Értékelje a céget!
18 találat 1 | 2

BonFreeze Kft.

Cím:
4183, Kaba Meteorit u. 1.
telefon:
54/ 522-008
fax:
54/ 522-008
Tevékenység rövid leírása:
Bérfeldolgozás
Kapacitásunk teljes kihasználása érdekében igény szerint, meghatározott díj ellenében tudunk vállalni bérfeldolgozást. Ennek nagyságrendje évenként változó.

Bércsomagolás
Egész évben vállaljuk fagyasztott termékek csomagolását. Csomagológépünkkel 10 kg, 20 kg, 2,5 kg, 1 kg és 450 gr-os kiszerelés csomagolását tudjuk vállalni.

A vállalat gyorsfagyasztott zöldségek előállításával, tárolásával és értékesítésével foglalkozik. Fő termékei a fagyasztott csemegekukorica, zöldborsó, zöldbab, különböző színű paprika termékek, karfiol, brokkoli, paradicsom, különböző zöldségkeverékek és bio zöldségtermékek.

Szentes-Frigó Kft.

Cím:
6600, Szentes Attila u. 3.
telefon:
63/510-682
fax:
63/510-682
Tevékenység rövid leírása:
Gyorsfagyasztott állateledel gyártás, baromfi eredetű tápok gyártása. Saslik gyártás.

eFeF Kft.

Cím:
7630, Pécs Edison u. 13.
telefon:
72/436-210
telefon:
72/436-210
Tevékenység rövid leírása:
Az 1992-ben alakult vállalat termelőüzeme és székhelye Pécsen található, magas minőségű, továbbfeldolgozott baromfihúsból készült termékek előállításával foglalkozunk.Cégünk 1999 óta rendelkezik a BVQI által tanúsított ISO 9002 minőségbiztosítási rendszerrel. Üzemünkben garantáljuk az Európai Unió szigorú higiéniai és élelmiszer-egészségügyi előírásainak betartását, termelésünk a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) rendszernek megfelelően működik.

Mirker Baja Kft.

Cím:
6500, Baja Mártonszállási út 98.
telefon:
79/424-325
fax:
79/424-325

Zalabaromfi Rt.

Cím:
8900, Zalaegerszeg Teskándi út 2.
fax:
92/312-335
telefon:
92/312-335
Tevékenység rövid leírása:
A ZALABAROMFI Rt.-t 1971-ben alapították több üzem összefogásával Zalaegerszegen. Részvénytársaságunk csirke és pulyka neveltetésével, feldolgozásával és értékesítésével foglalkozik.

NYÍRSÉG-HASSO Sütőipari és Gabonaipari Kft.

Cím:
4400, Nyíregyháza Mártírok tere 9.
telefon:
42/500-192
fax:
42/500-192
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk nagy tradíciókkal rendelkező gabonaipari és sütoipari vállalkozások egyesülésével jött lére 1997-ban.
A tevékenységek vertikális fejlesztésével mára egy cégcsoporttá fejlődött, mely 14 korlátolt felelősségű társaságból áll, és 18 telephelyen müködik. A cég irányító apparátusa - a főként tulajdonosokból álló menedzsment - Nyíregyházán található.
A cégcsoport stratégiája a dinamikus fejlődés, a technikai-, technológiai- és termékfejlesztés által, mely a hatékonyság növelését szolgálja. Célunk a vevői elégedettség növelése, ezért valamennyi dolgozónk elkötelezett a minőségi termékek biztosításában.
Cégjegyzékszám: 15-09-064595

Sága Foods Zrt.

Cím:
9600, Sárvár Soproni út 15.
fax:
95/336-440
telefon:
95/336-440
Tevékenység rövid leírása:
A SáGa Foods Zrt. Magyarország egyik piacvezető élelmiszeripari cégeként kiemelkedő piaci sikereket mondhat magáénak mind a panírozott, mind a főtt húskészítmények kategóriájában. Vállalatunk a panírozott baromfitermékek, valamint a virsli és sonkaszegmens kiskereskedelmi piacának vezetője. Ezek záloga nem más, mint a cég filozófiája: minőség, innováció, marketing.

