Értékelje a céget!
40 találat 1 | 2 | 3 | 4

ERGOFIT Tanácsadó és Továbbképző Kft.

Cím:
1118, Budapest Villányi út 77.
telefon:
235-0141
fax:
235-0141
Tevékenység rövid leírása:
Az Ergofit Tanácsadó és Továbbképző Kft. a szervezetfejlesztés, az emberi erőforrás menedzsment rendszerek kidolgozása és bevezetése, az ergonómia és a vezetőképzés területén széleskörű tapasztalattal rendelkező tanácsadó cég.
A cég 1990 óta tevékenykedik a magyar tanácsadói piacon. Célja megalapításától kezdve a magyar vállalatok hatékonyságának növelése és felkészítésük a változó környezethez való alkalmazkodásra. Ennek érdekében a cég felvállalta a modern menedzsment módszerek és technikák elterjesztését, az emberi erőforrással való hatékonyabb gazdálkodás támogatását, a vezetőképzést, illetve a szervezetfejlesztési tanácsadást a tudásalapú szervezeti muködéshez és a változásokra történő felkészüléshez.
Megkülönbözteto sajátosságaink a magyar tanácsadó és menedzsment képzési piacon a filozófiánk és munkamódszerünk, amelyek lehetové teszik, hogy szervezetre szabott módszereket és rendszereket alakítsunk ki.

Gradus Consulting Személyzeti és Vezetői Tanácsadó Kft.

Great & Young Személyzeti Tanácsadó Kft.

Cím:
1118, Budapest Somlói út 29. III./7.
telefon:
365-0763
fax:
365-0763
Tevékenység rövid leírása:
Komplex szolgáltatásainkkal célunk a humán erőforrás gazdálkodás széles területének professzionális lefedése.

Balatoni Munkaerő-Közvetítő és Tanácsadó Iroda

Cím:
8623, Balatonföldvár Széchenyi Imre u. 7.
telefon:
84340380
telefon:
84340380

Hitesy és Hollai Tanácsadó

Cím:
0, N/A
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységek: térségfejlesztés térségi gazdaságfejlesztés, humán erőforrások fejlesztése; üzleti tanácsadás; nemzetközi finanszírozású projektek menedzsmentje.

Hewitt Inside Consulting

Cím:
1043, Budapest Dugonics u. 11.
telefon:
231-2090
fax:
231-2090
Tevékenység rövid leírása:
A Hewitt Inside Consulting átfogó humán erőforrás megoldásokra szakosodott vezetői tanácsadó cég.

Struktúra Munkaügy Kiadói Kft.

Cím:
1137, Budapest Radnóti Miklós u. 2.
telefon:
329-3744
telefon:
329-3744

Grafosystem Bt.

Cím:
0, N/A
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Grafo-System Studio 1999-ben alakult, grafológiai és pszichológiai tanácsadással foglalkozó cég.Humánerőforrás tanácsadással, pedagógiai-, pályaorientációs- és párkapcsolati grafológiával foglalkozunk.

Csatár Személy- és Vagyonvédelmi Szolgáltató Kft.

Cím:
9700, Szombathely Kassák L. u. 11.
fax:
94/326-775
telefon:
94/326-775
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk a Csatár Személy-és Vagyonvédelmi Szolgáltató Kft. a vagyonvédelemben jártas, nagy gyakorlattal rendelkező munkatársai, a korábbi évek tapasztalatait figyelembe véve, célul tűzte ki, hogy még hatékonyabban, a megrendelők - konkrét és általános - igényeit jobban figyelembe véve, a helyi feladatokhoz jobban igazodva tovább fejleszti szolgáltatásait, melyet szíves figyelmébe ajánlunk.

Társaságunk által eddig bejárt utat tevékenységi láncolataink tartós gyarapodása jellemzi, ezért jóleső érzéssel tölt el bennünket, hogy a vagyonvédelmi szolgáltatások teljes palettáját kínálhatjuk partnereinknek.

Cégünk sorsának alakulásában az apró mozzanatokig kimunkált, lépésről lépésre haladó stratégiai tervezés, áldásosnak bizonyult. Vállalkozásunk történetéből pedig munkatársaink egyre terebélyesedő tábora az egyik legjelentőségteljesebb értékként domborodik ki. Amíg induláskor ketten igyekeztünk jövőbeli boldogulásunkat stabil alapokra helyezni, addig manapság közel négyszázan testesítjük meg azt a nívót, amelyet a velünk kapcsolatban állók szakértelemben és szolgálatkézségben egyaránt kiemelkedőnek találnak, s amely révén a Csatár Kft. a régió piacvezetőinek mezőnyébe jutott.

Pedig gazdasági társaságunk kedvezőtlen klíma közepette látta meg a napvilágot, hiszen a telített piacon, a szakma formálódó szabályozórendszerében kellett kitaposnunk azt az etikai szempontból is követendő ösvényt, amelyen napjainkban is menetelünk. S ahol számunkra a megbízói elvárások maradéktalan teljesítésének igénye, valamint a tökéletességre törekvés ösztöne mutat mindig irányt. Partnerközpontú szemléletünkből fakadó eredményeink ugyancsak összekovácsolták, s mások szolgálatának örömével ajándékozták meg közösségünket.

A konstans értéket mindig megjelenítő belső struktúránk a piaci elvárásokkal összhangban, ugyanakkor a partneri igényeknek elébe menve, a megújulás erejével érlelődött.

Korszerű tudással és széleskörű gyakorlattal bíró munkatársaink előtt cégmenedzsmentünk folyamatos fejlesztésekkel, s az egyéni életutak beteljesedésének garantálásával rajzolja fel a távlatok felé törő jövőképet. Ügyfeleink bizalmát erősítendően pedig, a 21. század színvonalát megtestesítő technikai eszközeink alkalmazásán túlmenően, tevékenységeink európai színvonalú ellátásáért is sokat áldozunk. Vállalkozásunk kebelében az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert működtetünk.

Társaságunkat üzleti útján partnerei kísérték végig, akikkel vállvetve fáradoztunk a közös sikerekért, ezért hálás köszönet illeti képességeink kibontakoztatását támogató üzletfeleinket. Akik bíztak bennünk, s akik bíztattak bennünket. A Csatár Kft. története bebizonyította, hogy az elhivatottság, illetve a követelmények kompromisszumok nélküli teljesítésének iránytáblái ezután is követendők, hiszen a prosperálás mezsgyéjére terelik a szakmaiság értékeinek felmutatása iránt teljes mértékben elkötelezett csapatunkat.

"Ha másokat követsz, legfeljebb második lehetsz"

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.