Értékelje a céget!
34 találat 1 | 2 | 3 | 4

Dewa Kft.

Cím:
5600, Békéscsaba Gyulai út, Sportcsarnok
telefon:
66/546-500
telefon:
66/546-500
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységi köreink: különböző típusú ipari festőberendezések tervezése, gyártása, illetve forgalmazása. Ebbe a tág tevékenységi körbe tartoznak a fényezőfülkék, festék és mázszóró falak, porszóró berendezések és különböző technológiájú komplett festőüzemek telepítése, valamint szórástechnikai eszközök forgalmazása.

Energometall Kft.

Cím:
8756, Nagyrécse Napfény u. 1.
telefon:
93/571-070
fax:
93/571-070
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1990-ben alakult szerszámok és elektromos kéziszerszámok forgalmazására. A tevékenységi kör a kezdeti időszakban elsősorban a kiskereskedelemre korlátozódott, mely az évek múlásával egyre inkább a nagykereskedelem felé tolódott el.

Lyonker 94 Kft.

Cím:
1026, Budapest Torockó köz 2.
telefon:
214-6873
telefon:
214-6873
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1994 óta foglalkozik ipari és mezőgazdasági csarnokok, tornatermek, templomok fűtésével. Gázüzemű sötétsugárzó és infravörös sugárzó fűtőberendezéseink, hőlégfúvóink az ország egész területén megtalálhatóak. Mindegyik modell elektronikus gyújtással, ionizációs lángőrzéssel, és Venturi típusú égővel szerelt.

Wip Kft.

Cím:
1141, Budapest Pered utca 16.
telefon:
383-8361
:
383-8361
Tevékenység rövid leírása:
A cég fő profilja az egészségügyben használatos vérgázanalizátorok forgalmazása és országos szervize.

Hartmann Kft.

Cím:
1161, Budapest Csömöri út 2-4.
telefon:
405-9106
e-mail:
405-9106
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk barkácsgép kölcsönzéssel és értékesítéssel foglalkozik.
Hétfőtöl - Péntekig: 7 - 17 h.
Szombat: 8 - 12 h.
Kulcsszavak:
akkumulátoros gép aljnövényzet tisztító állvány alumínium létra áramfejlesztő aszfaltvágó barkácsbolt barkácsgép barkácsgépkölcsönzés benzines építőipari kisgép benzinmotoros láncfűrész betonkeverő csavarhúzó csempevágó dekopírfűrész döngölő dugókulcs dübel ecset egyenes csiszoló elektromos kéziszerszám elektromos láncfűrész emelő építőipari gép építőipari gép bérbeadása építőipari gépkölcsönzés excentercsiszoló facsavar falhoronymaró fémfűrész festékkeverő gép fibertárcsa folyóka fúrógép fúrókalapács fúrószár fűkasza fűnyíró fűszellőztető gépjavítás és karbantartás gépkölcsönzés gérvágó gurulóállvány gyalu gyalugép gyémánttárcsa gyeprács gyorsdaraboló hegesztőtrafó hosszabbító hőlégfúvó kalapács kapálógép kenőolaj kereskedelem kertépítés kerti gép kéziszerszám kompresszor kölcsönzés körfűrész kőtörő lábrács láncfűrész lapvibrátor lemezolló létra lézerszintező maró menetmetsző mérőszalag motorolaj mulcsozó munkaruha munkavédelmi kesztyű nagynyomású mosó optikai szintező orrfűrész oszlopos fúrógép parkettacsiszoló permetező polírozó porszívó purhab reszelő sarokcsiszoló satu simító sövényvágó szalagcsiszoló szalagfűrész szeg szegélyvágó szélcsiszoló szerszám szerszámgép szerszámosláda szerviz szintezőműszer szivattyú szög szögmérő szőnyegtisztító talajfúró téglavágó térelemtörő tűvibrátor tűzőgép ütvefúró védőruha védősisak véső vésőgép vibrációs csiszoló vibrógerenda villáskulcs vízelvezető vizesvágó gép vízmérték

Arzenál 90 Kft.

Cím:
8000, Székesfehérvár Széchenyi út 144.
telefon:
22/332-244
fax:
22/332-244
Tevékenység rövid leírása:
Az ARZENÁL SZERSZÁMÁRUHÁZAT 1990-ben alapítottuk, tevékenységi körünk elsosorban Nyugat-Magyarország ipari vállalatainál a szerszámutánpótlás megoldása, valamint új technológiák esetén a megfelelo eszközök kiválasztásában történo tanácsadás.

Technoform Kft.

Cím:
4400, Nyíregyháza Víz u. 38.
telefon:
42/311-790
fax:
42/311-790
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk építőipari gépek forgalmazásával, szervizelésével, kölcsönzésével foglalkozik. Fő törekvésünk, hogy minden partnerünk elégedetten távozzon tőlünk. Ehhez hozzájárul a forgalmazott gépek és szolgáltatásunk magas műszaki színvonala.

Schwank Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1095, Budapest Soroksári út.160.
fax:
347-2240
e-mail:
347-2240
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 01-09-720661.
Alapítás: 2001.

