Értékelje a céget!
14 találat 1 | 2

Farel In Hungary Kft.

Cím:
1173, Budapest Almafa u. 38
fax:
257-3114
telefon:
257-3114
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk ügyfélközpontú mentalitásával, magas minőségi színvonalú munkáival elérte, hogy a piacon megbízható, komoly referenciákkal rendelkező vállalkozásként tudjunk részt venni.
A folyamatos fejlesztések és bővítések eredményeként a Farel Kft teljes
építőipari generál kivitelezést, mindennemű árnyékolástechnikái és belsőépítészeti munkákat, továbbá épület gépészeti munkálatokat tud vállalni és teljesíteni.
Kulcsszavak:
banképület belsőépítészeti kivitelezés belső építőipari kivitelezés belső festés belsőépítés fával belsőépítészet fából belsőépítészeti design belsőépítészeti díszítő belsőépítészeti felújítás belsőépítészeti kialakítás belsőépítészeti kivitelezés belsőépítészeti munka belsőépítészeti művezetés belsőépítészeti szaktanácsadás belsőépítészeti terv készítése belsőépítészeti tervezés belsőépítészeti vállalkozás beltéri festés biztosító belsőépítészeti kivitelezés családi ház festése családi ház generálkivitelezés dekorációs festés design festés dinamikus weboldal díszfestés díszítőfestés építészeti generálkivitelezés építő szakipari munka építőipar építőipari alvállalkozás építőipari beruházás lebonyolítása építőipari beruházás tervezése építőipari beruházásszervezés építőipari bonyolítás építőipari felújítás építőipari felújítási munka építőipari fővállalkozás építőipari generálkivitelezés építőipari generáltervezés építőipari karbantartási munka építőipari kivitelezés építőipari költségvetés készítése építőipari munka építőipari munka szervezése építőipari szakértés építőipari szakipari munka építőipari szakmunka építőipari szaktanácsadás építőipari szervezés építőipari szigetelés építőipari szolgáltatás építőipari tanácsadás építőipari tervezés és szervezés építőipari tevékenység építőipari vállalkozás épületfelújítás generálkivitelezésben épületfestés festés festés-mázolás festési technológia gázszerelés grafikai arculattervezés grafikai kivitelezés grafikus munka homlokzatfestés honlap honlap design honlap kialakítása honlap kivitelezése honlap szerkesztése honlapfejlesztés honlapkészítés honlaptervezés internetes honlap készítése internetes weboldal ipari festés irodaépület belsőépítészeti kivitelezése irodai belsőépítészeti tervezés költségbecslés költségkalkuláció költségszámítás költségvetés költségvetés készítése költségvetés tervezése költségvetési terv külső festés kültéri festés lakásfestés lakóépület generálkivitelezése logokészítés logotervezés speciális építőipari munka statikus weboldal szakértő szállodai belsőépítészet színházi belsőépítészet villanyszerelési munka webdesigner webgrafika weblap weblap átalakítás weblap fejlesztés weblap karbantartás weblap kialakítás weblap kivitelezés weblap szerkesztés weblap tervezés weblapkészítés weboldal weboldal fejlesztés weboldal frissítés weboldal kivitelezés weboldal programozás weboldal szerkesztés weboldal tervezés weboldal újratervezés weboldal üzemeltetés weboldalkészítés

Carussel Fejlesztő és Marketing Tanácsadó Kft.

K+F Kutatás-fejlesztési Tanácsadó Központ Kft.

Cím:
8003, Székesfehérvár Pf 59
telefon:
354-2250
fax:
354-2250
Tevékenység rövid leírása:
A "K+F" Kutatás-fejlesztési Tanácsadó Központ Kft. célja, hogy ügyfelei maximális megelégedettségére törekedve módszertanilag megalapozott megoldásokat nyújtson a felmerült műszaki és közgazdasági problémák megoldásához, és elősegítse ügyfelei számára, hogy termékeik, technológiájuk, szervezetük és a működés finanszírozása versenyképesebb legyen.

Főbb tevékenységi körök:
- pályázati tanácsadás, és ehhez kacsolódó dokumentációk összeállítása,
- turisztikai projektek szervezése és önkormányzati fejlesztés-finanszírozás,
- alkalmazott kutatás-fejlesztés, megújuló energetikai innovációs fejlesztések.

