Értékelje a céget!
45 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Biba 2000 Kft.

Cím:
8400, Ajka Gyár út 37.
fax:
88/201-818
telefon:
88/201-818
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk köztéri és játszótéri felszerelések gyártásával, forgalmazásával foglalkozik.

Muskátli Magánszállás

Apartman Siesta

Cím:
9737, Bük Ifjúság u. 55-57
telefon:
94/358-472
telefon:
94/358-472
Tevékenység rövid leírása:
A családi üzemeltetésű, nyugodt zöldövezeti , de frekventált helyen található Apartman Siesta vendégház egész évben várja kedves pihennivágyó vendégeit önálló, különbejáratú, összkomfortos 2,3,4,5 ágyas négy helységes igényes, hangulatos, tágas 35-45 m2 nagyságú minigarzon jellegű appartmanokkal.www.apartmansiesta.hu

Személyes ügyintézéseinkkel, több mint tíz éves tapasztalatunkkal a vendégeink kezelési- gyógykezelési igényeit minél magasabb színvonalon tudjuk elősegíteni. Igény szerint magyar, német és angol nyelvű prospektusokon keresztül tudunk információt adni nagyobb városainkból, megyénkről, a Dunántúlról vagy az egész országról, amely segítségével félnapos- napos kirándulások tervezésében segítünk, vagy ha úgy kívánják csoportos kirándulásaikat kompletten megszervezzük, lebonyolítjuk.
Érdeklődés esetén, családi üdülőházunkról készült 16 színes fotóval, s írásos ismertetővel rendelkező prospektusunkat címére elküldjük.

Előzetes megbeszélés után személyes ügyintézéssel segítjük a vendégeink támogatott illetve támogatás nélküli gyógykezeléseit.
Magyar állampolgárok részére a jelenleg érvényben lévő TB. jogszabályok értelmében az ilyen jellegű gyógykezeléseket ( pl: gyógymasszás, vízalatti masszázs, iszappakolás )90% ban téríti a TB. melyről a további felvilágosítást a szálláshely rendelésekor tudunk adni.

Mindezen lehetőségekhez és szolgáltatásokhoz a Büki Szobakiadók Szövetség Vezetőségi tagjaként garantálunk megbizható színvonalat és a tagoknak járó kedvezményekkel együtt egész évben kívánunk kellemes időtöltést, nyugodt pihenést és jó üdülést!

Konferenciaszervezés 25 főre.
Nyitva tartás: egész évbe

Babaház Magánóvoda

Cím:
1141, Budapest Cinkotai út 69/b
telefon:
Tel.:06-1/220-3258\x0D\x0AFax:06-1/222-6084\x0D\x0A06-70/521-8181\x0D\x0A06-20/341
:
Tel.:06-1/220-3258\x0D\x0AFax:06-1/222-6084\x0D\x0A06-70/521-8181\x0D\x0A06-20/341
Tevékenység rövid leírása:
Óvodánk, a Babaház Magánóvoda 2000. Szeptember 1-jén kezdte meg működését egy teljesen felújított, óvodai célokra átalakított zuglói kertes családi házban. A kertben homokozó, csúszda, kosárlabda palánk, játszó házikó, mászóka, hinta, füves terület, tágas, fedett terasz és egy gumipálya található. A gumipályán gyermekeink gyakorolhatják a futást, megtanulhatnak kerékpározni, görkorcsolyázni, ezzel is segítjük mozgásigényük maximális kielégítését.
Udvarunkon gyümölcsfák és kiskert is található, ahol a gyerekekkel közösen ültetünk, kertészkedünk. A vidám, kellemes hangulatú épületben egy vegyes életkorú csoport működik, a gyerekek maximális létszáma 20 fő.
Két csoportszoba és egy tornaterem biztosít teret: nevelésre, oktatásra. A tervezett, kötetlen formában zajló játékos foglalkozásokon 10-10 gyermek egyéni, differenciált fejlesztése folyik. A gyermekekkel három tapasztalt óvodapedagógus foglalkozik, egy dadus néni segíti munkánkat. Ezen óvodapedagógusok egyike tanítói diplomával is rendelkezik, nagy segítség ez a nagycsoportosok iskolára-előkészítő fejlesztésében.