Hungerit Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Zrt.

Cím:
6600, Szentes Attila u. 3.
fax:
63/510-520
telefon:
63/510-520
Tevékenység rövid leírása:
Magyarországon a baromfi tartása és nevelése mindig nagy népszeruségnek örvendett. Baromfitartással és -kereskedelemmel kapcsolatos dokumentumok csak a 19. század közepétol kezdve maradtak ránk. Csongrád megye a kialakulófélben lévo baromfiipar egyik bázisa volt. Az elso dokumentált baromfikereskedo Szentesen a nagyhíru bécsi Hungerleider családból származó Hungerleider Móricz volt, aki 1880-tól kezdve - kihasználva családja rokoni kapcsolatait - sikerrel végezte bel- és külkereskedelmi baromfi- illetve tojáskereskedelmét. Ismeretes, hogy a 19. századi baromfikereskedo tevékenységi körébe - a 20. század közepéig - beletartozott a gyümölcs és a lott vad is.Az I. világháború után Preisz Zsigmond telepedett le Szentesen, és o lett a város és környékének legnagyobb felvásárlója. 1921-ben azonban már nem tudott megbirkózni a hatalmas árumennyiséggel, és a jó befektetési lehetoséget kihasználva a nagy múltú szabadkai Hartman & Conen vállalat segítségét kérte. Hartmanék négy évtizedes tapasztalata, piacismerete és kapcsolatai, illetve Preisz Zsigmond hatalmas árualapja kedvezo kilátásokat biztosítottak az új cég alapításakor. A cégalapítás körüli tárgyalások és az engedélyezési eljárás elhúzódása miatt az iparengedélyt 1922. április 27-én adta ki a városi tanács az Élelmiszerkiviteli Részvénytársaságnak.Az új telep - mai helyén - a vasútvonal mellett kezdett el épülni. A telep fejlodését és a feldolgozott áru mennyiségének növekedését mutatja, hogy az 1922. évben a munkások létszáma még csak 100 fo, egy év múlva már 300-350 embert lát el munkával az új gyár. A magyar baromfiipar a két világháború között az ország egyik legjelentosebb iparává notte ki magát, jól és pontosan dolgozó üzemeink kiváló áruval látták el a nyugat-európai piacot. A felszabadulás után újraéledt a baromfiipar Szentesen.Az 1945 utáni viharos évek üzemünket is megviselték, 1947-ben a Magyar Országos Szövetkezeti Központ, majd az államosítással 1948. október 1-tol a Baromfiértékesíto Nemzeti Vállalat irányítása alá került, Szentesi Baromfifeldolgozó Vállalat néven. Igazi változás és fellendülés az iparban azonban csak 1956 után indult, amikor az ország vezetése felismerve a korábbi évek hibáit, a nehéziparon kívül más szektoroknak is juttatott jelentos állami támogatást.Az 1970-80-as években megháromszorozódott a feldolgozott áru mennyisége, az akkori technikai felkészültség mellett feldolgozása már nehezen volt biztonsággal megoldható. Új beruházások indultak a vállalatnál. Az 1984-ben üzembe állított továbbfeldolgozó gyáregység Magyarországon addig nem használt technikákat alkalmazott. Vágó-, daráló-, pácoló-, érlelo-, füstölo- és fozoberendezések kezdték el gyártani a virsli, párizsi, sonka és szalámi jellegu termékeket. A készítmények sikerességét jelzi, hogy korukat megelozo minoségüknek és máig érvényes ízviláguknak köszönhetoen több termék változtatás nélkül a mai napig megállja helyét a piacon. A szakma több ízben elismerte továbbfeldolgozott termékeink minoségét, hiszen a Delko sonka különbözo ízesített változatai, valamint a libamájpástétomaink több neves hazai és külföldi kiállításon nyertek vásár- és sikerdíjakat. A Kiváló Magyar Élelmiszer Védjegy megszerzése egyértelmuen tájékoztatja vásárlóinkat, hogy készítményeink magas technológiai szinten, az élelmiszereloállítás szabályainak maximális betartásával készülnek. A rendszerváltás után, mint a legtöbb magyarországi vállalat, a szentesi baromfifeldolgozó is nehéz gazdasági helyzetbe került. 1990. december 1-jén a továbbfeldolgozó üzemrész kivált, és Hungerit Kft. néven kezdett el muködni magyar, olasz és német tulajdonosokkal. Ettol kezdve a kft. a magyar továbbfeldolgozó piac legjelentosebb tényezojévé vált. 1993 decemberében az akkor már felszámolás alatt álló Szentesi Baromfifeldolgozó Rt-bol alakult meg a GOLD M Kft., amely a baromfifeldolgozás folytatását tuzte ki céljául.A fejlesztések közül azonban ki kell emelnünk egy ipartörténetileg is jelentos eseményt. 1990-ben elsoként Magyarországon, Szentesen állították üzembe azt a Stein gyártmányú gépsort, amely készresütött panírozott baromfitermékeket tudott eloállítani. A kapacitások bovítésének érdekében 1994-ben új üzemrész, a HUNGERIT PLUS állt munkába 800 kg órántkénti teljesítménnyel. A panírozott termékeket, ha lehet, még a továbbfeldolgozott termékeket is túlszárnyaló sikerrel fogadták a vevok. A panírozott, készresütött termékek a legnagyobb hazai megmérettetéseken számtalan szakmai és közönségdíjat nyertek el. 1997. február 17-én a Hungerit Kft., a Hungerit Plus Kft. és a GOLD M Kft. tulajdonosai határozatot hoztak a három cég egyesülésérol, így 1997. július 1-jén társasági formát váltottak, és a cég részvénytársasággá alakult.Napjainkban is a kiváló minoségu termékek eloállításának érdekében a HUNGERIT Zrt. folyamatos beruházásokat és fejlesztéseket végez. A feldolgozó vonalak klimatizálásával, átalakításával, a libadaraboló technológiai felújításával könnyebbé, hatékonyabbá, korszerubbé vált a termelés. 2001. év nagy beruházása révén a III. Panírozó Üzem is felépült. 2003-ban kiírt SAPARD pályázatok által megvalósíthatóvá vált 2005-re az átjáró-folyosó és térlefedés létesítése, a csomagoló és fozo-füstölo gépek beszerzése, valamint a szennyvíz és ivóvíz-csatorna kiépítése.Az említett beruházások, fejlesztések biztos hátteret nyújtanak, hogy cégünk minden szinten eleget tegyen a fogyasztói igényeknek és minoségbiztosítási elvárásoknak.