Küldetés:
A cég minden erőforrásával, munkatársai szaktudásával és tapasztalataival igyekszik elősegíteni ügyfelei számára, hogy elérjék üzleti célkitűzéseiket.

Célkitűzések:
- A stratégiai szemléletű vállalatok és önkormányzatok vezetését ügyfélközpontú, professzionális tanácsadási szolgáltatásokkal segíteni.
- Meghatározó szerepet betölteni a jelentős beruházásokhoz és munkahely-teremtésekhez kapcsolódó pályázati tanácsadás terén.
- Elősegíteni a legkorszerűbb módszerek elterjesztését az üzleti tervezés, a versenyképesség javítását célzó fejlesztési stratégiák kidolgozása és a versenyképes termékfejlesztés terén.
- Speciális szakértői szolgáltatásokat nyújtani a fejlesztési projektek tervezéséhez, elősegíteni az optimális finanszírozási szerkezet kialakítását, és a fejlesztések előírt hatásidőre, adott költségkereteken belüli megvalósítását.
- Biztos megélhetést, folyamatos előrelépési lehetőséget és megfelelő munka-körülményeket biztosítani mindazon munkatársainknak, akik elkötelezettek a cég iránt, tudásának és szorgalmának legjavát adva végzik feladatait és elősegítik az üzleti céljaink elérését. A "K+F" Tanácsadó Központ Kft. 2004 óta rendelkezik ISO 9001:2002 szerinti minőségbiztosítási tanúsítvánnyal ("Fejlesztési tervek kidolgozása, pályázatírás és tanácsadás), valamint 2005 óta az Országos Pályázati minősítő Testület által tanúsított pályázatíró/tanácsadó/pályázatmenedzselő cég.

A minőségpolitika alapelvei:
- maximális alkalmazkodás a vevői igényekhez
- a vevőknek nyújtott szolgáltatások folyamatos továbbfejlesztése
- munkatársak folyamatos továbbképzése, a megújuló vevői igényeknek és a módszertani fejlődés követelményeinek megfelelően,
- a munkakörnyezet és a munkafeltételek folyamatos tovább fejlesztése
- a belső minőségbiztosítási rendszer követelményeinek mindenkori figyelembe vétele, betartása és alkotó módon való továbbfejlesztése.
A cég minden főállásos munkatársa és külső szakértője elkötelezett abban, hogy hosszútávon biztosítsa a cég eredményes működését, fenntartsa és ápolja a cég jó hírnevét, javítsa a cég, és ezen belül saját munkájának eredményességét.

Tevékenység jellemzői:
A cég 1993-ban alakult, az elmúlt több mint tíz év alatt a megbízóik - köztük számos önkormányzat - számára több mint hatszáz nyertes pályázatot dolgoztak ki különféle kormányzati támogatások elnyeréséhez, és sikeresen közreműködtek a támogatások folyósításához szükséges szakértői munkákban is.

A cég megbízói elsődlegesen gazdálkodó szervezetek, a pályázatkészítés terén szerzett széleskörű tapasztalatok azonban az önkormányzatok számára is jól hasznosíthatók: megbízóinknak mostanáig közel kettőszázmilliárd forint vissza nem térítendő támogatást és fejlesztési adókedvezményt sikerült megszerezni, a pályázatokon kívüli pénzforrások megszerzéséhez pedig széleskörű banki kapcsolatrendszert sikerült kialakítani, ami lehetővé teszi a legkedvezőbb finanszírozási forrásszerkezet kialakítását a megbízók számára.
A cég húsz fős főállásos és hasonló külsős létszámmal működik, évente 180-200 pályázatot dolgoz ki, és emellett 20-30 projektmenedzselési feladatban közreműködik. Éves árbevétele folyamatosan növekszik, 2006-ben meghaladta az 500 millió Ft-ot.
A "K+F" Tanácsadó Központ Kft. a Budapest Business Journal "Listák Könyve 2007" című kiadványa szerint - a pályázatíró cégek összesített rangsorában országos első helyezést ért el.
A "K+F" Tanácsadó Központ Kft. piaci pozíciója:
- a legrégebben alakult magántulajdonú pályázati tanácsadó cég Magyarországon,
- mostanáig a legtöbb pályázatot nyújtotta be,
- a legnagyobb számú nyertes pályázattal ez a tanácsadó cég rendelkezik.
- első helyezett az összes pályázati úton elnyert és az egyedi kormánydöntés alapján odaítélt támogatások darabszáma tekintetében,
- első helyezett az elnyert támogatások és fejlesztési adókedvezmények összege tekintetében,
- a pályázati tanácsadó cégek közül a legnagyobb szerződésszámmal, legnagyobb rendelésállománnyal és a vállalkozások, gazdasági társaságok körében a legnagyobb ügyfélkörrel rendelkezik.