Helyi programunk a tevékenységközpontú óvodai nevelési programra épül. A játéknak kiemelt szerepet tulajdonítunk. Nevelésünk egésze személyiségközpontú, folyamatosan előtérben van az egyéni fejlődés elősegítése. Intézményünkben valamennyi gyermeknevelésben résztvevő felnőtt a partnerközpontú működés híve. Programunk fő törekvése segíteni gyermekeinknél az önirányítást, a saját megoldások keresésének képességét, kultúrált magatartási szokások kialakítását különböző tevékenységek által.

Apartman Hercegkút

Cím:
3950, Sárospatak Dózsa György u. 30/b
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Önálló, összkomfortos apartmanok Sárospataktól 4 km-re a Zempléni-hegység lábánál. Igényesen berendezett 3 szobás lakrész kilátással a Rákóczi várra.

ESZTERLÁNC Magyar-Angol Montessori Óvoda

Cím:
1112, Budapest Menyecske u.14.
mobil:
20 22 55 723
mobil:
20 22 55 723
Tevékenység rövid leírása:
Amikor a szülő óvodát keres, komoly gondot okoz, hogy melyik intézményt válassza, hiszen ez a választás meghatározó gyermeke későbbi életében. Szakemberek is alátámasztották, hogy ha az élet alapköveit minél hamarabb rakjuk le, annál Stabilabbak lesznek. A környezet, amiben a gyermek a nap legnagyobb részét tölti, döntő hatással bír egész későbbi életére.

A mi alapelvünk a lehetőségek felkínálása, megismertetése és olyan környezet, helyzet teremtése, amely a gyereket a jó útra segíti. Nálunk az óvodai munka középpontjában a gyermek áll. A parancsoló, irányító ismereteket közlő pedagógus helyett nálunk a segítő, támogató, tájékoztató, lehetőségeket felkínáló óvónéni jelenik meg, aki nem a gyerekek fölött áll, hanem mellettük.

Óvodánkban a játék és a munka magyarul és angolul folyik. A gyermekekkel a nap folyamán két pedagógus foglalkozik, az egyik magyar, a másik angol nyelven beszél velük. A szakértők megállapították, hogy a gyerekek hat éves koruk előtt játszva képesek egy idegen nyelv elsajátítására. Ebben a korban az idegen nyelvet érdekesnek, izgalmasnak találják, és szinte szivacsként szívják magukba a tudást. Ezt a csodálatos tanulási képességet az ember idegrendszerének fejlődésével a későbbiekben elveszíti és akkor már csak kemény, türelmes munkával tud egy nyelvet megtanulni. Az idegen nyelv korai tanulása a közhiedelemmel ellentétben nem befolyásolja az anyanyelvi tanulást, hanem megkönnyíti a gyermek boldogulását a későbbiekben.

Az óvoda, amelyben dolgozunk új, de a pedagógiai módszer, amit alkalmazunk 150 évre nyúlik vissza. Megteremtője, Maria Montessori, aki az első olasz orvosnő volt. Diplomája megszerzése után egy római klinikán dolgozott. Itt kezdett el érdeklődni a gyermekek képességeinek fejlesztése iránt. Erre speciális technikákat és eszközöket hozott létre. Ez volt a kezdőlépés módszere kidolgozásához, ami a későbbiekben, mint Montessori-módszer terjedt el az egész világon.

Maria Montessori tanulmányait tovább folytatja a lozó a és a pszichológia területein, hogy még jobban megértse a gyermekek gondolkodását. Újabb tanulmányai befejezté vel Maria Montessori kapott egy megbízást, hogy a szegénynegyedekben az utcán barangoló gyermekeket összegyűjtse és foglalkozzon velük. Ekkor alapította a mai Montessori óvoda elődjét, a Casa de Bambini-t, aminek a jelentése: ház a kicsi gyermekeknek.

