Értékelje a céget!
59 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Köves Clifford Chance Pünder Ügyvédi Iroda

Cím:
1075, Budapest Madách I. út 14.
telefon:
268-1600
:
268-1600

Üzlet-ház Ingatlanközvetítő

Cím:
2030, Érd Budai út 12.
telefon:
23/360-955
fax:
23/360-955

Európai Befektetési Alapkezelő Rt.

Cím:
1054, Budapest Nagysándor József u. 10.
fax:
225-2501
telefon:
225-2501

Trammell Crow Wallis Rt.

Cím:
1116, Budapest Mészáros u. 58/b.
telefon:
457-4643
fax:
457-4643
Tevékenység rövid leírása:
A vállalat tulajdonosa 50%-ban a Wallis Ingatlan Rt, 50%-ban pedig a Tramell Crow Corporate Services, mely az amerikai ingatlan üzemeltető piacon vezető szerepet tölt be. A külföldi tulajdonos jelenléte biztosítja a megfelelő know-how-t, hiszen a TCCS az egész Egyesült Államok területére kiterjedő 10 éves gyakorlattal rendelkezik, s több mint 80 óriás társaságnak ingatlan szolgáltató partnere. A külföldi példa meghonosításában a TCW már megfelelő tapasztalatot szerzett, hiszen 1999 október 1-je óta végez ingatlan outsourcing szolgáltatásokat első ügyfele, a Magyar Távközlési Részvénytársaság számára. A Trammell Crow Wallis Rt. az ingatlan gazdálkodás és üzemeltetés területén jelentős hatékonyság-növelést ér el partnereinél.
Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?
Minden cégnek, amely
- 3 ezer négyzetméternél nagyobb ingatlanállománnyal rendelkezik,
- Erőforrásokat akar átcsoportosítani,
- Ingatlangazdálkodását hatékonyabbá kívánja tenni,
- Fő tevékenységére akar koncentrálni!
A TCW tevékenysége a potenciális partnercégek átvilágításától, az egyszerű üzemeltetésen át a leghatékonyabb outsourcing-ig öleli át a modern ingatlankezelési technikák tárházát. Az ingatlan-outsourcing területén több évtizedes múlttal rendelkező, az Egyesült Államokban piacvezető Trammell Crow Company szakmai befektetőként a magyar ingatlanpiacon jelentős tapasztalatokkal rendelkező Wallis Ingatlan Rt-t kereste meg közös cégalapítási szándékkal. 1999-ben a két cég közös vállalkozásaként egy tőkeerős, hosszú távú piaci térnyerést célul kitűző, az ingatlanpiaci szolgáltatások hiányzó szegmensére szakosodott vállalat született. Az új vállalat, a Trammell Crow Wallis Ingatlanszolgáltató Rt. Magyarországon elsőként kötött ingatlan-outsourcing szerződést! Jelenleg több mint 100 menedzserével, az ország területének közel 80 %-án, már 820.000 m2 ingatlanterület üzemeltetője. Az ingatlan-outsourcing piacon elfoglalt piacvezető szerep fenntartása mellett hagyományos ingatlan-üzemeltetési (FM) szolgáltatással is állunk ügyfeleink rendelkezésére. A TCW bérirodák és bevásárló központok teljes körű, a bérlőkezelést is magába foglaló üzemeltetését is vállalja, így biztosítva ügyfelei, az ingatlan tulajdonosok számára, hogy a megbízható ingatlan-üzemeltetés előnyeit a bérlőkért folytatott piaci versenyben minél hatékonyabban ki tudják használni. Gazdasági jellemzők A TCW Rt. 1999. október 1-én kezdte meg működését 50 mFt alaptőkével, részvénytársasági formában. Részvényesei 50-50%-ban a TCC /Trammell Crow Company/ és a Wallis Ingatlan Rt.A sikeres ingatlanpiaci szolgáltatás kulcsa A TCW szolgáltatási körét a hazai ingatlanpiac sajátosságait és a tengerentúli szakmai tapasztalatokat figyelembe véve, partnerei igényeinek megfelelően alakította ki. Tevékenységét minden esetben gondos előkészítés, az adott cég és iparág sajátosságainak alapos feltérképezése előzi meg, hogy a szolgáltatás-csomagot az ő igényeire szabva állítsa össze. A TCW következetes törekvése, hogy a rendelkezésre álló költségvetés mellett alternatívákat adjon, kockázatokat elemezzen, és számszerűsítsen. Rugalmas szervezeti felépítésünk segít munkánk kifogástalan kivitelezésében. A TCW az ország egész területén képes komplex ingatlanpiaci szolgáltatásokat nyújtani. A Trammell Crow Wallis Rt. az ingatlan-gazdálkodási szolgáltatások, tanácsadói és outsourcing átvilágítási tevékenységének köszönhetően megalakulása óta gazdag referenciát szerzett. Ez a szakmai tapasztalat, és az a tény, hogy miénk a legnagyobb szerződéses alapon üzemeltetett terület, képessé tesz bennünket arra, hogy ingatlan-üzemeltetést bármilyen bonyolult outsourcing konstrukcióban - banki, ipari, felsőoktatási, szállodaipari vagy akár állami szervezet számára - el tudjunk végezni. Vállaljuk a kemény feltételekkel való szerződést, hogy megalapozzuk partnerünk bizalmát.

