Értékelje a céget!
30 találat 1 | 2 | 3

AGROCONSULT Kft.

Cím:
2000, Szentendre Páter K. u. 1
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Küldetésünk, hogy ügyfeleink mindennapi életét megkönnyítsük. Ezt igényes, naprakész és testre szabott szolgáltatások széles választékával valósítjuk meg - olyan áron, hogy leendo megrendeloink többsége megengedhesse magának.
Az AGROCONSULT Gazdasági Tanácsadó Kft. 1990-ben alakult a Gödölloi Agrártudományi Egyetemen. A névválasztásban az egyetem volt a meghatározó, bár a cég tevékenysége már a kezdetek óta nem feltétlenül kötodik az agrárszektorhoz. A várható feladatok jellege miatt a társaságban 50%-os arányban maga az Egyetem, további 50%-ban pedig 12 magánszemély a tulajdonos. Az alapító személyek dönto többsége az egyetem oktatója és kutatója, kiegészítve tanárokkal, pszichológusokkal, közgazdászokkal, jogászokkal.
Az AGROCONSULT alapításának célja az volt, hogy az Egyetem tudásbázisát felhasználva magas színvonalú, komplex közgazdasági, humán, jogi, számviteli és számítástechnikai szolgáltatásokat nyújtson megrendeloi számára.
Az AGROCONSULT TEVÉKENYSÉGI KÖREI
A társaságon belül az egyes tevékenységi köröket önálló team-vezetok irányítják.
AGROCONSULT - Tréning Iroda
Szervezetfejlesztést, készségfejlesztést, szakmai továbbképzést végzo iroda.
Az utóbbi idoben a legdinamikusabban fejlodo tevékenységi kör. A társaság egyik fo üzletága, mely magas színvonalú komplex humán feladatok (szervezetfejlesztés, tréningek) lebonyolításával foglalkozik. A testre szabott vállalati programok mellett rendszeresen tart szakképzéseket, továbbképzéseket és nyújt szaktanácsadást kis- és középvállalkozók részére.
AGROCONSULT - Közgazdasági Szolgáltató Iroda
Gazdasági tanácsadó irodaként az egyetemi szakemberek tudásbázisát ajánlja.
A társaság másik fo tevékenysége, amely foként gazdasági tervezéssel, elemzéssel, vállalati rendszerek szervezésével foglalkozik, mely mellet szaktanácsadói feladatokra szakosodott. A Gödölloi Agrártudományi Egyetem fejlodése során túlnott a szigorúan vett agráriumhoz tartozó tudományterületek muvelésén. Tevékenységének nagyobb hányadát napjainkban az alkalmazott gazdaságtudományok jelentik.
AGROCONSULT - Fordító Iroda
A társaság harmadik fo tevékenysége a szakfordítás, amely rendszeres és folyamatos megbízásokra épül, különösképpen mezogazdasági, jogi és közgazdasági területeken. Kiemelt jelentoségu feladatunk az Európai Közösség jogszabályainak fordítása Magyarország EK csatlakozásának elokészítéseként.
AGROCONSULT - Agrárinformatikai Szaktanácsadó Iroda
Az Agrárinformatikai Iroda mind az EU agrárinformatikája, mind a hazai agrárinformatikai feladatok témaköreiben vállalja konzultációk folytatását, elemzések, terület-, illetve térségfejlesztési, vállalkozásfejlesztési tervek készítését, tanfolyamok tartását, szakfordítást. Az Agrárinformatikai Iroda célja, hogy értheto és hasznos formában juttassa el az agrárgazdaságban rendelkezésre álló információkat a vállalkozókhoz, szaktanácsadókhoz, szakmai és érdekvédelmi szervezetekhez.
AGROCONSULT - Prognosztikai Iroda
A Prognosztikai Iroda vállalja a gazdasági, tozsdei elorejelzésekhez szükséges adatbázisok építését és az ezekre alapozó legmodernebb matamatikai és szakértoi eljárásokkal történo elemzések készítését, elemzoszoftverek igény szerinti kidolgozását.
AGROCONSULT TRÉNING
Az AGROCONSULT Tréning Iroda a személyes és a vállalati hatékonyság fejlesztésére vállalkozik. Oktatási ágazatunk két területen igyekszik hozzájárulni a vállalkozások emberi eroforrásainak fejlesztéséhez és kihasználásához: egyrészt közép- és nagyvállalatok részére nyújtunk komplex és testre szabott szervezet- és humán eroforrás fejlesztési szolgáltatásokat, másrészt partnereink közé tartoznak a mikro- és kisvállalkozások tulajdonosai. Ok foként a leendo és kezdo vállalkozók közül kerülnek ki, akik számára a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány országos hálózatával együttmuködve szervezzük továbbképzéseinket és tréningeinket.