Az egyes pályázati fajtákon belül a K+F Tanácsadó Központ Kft. piacvezető az alábbi területeken, dbszám és összeg tekintetében egyaránt:
- kiemelt egyedi kormánydöntéses támogatások terén,
- fejlesztési adókedvezmények odaítélése terén,
- a gazdaságfejlesztési pályázatokon belül a nagyvállalati kör pályázatai körében,
- a gazdaságfejlesztési pályázatok esetében a 100 millió Ft-nál nagyobb beruházású pályázók körében,
- a feldolgozóiparból benyújtott pályázatok körében,
- a beszállítói típusú beruházási és műszaki fejlesztési pályázatok tekintetében,
- a Magyarországon létesült egyetemi és vállalati kutatóközpontok támogatása tekintetében.

A K+F Tanácsadó Központ Kft.-nek van a legtöbb ügyfele a legnagyobb vállalkozások körében (TOP 100 estében: TOP 200 esetében valamint a TOP 50 exportáló esetében: ) valamint a legnagyobb külföldi befektetők körében (TOP 100 Foreign Investors esetében ). Az egyedüli pályázati tanácsadó cég, mely tagja az összes hazai és külföldi gazdasági kamarának valamint több mint tíz szakmai szövetségnek, és abban is egyedüli, hogy évek óta naponta jelentet meg hirdetést a szolgáltatásairól a Világgazdaságban és a Napi Gazdaságban.

A turisztikai és szállodai projektekhez kapcsolódó szakértői szolgáltatások:
- Projekt-előkészítési tanácsadás (megvalósíthatósági tanulmányok és engedélyezések).
- Projektszervezés (műszaki-gazdasági, piaci, jogi ezen belül cégjogi keretek).
- Projektkoncepció véglegesítéshez piacfelmérés és más marketing tanulmányok.
- "Bench-marking", konkurencia-analízis.
- Településfejlesztési projektek önkormányzati kivitelezéséhez szakértői segítségnyújtás.
- Magán és intézményi befektetői kör bevonása, pénzügyi erőforrás-biztosítás.
- Franchise megállapodások megszervezése szállodai, éttermi, sport és fürdő projektekhez:
? nemzetközi regionális láncok bevonása, márkanevek megszerzése
? "Medical-Wellness" és más, egészségszolgáltatással ellátott típusú szállodák,
gyógyfürdők, vízi parkok, üdülőfaluk,sportcsarnokok és más turisztikai létesítmények,
? hazai és nemzeti éttermek, gasztronómiai különlegességek.
- A banki finanszírozás érdekében nemzetközi és hazai üzemeltető cégek bevonása.
- Banki finanszírozás megszervezése és ehhez tartozó projektirányítás
? hosszú és rövid lejáratú hitelek,
? lízing típusú finanszírozás,
? kötvény-típusú megoldások.
- A projektekhez és a későbbi működéshez kapcsolódóan különböző pályázatok elkészítés, és azt követően a pályázati adminisztrációs munkák teljes körű elvégzése
? európai uniós valamint egyedi kormánydöntéses turisztikai támogatások
? egyéb kapcsolódó támogatások (munkahely-teremtés, megújuló energia, innováció, stb.)
- Közbeszerzési eljárások lebonyolítása önkormányzatok és turisztikai vállalkozások számára.

A cég vállalja turisztikai projektek szervezését a koncepciótól a finanszírozási források biztosításáig, a szakértői segítségnyújtást a II. Nemzeti Fejlesztési Terv operatív programjaihoz illeszkedő turisztikai fejlesztési tervek és a hamarosan induló ROP turizmusfejlesztési pályázatok kidolgozásához, sikerdíjas konstrukcióban, vállalkozásoknak és önkormányzatoknak egyaránt. A turisztikai pályázatokhoz kapcsolódóan teljes körű dokumentációs ügyintézést nyújt, mely magában foglalja a fejlesztési ötlettől kezdve az elnyert támogatás folyósításához előírt teljesítési jelentések összeállítását és a közbeszerzések lebonyolítását is.

