Értékelje a céget!
45 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Zalagast Kft.

Cím:
8900, Zalaegerszeg Jákum Ferenc u. 1/b.
telefon:
06-92/311-230
telefon:
06-92/311-230
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a vendéglátás területén tevékenykedik.

Novoback Kft.

Cím:
6722, Szeged Gutenberg u. 19.
telefon:
62/420-557
fax:
62/420-557
Tevékenység rövid leírása:
Új magyar szabadalmunkra, a diabetikus kenyérre és zsemlére az ország minden részén gyártókat keresünk.
Készítünk candida kenyeret élesztő nélküli teljes őrlésű tönkölybúza lisztből.

MILÜP - Mosonmagyaróvári Ipari logisztikai Üzleti Park

KÖVÁL Nonprofit Zrt.

Cím:
2200, Monor Kossuth Lajos út 147.
telefon:
29/411-309
fax:
29/411-309
Tevékenység rövid leírása:
A Kövál Zrt. jelenlegi tevékenységi köre víz- és csatornaszolgáltatás, köztisztasági tevékenység, elsősorban, víz- csatornaépítő tevékenység, önkormányzati lakások kezelése.Tevékenységi köre a víz- és csatornaszolgáltatással a Pest Megyei Víz- és Csatornamű Vállalat megszüntetése után 1992. decemberétől bővült ki. Az érintett önkormányzatoknak (Monor, Gomba, Bénye) választási lehetőségük volt arra nézve, hogy a vagyon a tulajdonukba kerüljön-e. Az önkormányzatok éltek a törvény nyújtotta lehetőséggel és igényt tartottak a vagyonra.1995-től az építőipari tevékenység fokozatosan csökkent. 2002. szeptemberétől a csatornahálózat, decemberétől pedig az új szennyvíztisztító telep működik, hat település csatornaszolgáltatását ellátva.A csatorna közművagyon tulajdonosa a Monor és Térsége Társult Települések Szennyvízcsatorna és Tisztítótelep Tulajdonközössége, a KÖVÁL Zrt pedig az üzemeltetője. Az önkormányzatok a vagyont bérleti díj fejében adják át használatra a KÖVÁL Zrt-nek, ez a díj az árba beépíthető, árképzési tényező. Rendszeres és folyamatos szolgáltatást egyébként nyolc településen végez a KÖVÁL Zrt.Cégjegyzékszám: 13-10-040105

Magyar Szakkiadó Kft. - Food Service Gasztronómiai Szaklap

Cím:
1085, Budapest József krt. 29. IV. em.
telefon:
483-2756
:
483-2756
Tevékenység rövid leírása:
A Magyar Szakkiadó Kft. gondozásában megjelenő, tizenegyedik évfolyamába lépő Food Service című szakfolyóirat a gasztronómia, szállodaipar és közétkeztetés területén dolgozók lapja.

Reiner Tibor egyéni vállalkozó - Házias Kifőzde

Gastszolg Kft.

Cím:
1145, Budapest Bácskai u. 46.
e-mail:
gastszolg.kft@axelero.hu
telefon:
gastszolg.kft@axelero.hu

Menüett - Nutritive Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Mit kínál Önnek a Menüett?
Gyors, kényelmes, kiváló minőségű ebédet a hét öt napján. Az Ön által választott menüt egyedi kiszerelésben, melegen szállítja házhoz kollégánk. Heti ételválasztékunkat étlapunkon vagy weboldalunkon ismerheti meg. Válasszon ételkülönlegességeinkből, laktató és wellness ételeinkből, és kellemessé válik az ebédszünet minden perce. Munkahelyi illetve közétkeztetésen kívül 150 fős rendezvénytermünkben vállaljuk esküvők, céges rendezvények lebonyolítását, kitelepült rendezvények hideg- és melegkonyhai készítményekkel történő ellátását.

Menzafood Bt.

Cím:
1173, Budapest Cinkotai út 43.
telefon:
4333-222
telefon:
4333-222
Tevékenység rövid leírása:
Helyes táplálkozással biztosítható a gyermekek egészséges, harmonikus testi és szellemi fejlődése, a felnőttek kiegyensúlyozott teljesítőképessége, az egészség megőrzése. Mindezekhez kívánunk segítséget nyújtani megfelelő színvonalú, választékos étrendünkkel. Ételeinket a a lakosság részére korszerű 1 adagos eldobható egyszerhasználatos tálcákba csomagoljuk. Továbbá iskolák és óvodák részére étkezési szokásoknak valamint korcsoportoknak megfelelően összeállított menü rendszerü étrendet biztosítunk hagyományos badellás kiszerelésben. A HACCP minőségbiztosítási rendszer alkalmazása ételeinket versenyképes színvonalon, az Élelmiszertörvény előírásainak betartásával és a fogyasztók elvárásainak figyelembevételével állítjuk elő. Kóstoljon meg minket, megéri!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.