Az AGROCONSULT Tréning Iroda tevékenysége
Vállalati Szervezet- és Humán Eroforrás-Fejlesztés
Készségfejleszto tréningek
Vezetoi tréningek
Csapatépítés
Együttmuködo vezetés
Prezentáció
A tárgyalás muvészete
Moderáció
Tréningek üzletkötoknek
Értékesítési alapok
Értékesítés magas fokon
Ügyfélszolgálati tréning
Az ügyfélközpontú ügykezelés
Irodavezetoi tréning
Hatékony asszisztens
Általános készségfejleszto tréningek
Személyiségfejlesztés, önismeret
Hatékonyabb életvitel
Konfliktus- és stresszkezelés
Személyzeti Tanácsadás és Kiválasztás
Munkatárs kiválasztás (Assesment Center)
Képzési programok Vállalkozóknak
Átfogó programok
Vállalkozás indítása
Kezdo vállalkozások üzlet- és piacképességének javítása
Vállalkozásmenedzselés
Speciális programok
Adózás és társadalombiztosítás
Számviteli és könyvelési ismeretek
Vállalkozások jogi szabályozása
Üzleti tervezés
Piackutatás, marketing
Munkaero-kiválasztás
Minoség és versenyképesség
Pénzügyek, bankügyletek
Érték- és árutozsdei ismeretek
Számítógép a vállalkozásban
Tréningek vállalkozóknak
Személyiségfejlesztés, önismeret
Értékesítési technikák
Tárgyalástechnika
Idogazdálkodás
VÁLLALATI SZERVEZET- ÉS HUMÁN EROFORRÁS-FEJLESZTÉS
Készségfejleszto tréningek
Vállalati tréningjeink, humán eroforrás- és szervezetfejlesztési szolgáltatásaink arra a ma már Magyarországon is egyre inkább tért hódító szemléletre épülnek, hogy a munkatársak személyes és szakmai készségeinek fejlesztése olyan hosszú távú befektetés, amely a vállalat üzleti eredményeiben és a pozitív, együttmuködo munkahelyi légkör kialakulásában, a közös vállalati célok tudatosulásában, az elégedett ügyfelek visszajelzéseiben feltétlenül megtérül.
Tudatában vagyunk annak, hogy az egyes, eltéro méretu és tevékenységi köru, más és más eloképzettségu munkaerovel rendelkezo vállalkozások eroforrás-fejlesztési igényeit nem lehet univerzális képzési modellekkel kielégíteni. Az AGROCONSULT Tréning Irodában éppen ezért minden képzést a partner speciális adottságaihoz és igényeihez igazítunk. Szolgáltatásaink skálája a konkrét problémákra koncentráló tréningektol az átfogó vállalati képzési rendszerek felépítéséig terjed.
Tréningeinkrol
Az emberi eroforrások fejlesztése olyan komplex feladat, amelynek eredményeként megbízóink munkatársaik képességeinek és készségeinek szélesköru gyarapodását, munkájuk hatékonyságát várják el. Képzési programjaink során éppen ezért egyszerre törekszünk a szakmai ismeretek gyarapítására, az ezek gyakorlati felhasználásához szükséges alkalmazói készségek fejlesztésére és a vállalathoz, az általuk végzett munkához való pozitív attitud kialakítására.
A tréningek folyamán a résztvevok a helyzetgyakorlatok, szituációs játékok élményei alapján - a trénerek szakmai irányítása mellett - sajátítják el, ?élik át? azokat az ismereteket, melyekkel munkájuk hatékonnyabbá válik, ismereteik bovülnek, fellépésük, emberi kapcsolataik, egész életvitelük - magabiztosságukból fakadóan - kiegyensúlyozottabb lehet.
Módszertanilag tréningeink esettanulmányokra, egyéni és csoportos feladatmegoldásokra, készségfejleszto gyakorlatokra, szituációs gyakorlatokra és szerepjátékokra, helyzetgyakorlatok videós elemzésére, oktatófilmekre, tesztekre épülnek.
Tréningeink munkahelyi vagy a munkahelytol távoli helyszínen kerülhetnek lebonyolításra. Az utóbbi változatot azonban mindenképp hatékonyabbnak véljük, mert lehetoséget biztosít a nyugodt, napi gondoktól elszakadó elmélyült munkavégzésre.
Az alábbiakban a javasolt célcsoportok szerinti bontásban mutatjuk be képzési programjainkat.
Vezetoknek: Csapatépítés, Együttmuködo vezetés, Prezentáció, A tárgyalás muvészete, Moderáció
Üzletkötoknek: Értékesítési alapok, Értékesítés magas fokon
Ügyfélkezeloknek: Ügyfélközpontú ügykezelés
Titkárnoknek, irodavezetoknek, asszisztenseknek: Hatékony asszisztens
Mindenkinek: Személyiségfejleszto tréning, Hatékonyabb életvitel tréning, Konfliktus- és stresszkezelés.