A Schwank a hatékony infravörös-gázfűtés specialistája, így minden csarnokhoz az igényekhez szabott megoldást kínál.
Akár 50%-kal kisebb energiafelhasználást érhet el a hagyományos rendszerekhez képest a csarnokok fűtésében.
A beruházásoknál elsősorban a gazdaságosság jelenti a fő szempontot a döntésnél. A beszerzési költség, illetve az üzemeltetési költségek a magas termékszínvonallal együtt a lehető leggyorsabb megtérülést eredményezi Önnek. A Schwank mindig az épület követelményeinek keretein belüli legjobb befektetést helyezi előtérbe, ezért választékunk különböző fűtési rendszereket ölel fel: világossugárzók, sötétsugárzók és hőlégfúvók.
Mindig a különböző igényeknek megfelelő megoldást kínáljuk.

Az aeroSchwank, egy közvetlen tüzelésű gázüzemű hőlégfúvó, amely már hosszú évek óta bizonyít. Különösen alacsony belmagasságú épületek, szűk terek esetében javasolt, valamint ott, ahol a frisslevegő bevezetése kiváltképp fontos.
Ha a helyiség fűtése az alapvető feladat, akkor csendes axiálventilátorral biztosítjuk a légszállítást, ha frisslevegő bevezetésre is szükség van, a hőlégfúvót radiálventilátorral szállítjuk, melyhez légcsatorna is illeszthető.

Felhasználási területek: ipari csarnokok, raktárcsarnokok, sportcsarnokok, kiállítótermek, templomok, éttermek, gépjármű-csarnokok , eladóhelyiségek

Az aeroSchwank előnyei:
-Egybeépített égéslevegő és égéstermék- elvezető ventilátor, -atmoszférikus égő, -az égéshez szükséges frisslevegőt a készülék a külső térből szívja be, -belső levegő keringtetésére alkalmas, vagy légcsatornázható kivitel.

Az új ThermoControl Plus szabályzókat a Schwank kifejezetten egy energiatakarékos üzemeltetésű, kényelmesen használható fűtési rendszerhez fejlesztette ki.
A ThermoControl Plus az egy-, illetve kétfokozatú infravörös fűtési rendszerekhez is hozzákapcsolható. A LowCost (Bekapcsolás-optimalizálás), az EasyComfort ( Egyszerű felhasználás), valamint a SupportTools a ThermoControl Plus intelligens elemei. Egy csarnokfűtés üzemeltetésének kulisszái mögé tekintve láthatjuk, hogy a Schwank mérnökei a hosszú élettartamú, jövőorientált ThermoControl Plus szabályzási rendszerrel a lehető leggazdaságosabb és legkomfortosabb megoldást alkották meg.

EasyComfort:
Egyszerű felhasználás
A ThermoControl Plus használata egyszerű és magátólértetődő. Gyorsan és átláthatóan programozhatjuk be a nappali-, éjszakai- és fagyvédelmi hőmérsékleteket. A könnyen áttekinthető kijelzőn jól olvashatóak a fontos adatok. A felhasználó számára az egyértelmű szimbólumok alapján azonnal felismerhetőek a fűtési státuszok, illetve a hőmérsékleti és szabályzási zónák. A nyomógombok segítségével pillanatok alatt áttekinthetőek a beprogramozott, illetve az aktuális hőmérsékleti értékek.

GÁZÜZEMŰ INFRAVÖRÖS TECHNIKA:
Termékünk a meleg-a természetes meleg. Az elméletet a Naptól lestük el. Az infravörös sugárzás (hősugárzás) a levegőn szinte veszteség nélkül hatol át, és először ott aktivizálódik, ahol becsapódik. Így keletkezik a meleg.

Energiatakarékosság
Ezen összefüggés alapján kellemes hőérzet érhető el alacsony levegőhőmérséklet mellett is, melynek eredménye az energiatakarékos működés.
Továbbá következik belőle az a tény, hogy a külső és belső hőmérséklet közt kicsi a különbség, ami a károsanyagkibocsátást és a légszennyezést csökkenti: így a járulékos energiaköltségek is mérséklődnek.

Infravörös sugárzókat alkotunk csarnokfűtésre, nagy terek illetve szabad felületek fűtésére projekttől függ, hogy melyik termék kínálja a legelőnyösebb megoldást a komfort, a megtérülés és az energiatakarékosság terén. Mindig az objektum követelményeinek felmérésével döntjük el, hogy gázüzemű infravörös sugárzó, gázüzemű sötétsugárzó, vagy hőlégfúvó, esetleg több rendszer kombinációja lesz a megfelelő.
Minden igényt kielégítő modern sugárzófűtések

A készülékek és rendszermegoldások sokfélesége,- beleértve az elhelyezést és a füstgázelvezetést is- garantálja Önnek, hogy az igényeinek megfelelő megoldást nyújtsuk:A munkahelyfűtésetől a raktárcsarnok fagyvédelmén keresztül egészen az óriási hajógyár teljes fűtéséig, a sportcsarnok és tribün temperálásától az időszakos fűtésig, pl.: templomok esetében, vagy teniszcsarnokoknál.
Az Ön sugárzófűtését projektmérnökeink segítségével tervezheti meg. Kívánság szerint kulcsrakészre kivitelezzük a komplett rendszert, üzembehelyezzük és elvégezzük a rendszeres karbantartást.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.