Tri-Atoll Ingatlan Tanácsadó Kft.

Cím:
1027, Budapest Kapás utca 17.
telefon:
201-36-32
:
201-36-32
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az ingatlanpiacon tevékenykedik.

Caldel Kft.

Immo-Bill Ingatlanfejlesztési, Beruházási és Kereskedelmi Rt.

Cím:
1053, Budapest Ferenciek tere 2. sz. I. em.
telefon:
266-1326
telefon:
266-1326
Tevékenység rövid leírása:
Az Immo-Bill Rt. tevékenységének meghatározó területe az ingatlanfejlesztés.A Részvénytársaság ingatlanfejlesztéssel és befektetésekkel összefüggő főbb működési területei- Beruházások szervezése, komplett lebonyolítás, független mérnöki tevékenység


- Ingatlanok értékbecslése, közvetítése (adás-vétel), vagyonértékelés


- Versenytárgyalások szervezése, lefolytatása előminősítésekkel együtt is


- Vagyonkezelés, üzemeltetés


- Befektetési-, pénzügyi-, beruházási tanácsadási tevékenységAz Rt. tevékenységi köreIngatlanfejlesztés- Konkrét feladatokra beruházási programok, befektetői döntés-előkészítő anyagok összeállítása, az ehhez szükséges szakhatósági állásfoglalások, engedélyek beszerzése.


- Beruházások előkészítése, szervezése, lebonyolítása, ennek keretén belül beruházási költségbecslési, megtérülési és gazdaságossági számítások készítése, beépítési javaslatok kiválasztása, elvi építési engedélyek megszervezése.


- A Megbízó érdekeinek és igényeinek megfelelő engedélyezési és kivitelezési tervek készíttetése,


- Építési és egyéb hatósági engedély/ek/ beszerzése a Megbízó nevére szólóan.


- Kivitelezési munkák folyamatos műszaki, mennyiségi és minőségi ellenőrzése, a teljesítmények elszámolása a munkaterület átadástól a létesítmény használatbavételi eljárásáig.


- Építésvezetési feladatok ellátása.


- A beruházásokhoz kapcsolódó pénzügyi tevékenység, számlák igazolása és kifizetése, vagy kifizetésre továbbítása a Megbízó felé.


- Üzemeltetési dokumentációk készíttetése, tartalmuk és minőségük ellenőrzése.


- Hatósági engedélyek beszerzése a megvalósult létesítmények üzembe helyezéséhez, az üzembe helyezés lebonyolítása, pénzügyi elszámolás.


- Utó-felülvizsgálati eljárás/ok/ lefolytatása.


- Szavatossági ügyek intézése


- Független mérnöki tevékenység, a FIDICelőírásainak és javaslatának megfelelően, mély- és magasépítési munkákra vonatkozóan, úgymint

- útépítés

- közművezetékek

- a legkülönbözőbb funkciójú épületek

- egyéb építmények és mérnöki létesítményekIngatlanok értékbecslése, közvetítése.- Ingatlanok állapotrögzítése, érték-megállapítása, értékbecslése, hasznosíthatósági, gazdasági tanulmányok készítése.


- Hiteligény kérelem alátámasztásához szükséges üzleti terv és ingatlanforgalmi értékbecslés készítése.


- Értékesítésre alkalmas, vagy alkalmassá tehető ingatlanok felkutatása.


- Ingatlanforgalmazáshoz szükséges tenderdokumentációk készítése. Az ehhez szükséges jogi és műszaki feladatok ellátása.


- Kisajátítási eljárások lefolytatása.


- Terület-előkészítés műszaki, jogi lebonyolítása.


- Ingatlankataszter komplex feladatainak ellátása.


- Konkrét projektek megvalósításához beépítési vizsgálatok, hasznosítási elképzelések, üzleti tervek kidolgozása.


- Jelzálog alapításához szükséges jogi, gazdasági (értékelési) műszaki feladatok.


- Ingatlanok adás-vételének lebonyolítása (adás-vétel szerződések előkészítése).


- Társasház alapító okiratok szerkesztése és földhivatalnál történő bejegyeztetése.


- Ingatlanok árverésen és pályázaton, versenytárgyaláson történő értékesítése, tenderek lebonyolítása.Tenderek szervezése, lefolytatása FIDIC előírások szerint, ill. a vonatkozó hazai törvényi előírások szerint (1995.évi XL. Törvény. A közbeszerzésekről)- A tenderstratégia kidolgozása után előminősítéses, vagy előminősítés nélküli közbeszerzési eljárás, illetve a törvény hatálya alá nem eső egyéb, megbízói igény szerinti tendereztetés lebonyolítása.Befektetési-, pénzügyi-, beruházási tanácsadási tevékenység- Tanulmányok, elemzések készítése


- Tanácsadás

Radosevics Ingatlanközvetítő

Cím:
1000, Budapest N/A
telefon:
202-2333
telefon:
202-2333
Tevékenység rövid leírása:
Válasszon ingatlanszakértőt egy életre!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.