Interpersonal Oktatásszervezési és Tanácsadó Bt.

V. István Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola

Cím:
3980, Sátoraljaújhely Kazinczy u. 12.
fax:
47/321-126
telefon:
47/321-126
Tevékenység rövid leírása:
Az iskolát 92 éve alapították. Az intézményben 4 éves képzés folyik, majd 2 éves szakmára irányuló képzésben vehetnek részt a tanulók, amelynek elvégzése után felsőfokú szakképesítést szereznek.

Szín-Trén Társulás

Nebulo Sport- és Nyelvoktató Óvoda és Általános Iskola

Cím:
1112, Budapest Kamaraerdei út 12-14.
telefon:
249-9769
fax:
249-9769
Tevékenység rövid leírása:
Intézményünk mottója: "A szeretetteljes gyermekkor, a kiegyensúlyozott felnőtté válás alapja."
Oktatás: A szellem, a fizikum és a lélek fejlesztése egy olyan intézményben, ahol a gyermekek minden percüket boldogan élhetik. "Ép testben ép lélek!"

Látásvizsgáló Országos Szakértői és Rehabilitációs Bizottság

Cím:
1146, Budapest Ajtósi Dürer sor 39.
telefon:
363-1561
telefon:
363-1561

Kincsesház Általános Magániskola

Cím:
1037, Budapest Laborc u. 2.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Kincsesház Általános Iskola 1988-ban kezdte meg működését. Az óvodai megelőző foglalkozásoktól az általános iskola 8. osztályáig dolgozunk együtt tanulóinkkal. Iskolánk fő célja az átlagtól eltérő képességű gyerekek egyéni és differenciált oktatása, nevelése.
Bővebb felvilágosításért kérem kattintson weblapcímünkre!

www.mozgasterapia.hu - Kissné Antal Csenge Mozgásterapeuta

Dipol Humánpolitikai Intézet Kft.

Cím:
1015, Budapest Hattyú u. 8/A
telefon:
488-0000
fax:
488-0000
Tevékenység rövid leírása:
Valljuk, hogy a humánpolitika lényege a többszempontúság.

Perényi Péter Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola és Kollégium

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.