Danagrico Zrt.

Cím:
2837, Vértesszőlős Major hrsz. 08/4
fax:
34/579-573
telefon:
34/579-573
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 2001-ben alakult dán-magyar vegyesvállalatként. Termékeink fagyasztott, hűtött tojástermékek, hosszú eltarthatósággal - 35 naptól 1 évig. Termékeink HACPP-rendszerrel készülnek. "Kibújt a tojás a héjából!"

Délhús Rt.

Cím:
6500, Baja Keleti körút 26.
fax:
79/527-450
telefon:
79/527-450
Tevékenység rövid leírása:
A DÉLHÚS RT. modern, dinamikus nemzetközi élelmiszeripari vállalat, melynek fo profilja éloállatok vágása és feldolgozása, valamint húskészítmények és gyorsfagyasztott termékek gyártása és értékesítése. Cégünk kizárólag ellenorzött alapanyagokból, modern húsipari technológiák felhasználásával, legszigorúbb higiéniai követelményeket is kielégíto körülmények között készíti fogyasztóbarát termékeit. Termékeink előállítását a legmagasabb szintű minőségbiztosítási rendszerrel ellenőrizzük. Feladatunk folyamatos termékfejlesztéssel ? igazodva a fogyasztási szokások változásaihoz ? megfelelni az egészséges táplálkozási feltételeknek.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.