Társadalmi szerepvállalás:
A professzionális szakértői munka elősegítése érdekében a cég (ill. egyéni tagság esetén annak ügyvezetője) közel húsz szakmai szövetségnek tagja (Joint Venture Szövetség, Menedzserek Országos Szövetsége, Magyar Innovációs Szövetség, Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége, Magyar Minőség Társaság, Magyar Projektmenedzsment Szövetség, Gépipari Tudományos Egyesület, Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesülete, Informatikai Vállalkozások Szövetsége, Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság, Gépjárműgyártók Szövetsége, Járműalkatrész-gyártók Szövetsége, Magyar Megújuló Energia Szövetség, Magyar Geotermál Szövetség, Magyar Szállodaszövetség). A Kutatás-fejlesztési Tanácsadó Központ Kft. tagja a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarának, emellett számos külföldi kamarának, így az amerikai, az angol, a francia, a holland, a kanadai, a német, az olasz, a svájci és a svéd kamarának, valamint a Japán-Magyar Üzleti Klubnak, aktívan részt vesz a szakmai munkájukban. Anyagi lehetőségeihez mérten igyekszik hozzájárulni minden olyan közösségi célkitűzéshez, amely az üzleti szféra támogatására szorul. Ezek közé tartozik a művészet, a kultúra, és a különféle karitatív tevékenységek. Hisz abban, hogy a társadalmi szerepvállalással segíteni tud egy-egy problémát megoldásában. Különösen fontosnak tartja a társadalom nehéz helyzetben lévő, hátrányos helyzetű tagjainak megsegítését. A cég minden lehetséges módon támogatja a karitatív célkitűzéseket, melynek részeként igyekszik minden alapítványi megkeresést támogatásban részesíteni. Évente több millió forinttal segíti a non-profit, innovatív és szociális célú szervezeteket, köztük elsősorban a nehéz helyzetű ill. beteg gyermekek megsegítésével foglalkozó alapítványokat

Fióktelephelyek:
3529 Miskolc, Gyöngyvirág utca 2. 4551 Nyíregyháza, Kezdő utca 47.
6720 Szeged, Feketesas utca 25. 7081 Simontornya, Illyés Gyula u 23.
8230 Balatonfüred, Huray utca 6. 9012 Győr, Forráskút utca 17.
Postai cím: 8003 Székesfehérvár Pf. 59.
Ingyenes zöld szám 36-80-204-327 /telefon és fax/

Symmetric Kft.

Cím:
6000, Kecskemét Rákóczi út 6.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az informatika és a szoftverfejlesztés területén tevékenykedik.

Ecolan Kft.

Cím:
8000, Székesfehérvár Gyümölcs u. 30.
telefon:
22/502-400
fax:
22/502-400
Tevékenység rövid leírása:
Megoldásszállítás. Komplex rendszerek tervezése, kivitelezése, üzemeltetése. Mobil számítástechnika, internetes alkalmazások fejlesztése, forgalmazása. Ügyfeleink részére egyedi igények szerint kialakított rendszereket, konfigurációkat, szolgáltatásokat kínálunk.

Termin System Minőségügyi és Kereskedelmi Bt.

Cím:
8184, Balatonfűzfő (Fűzfőgyártelep) Nitrokémiai Ipari park
telefon:
88/431-783
telefon:
88/431-783
Tevékenység rövid leírása:
A Termin System Bt. minőségközpontú rendszerek (ISO tanusítványok) kiépítésével, pályázatok készítésével, műszaki termékek kereskedelmével foglalkozik.

Papp Zoltán egyéni vállalkozó

Cím:
4033, Debrecen Veres Péter u. 29.
telefon:
52/531-764
fax:
52/531-764
Tevékenység rövid leírása:
Vállaljuk cégek, magánszemélyek, intézmények internetes honlapjának kialakítását.

HPN Bt.

Cím:
2040, Budaörs Átlós u. 3.
telefon:
30/9221-003
fax:
30/9221-003
Tevékenység rövid leírása:
A HPN Bt. - Otherside Webdesign Stúdió szakemberei a legmodernebb technikai háttérrel kívánnak segítséget nyújtani, hogy Ön és cége méltón képviselje magát az Internetes világhálón.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.