fürdő, szlogenje szerint a ?Generációk találkozóhelye" kíván lenni, ahol a gyógyvízre épülő gyógyászati kezelések széles skálája mellett az értékes ásványi anyag tartalmú termálvíz felhasználásával a Gyógycentrum-Élményfürdő blokkban a rekreáció és a wellness-fitness igényeket szolgálják ki.

A zalakarosi gyógyvíz nátriumkloridos és hidrogénkarbonátos hévíz, amely a jodid- és bromid-ion tartalma következtében a jódos-brómos; szulfid-ion tartalma miatt pedig a kénes gyógyvizek csoportjába sorolható. A víz metabórsav tartalma igen nagy. A gyógyvíz radioaktív elemeket rendkívül csekély számban tartalmaz.

Az elmúlt tíz évben a fürdő fejlődésnek indult, melynek során az országban elsőként épült fel az úgynevezett gyógycentrumi rész. Felújításra kerültek a termálstrand medencéi, valamint a fedett fürdő medencetere és szaunablokkja, kialakításra került a legmodernebb körülményeket biztosító gyógyászati részleg. Elkészült az országban elsőként egy új fedett fürdőcsarnokban üzemelő élményfürdő a kapcsolódó fitness- és wellnesselemekkel.

A gyönyörű parki környezetben kiépített termálstrandon a gyógyvizes ülőmedencéktől kezdve egészen a hullámmedencéig változatos funkciójú medencék biztosítják a család minden tagjának a pihenést, a regenerálódást és az önfeledt vízi szórakozást.

Thermal Kozmetikai Kft

Cím:
6070, Izsák Vasút u.4
telefon:
76/569-148
fax:
76/569-148
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk, 1989 június 1-én kezdte meg működését azzal a céllal, hogy a gyógyhatásukról híres magyar gyógyvizek felhasználásával test- és hajápoló készítményeket gyártson és forgalmazzon. A Thermal gyógyvíz termékeink a harkányi, hajdúszoboszlói, bükfürdői, gyulai gyógyvízzel készülnek, melyek a gyógyfürdőkúra meghosszabbítására, a gyógyvíz hatásának "házhoz szállítására" alkalmasak. Fő profilunk a jó izomlazító hatású Thermal Harkányi, Hajdúszoboszlói, Bükfürdői, Gyulai gyógyvízkrémek - professzionális masszázskrémek - gyártása.

A krémek hatását jól kiegészíti a Thermal gyógyvíz habfürdő, a Thermal gyógyvíz tusfürdő és a Thermal gyógyvíz testápoló balzsam. Jelentős termékünk még a Thermal herpeszkrém, a Thermal gyógyvíz kéz-és lábápoló krém valamint a hajhullást csökkentő Thermal haj-és fejbőrápoló krém és Thermal gyógyvíz sampon. A termékeink hatásáról, gyógyászati értékéről alapos referenciákkal rendelkezünk, egyrészt a tesztelést végző egészségügyi intézmények szakvéleményei, másrészt a felhasználók nagyszámú visszajelzése alapján.

A marketing koncepciónkat a gyógyfürdőhelyekre és azok gyógyszolgáltatásaira, a gyógyszertárakra és gyógynövény szaküzletekre alapozzuk. Termékeink elsősorban ezeken a helyeken kaphatók. Legnagyobb megrendelőink között tudhatjuk: Harkányi Gyógyfürdő Rt. Harkány, Büki Gyógyfürdő Rt. Bükfürdő, Fürdő Patika Bt. Hajdúszoboszló, Gyógyüdülő Patika Gyula, Phoenix Pharma Rt. Fót, Hungaropharma Rt. Budapest, Béres Egészségtár KFt. Budapest, Bennovum KFT, Herbaház Budapest, Medi-Line Üzletház KFT. Budapest. A belföldi értékesítés mellett nagyon jelentős a Szlovákiába, Csehországba, Németországba történő értékesítésünk.

A panaszos ember tapasztalata, ismételt megkeresése és jó véleménye a cégünk legjobb reklámja. Vevőinket stabil minőségű termékekkel és alacsony árakkal kívánjuk megtartani, - célunk, hogy otthonukban is tapasztalhassák a híres magyar gyógyvizek jótékony hatását.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.