Miközben a gyerekekkel foglalkozott és gyelte fejlődésüket, rájött, hogy a korai fejlesztés a legmeghatározóbb a későbbiekben. Ma már ez természetesnek tűnik, hiszen azóta rengeteg szakember és kutatás igazolta ezt az elméletet, de az 1900-as évek elején ez még újdonságnak számított.

A Montessori-módszer a mai napig sikeresen működik a világ legkülönbözőbb pontjain távol-kelettől Amerikáig, köszönhetően annak, hogy míg az alapok szinte töretlenül fennmaradtak, mindig sikeresen tudott alkalmazkodni egy adott ország szokásaihoz és kultúrájához.


A Montessori-módszer alapjai:

Az óvodapedagógus minden gyerekkel külön foglalkozik, gyelembe véve képességeiket és egyéniségüket, segít nekik a saját útjukon, saját tempójukban fejlődni. Ápolja tehetségüket és érdeklődési körüknek megfelelő információkkal látja el őket.
Segíts, hogy magam csinálhassam. Fontos, hogy a gyerekek megtanuljanak önálló döntéseket hozni, segítséget adni és elfogadni, természetesen mindezt az életkori sajátosságaikat gyelembe véve. A nagyok segítenek a kicsiknek, a kicsik pedig megtanulják ezt a segítséget elfogadni.
A Montessori óvoda speciális taneszközöket, úgynevezett Montessori-eszközöket használ. Ezek az eszközök a gyermekek számára játékok, melyek észrevétlenül fejlesztik készségeiket és képességeiket. Ezeknek az eszközöknek a fejlesztését maga Maria Montessori kezdte el. Minden eszköz tudományos alapossággal átgondolt és precíz munka végeredménye. Ezek az eszközök képezik a mai Montessori-eszközkészlet alapját. Természetesen napjainkban is találnak ki új eszközöket, melyek fejlesztésében hosszú évek pedagógusi és pszichológusi munkája fekszik. Ahhoz, hogy egy eszköz az óvodába kerüljön nagyon szigorú teszteken kell átmennie. Ez biztosítja azt, hogy a gyerekekhez csak az juthat el, ami nekik a legjobb.
Egy Montessori-óvodában a helység, ahol a gyerekek napjuk nagy részét töltik, úgy van berendezve, hogy a mozgástér maximálisan megfeleljen a kicsik igényeinek. A bútorok és berendezési tárgyak mérete igazodik a gyerekek méretéhez, így ez arra ösztönözi őket, hogy önállóan kiszolgálják magukat. A legkisebbeket az óvodapedagógus segíti, támogatja ebben. Fontos, hogy a gyermek örömként élje meg saját maga kiszolgálását, mivel ez a fajta önállóság egész későbbi életére pozitív hatással van. Az olyan berendezési tárgyak, mint például az evőeszközöket tartó polc, tisztasági felszerelés, barkácsoláshoz szükséges alapanyagok, könyvek, játékok és a Montessorieszközök mindig a gyerekek számára elérhető magasságú polcon, témák szerint csoportosítva, átláthatóan, a megszokott helyükön vannak.

Egy Montessori csoportban nagyon fontos a nyugodt légkör. A nap minden reggel egy közös foglalkozással kezdődik, amit egy csendjáték követ. Ezután a gyerekek választhatnak egy eszközt maguknak, amivel önállóan, párban vagy csoportosan játszhatnak. Játék közben a fáradt gyerekeknek a pihenősarok nyújt kikapcsolódást.

A gyerekeknek, amikor az udvaron játszanak, a mászóka és a homokozó mellett lehetőségük van még kertészkedni, virágot ültetni, zöldséget termeszteni is. Eközben nagy érdeklődéssel gyelik az állatok viselkedését és a növények fejlődését. Így közelebb kerülnek a természethez, amit így jobban megismernek és megszeretnek.

Fontosnak tartjuk még a szülő és pedagógus napi, közvetlen kapcsolatát, mert a sikeres nevelés csak közös összefogással valósítható meg. Együttműködő, összetartó csoportban sikeresebb a közös munka.

Pedagógusaink:
Kovács Eszter: 20/22 55 723 Strausz Eszter: 30/54 33 432

Bau-Game Kft.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.