Értékelje a céget!
21 találat 1 | 2 | 3

Badacsonyi és Király Kft.

Cím:
1212, Budapest Szebeni út 88.
telefon:
420-87-80
:
420-87-80
Tevékenység rövid leírása:
A Badacsonyi és Király Kft. csak tapasztalt szakemberekkel dolgozik.

Érdi Ipartestület

Cím:
2030, Érd Alispán u. 8.
telefon:
23/365-682
:
23/365-682
Tevékenység rövid leírása:
Az Érdi Ipartestület 6 település: Érd, Diósd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Pusztazámor vállalkozóinak önkéntes gazdasági, társadalmi érdekképviseleti szerve.

Békés Drén Kft.

A.S.A. Magyarország Környezetvédelem és Hulladékgazdálkodó Kft.

Cím:
2360, Gyál Kiskőrösi út 53.
telefon:
29/540-250
fax:
29/540-250
Tevékenység rövid leírása:
.Az .A.S.A. magyarországi leányvállalatai széles körű általános hulladékgazdálkodási megoldásokat nyújtanak a városi, ipari, kereskedelmi és kiskereskedelmi szektorok, valamint a háztartások számára. Nagy járműflottájának, a legmodernebb gyűjtési és tároló rendszereknek, saját újrafeldolgozó és kezelő telepeinek, valamint a hozzáértő és egyedi tanácsadó szolgáltatásoknak köszönhetően a hulladékgazdálkodás terén a társaság az első, ahova fordulni érdemes.
Az .A.S.A.-nál a hulladékgazdálkodást a megrendelők egyéni igényeinek megfelelően végezzük. A hulladékkezelési szolgáltatások teljes skáláját kínáljuk a szükséges feladatok végrehajtására. A lehető legnagyobb gondossággal látjuk el a tanácsadási szolgáltatásokat, a begyűjtési, szállítási, osztályozási, kezelési és lerakóban történő elhelyezési feladatokat, továbbá önkormányzati hulladék-megsemmisítő létesítményeket üzemeltetünk gyűjtő-konténerek széles választékát felhasználva. Az .A.S.A. mindenfajta hulladék kezelését végzi, kis mennyiségektől a nagyberuházásokig, a veszélyes hulladékoktól a háztartási csomagolóanyagokig.

Dél-Magyarországi MÉH Zrt.- Központi Igazgatóság

Cím:
6721, Szeged Bocskai u.8/b
telefon:
62 485 185
fax:
62 485 185
Tevékenység rövid leírása:
A Délmagyarországi MÉH Rt. története: A Dél-magyarországi MÉH Nyersanyaghasznosító Részvénytársaság 1992. szeptember 1-jével alakult meg. Tevékenysége azonban ennél jóval régebbi idokre nyúlik vissza. Hiszen már 1950.december 14-én létrejött 3 fővel a Tollkereskedelmi Vállalat Csongrád megyei kirendeltségéből a Csongrád megyei Melléktermék és Hulladékgyujtő Vállalat, a MÉH. Ezekben az években még lovaskocsikkal szállították a MÉH telepekre a nyersbor, a rongy, a fém és a csonthulladékot.A vállalat már ekkor nagy hangsúlyt helyezett a lakosság aktivizálására és megalakulásától kezdve szervezte a hulladékgyujtési akciókat. Közben a fejlodés töretlen volt. Hálózati egységek alakultak és az 1955-ös egyesülést követoen már, mint Csongrád-Békés megyei MÉH nyerte el a kiváló vállalat címet.Újabb MÉH telepek nyíltak. Majd 1979-ben a vállalathoz kapcsolódott Bács megye.Az évek alatt változott a begyujtésre kerülo anyagok összetétele és a kezelésük technológiája. Egyre nagyobb területen és egyre fejlettebb gépekkel végezve a munkát lehetoség nyílik a környezetvédelmi szempontok elotérbe kerülésére.A privatizációt követoen a cég ma már kilenc megyét behálózva végzi a másodnyersanyagként hasznosítható hulladékok visszagyujtését, ipari elokészítését és feldolgozásra történő értékesítését. Szolgáltatásaink:A Dél-magyarországi MÉH Rt. a másodnyersanyagként hasznosítható hulladékok komplex kezelését, úgy mint szállítást, visszagyujtést, ipari elokészítést és feldolgozásra történo értékesítést végez.Telepeinken a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő előkészítő tevékenység zajlik. Így: válogatás, darabolás, bontás, törés, bálázás.A társaság éves forgalma papír-, vas-, színesfém-, kábel- és muanyaghulladékból, valmint ólomakkumulátorból tevődik össze.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.