Értékelje a céget!
59 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Drexler Kft.

Dunakanyar Ingatlancentrum

Cím:
2016, Leányfalu Móricz Zs. út (11-es főút) 125.
telefon:
26/381-431
fax:
26/381-431
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk ingatlanforgalmazással foglalkozik. A közvetítési megbízásokat Szentendre, Leányfalu, Tahi, Tahitótfalu, Dunabogdány, Visegrád, Kisoroszi, Pócsmegyer, Surány, Horány és Szigetmonostor települések területén helyszíni szemlével és teljeskörű ügyintézéssel teljesítjük.

Terra Penta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1136, Budapest Pannónia u.18.
mobil:
06-20-498-98-78
telefon:
06-20-498-98-78
Tevékenység rövid leírása:
A Terra Penta Kft. 2003-ban alakult gazdasági társaság. Azzal a szándékkal hoztuk létre cégünket, hogy tevékenységeinkkel Magyarországon, meghatározó piaci szerephez jutva, minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.

Fő tevékenységünk az ingatlanügynöki tevékenység, mely keretében ingatlanok értékbecslését végezzük bankoknak, pénz- és hitelintézeteknek, vállalatoknak és magánszemélyeknek. Kiemelkedőnek számítunk abban a tekintetben, hogy valamennyi tulajdonos - akik dolgoznak is a vállalkozásban - fiatal, ambiciózus személy, műszaki diplomával, felsőszintű ingatlan értékbecslő és költségszakértő oklevéllel, illetve EUFIM minősítéssel rendelkezik, valamint több európai nyelven beszél tárgyalási szinten. Célunk az, hogy professzionális munkánkkal, az ingatlanszakma hírnevét visszaszerezve, bizalmat keltsünk valamennyi ügyfelünkben és tájékoztassuk mindazon lehetőségről, amely megelégedésüket szolgálja.

Megbízóink közé tartozik többek között az OTP Jelzálogbank Zrt., az Erste Bank Hungary Nyrt., a Raiffeisen Bank Zrt., és a Forsz Kft..

Megrendelőink kéréseire egyedi értékbecsléseket is vállalunk, beleértve mind lakóingatlanok, mind ipari- és kereskedelmi ingatlanok, továbbá termőföldek értékelését is

ESTON International Ingatlantanácsadó Zrt.

Cím:
1024, Budapest Lövőház u. 39.
fax:
877-1001
:
877-1001
Tevékenység rövid leírása:
ESTON International Ingatlantanácsadó Zrt.
Cégünk 1993 óta működik a ahazi ingatlanpiacon, melynek ma már valamennyi kereskedelmi területén professzionális megoldásokat kínálunk Ügyfeleinknek.
Cégünk 15 éve nyújt magas színvonalú közvetítői és tanácsadási szolgáltatásokat a magyar kereskedelmi ingatlanok piacán. Célunk, hogy innovatív ötleteinkkel és professzionális lebonyolítással optimális megoldásokat dolgozzunk ki Ügyfeleink kereskedelmi ingatlanokkal - A vagy B kategóriás irodahelyiségekkel, üzlethelyiségekkel, ipari ingatlanokkal, fejlesztési területekkel - kapcsolatos problémáira, igényeire. Ingatlanok felkutatása, értékesítési és bérbeadási folyamataik lebonyolítása mellett piaci elemzéseinkkel, hasznosítási tanulmányokkal, valamint kereskedelmi és ipari jellegű ingatlanok, ingatlan-portfoliók, egyedi épületek és egyéb eszközök pontos és független értékbecslésével segítjük megbízóinkat.

A professzionalizmus kötelez. Ezt a tényt felismerve vezettük be - a hazai piacon ingatlanforgalmazóként először - a szolgáltatásainknak megfelelő ISO Minőségbiztosítási Rendszert.

Sikeres tanácsadói tevékenységünk elismeréseként az elmúlt évek során kétszer vehettük át a "Best Cerean" nemzetközi díjat, és a BBJ ReSource szakmai lap által nekünk ítélte "A legjobb ingatlantanácsadó" díjat. Az "Év Ingatlanforgalmazója" díjjal a Magyar Ingatlanszövetség már négy alkalommal tüntette ki cégünket. Értékbecslői tevékenységünk eredményességét tükrözi a Magyar Ingatlanszövetség által 2006-ban immár második alkalommal nekünk ítélt "Év Ingatlanértékelője" cím.

Cégünk tagja az Oncor International nemzetközi szakmai szervezetnek, a New Yorki tőzsdén jegyzett Realogy Corporation leányvállalatának, mely a világ 220 piacán tevékenykedik.

Az elmúlt években az Eston elismert szakmai színvonalát fenntartva erősítette meg piaci pozícióját; 2006-ban közel 250 milliárd forintnyi ingatlanvagyonhoz adva szaktudását.

Főbb referenciáink:
-Bernheim-Comofi Ingatlanhasznosító Kft.
-Budapest Bank
-CIB Lízing
-Erste Ingatlan Alap
-Expressz Magyarország Zrt.
-Fővárosi Vízművek
-Magyar Telekom
-Semcon AB
-Skanska Property
-Sodexho Pass Hungária Kft.
-Subway
-Tesco-Global Áruházak
-T-Online
-Új Mizo Zrt.
-Vodafone
-Wallis Ingatlan Zrt.
-Zwack Unicum

Katkó Ingatlan Iroda

Cím:
1082, Budapest Baross u. 119.
fax:
312-06-15
telefon:
312-06-15
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk széleskörű illetve igény szerinti ingatlanok vételének és eladásának teljes ügyintézését vállalja, a gondolat megszületésétől a konkrét megvalósulásig. Tesszük mindezt jogi garanciával és ingyenes regisztrációs lehetőséggel. Díjazásunk csak sikeres üzlet létrejötte után történik. Hívjon, forduljon hozzánk bizalommal!

KMPG Építőipari és Szolgáltató Kft.

Cím:
1112, Budapest Dayka G. u. 62/a.
telefon:
226-1410
fax:
226-1410
Tevékenység rövid leírása:
A Cég főtevékenysége az építőipari szektor, azonban a folyamatosan alakuló piaci helyzetnek megfelelően a tevékenységi kör kiszélesült. A építőipar mellett ma már az informatika területén is jelentős referenciákat tudunk felmutatni.

Benkó és Tsa Ker. és szolg Bt

Cím:
1222, Budapest Komáromi
telefon:
375-3209
fax:
375-3209
Tevékenység rövid leírása:
nincs weboldaluk

Amadex Kft.

Cím:
1027, Budapest Frankel Leó u. 6.
telefon:
315-0030
telefon:
315-0030
Tevékenység rövid leírása:
Budai, belvárosi ingatlanok bérbeadása és értékesítése immár 1994 óta. Gyors, korrekt ügyintézés, megbízástól a szerződéskötésig. Folyamatosan bővülő kínálatunkat tekintse meg honlapunkon.

KVADRÁT Ingatlanforgalmazó Kft.

Cím:
2100, Gödöllő Bajcsy-Zsilinszky u. 30.
fax:
28/510-890
telefon:
28/510-890

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.