Értékelje a céget!
30 találat 1 | 2 | 3

Ökocentrum Rt.

Cím:
1021, Budapest Budakeszi út 77.
fax:
275-1892
telefon:
275-1892
Tevékenység rövid leírása:
Szlogenünk: Biztonság és kényelem, ezt tükrözi a VIP Park Kft. beruházásában, 2000 májusában indult ökoház építése, amely a Budapest II. kerület Budakeszi út 77. szám alatt található.

Kercsmár Bt.

Cím:
9026, Győr Dózsa rkp.51.
mobil:
06-20/353-0406
mobil:
06-20/353-0406
Tevékenység rövid leírása:
Szeretettel köszöntjük Önt a *RAKPART* Társasházkezelő és Ingatlanközvetítő Iroda honlapján! Cégünk Győrben és környékén családi házak, tégla-, panellakások, építési telkek és üzletek értékesítésével, valamint társasházak közös képviseletével, társasházkezelői tevékenységgel foglalkozik. Amennyiben Ön az ingatlanjának eladásán gondolkodik, ingatlanvásárlási szándéka van, vagy társasházuknál közös képviselet kialakítására, végzésére igény merül fel, lépjen kapcsolatba velünk! Készségesen állunk rendelkezésére.

Az Iroda szolgáltatásai:

I. INGATLANFORGALMAZÁS

időpont egyeztetéssel helyszíni adatfelvétel, megállapodás

ingyenes nyilvántartásba vétel, internet- (fényképes) és újsághirdetés, ingatlanfényképezés

teljes körű ügyvédi lebonyolítás, ügyintézés

hitelügyintézésben segítségnyújtás

ingatlanbiztosítás kötése

II. TÁRSASHÁZKEZELÉS

Az iroda 1992 óta a társasházainak közös képviseletét is ellátja. A munka eredményességét igazolja, hogy jelenleg 14 társasház képviseletét látjuk el. A társasházakkal foglalkozó munkatársunk egyetemi végzettséggel, ingatlanközvetítő és forgalmi értékbecslő, valamint a 2003. CXXXIII. törvény a társasházakról szóló 54. § (1) bekezdése alapján 2005. január 1-től kötelező társasházkezelői szakképesítéssel rendelkezik.

A tevékenység az ügyvédi irodánk segítségével kiterjed a társasház alapítás (alapító okirat, szervezeti és működési szabályzat elkészítése) feladataira és a folyamatos ügyvédi jelenlétre.

A társasházak kezeléséhez az iroda kiépített javító és kiszolgáló háttérrel (gáz, víz, villany, mélygarázs CO berendezés ellenőrzése, takarítás, parkgondozás, fűnyírás, stb.) rendelkezik.

III. HONLAPKÉSZÍTÉS, WEBFEJLESZTÉS

Egyedi igények alapján vállalunk honlapkészítést, webprogramozást (HTML, JavaScript, PHP, MySQL), honlap karbantartást.

Oldalainkon megtalálja a legfrissebb ingatlankínálatunkat, melyet rendszeresen frissítünk, hogy Ön mindig naprakész információhoz juthasson.Remélem, hogy honlapunkkal hozzájárultunk ahhoz, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb ingatlant. Amennyiben bármilyen kérdése lenne, vagy érdeklődni kíván, forduljon hozzánk bizalommal és klikkeljen webcímünkre!

Telelfon: 06-20/353-0406, 06-30/360-0275, 06-96/313-849
Fax: (96) 519-888

Lakév Kft.

Cím:
1075, Budapest Kazinczy u. 5.
telefon:
322-1351
fax:
322-1351
Tevékenység rövid leírása:
A Lakáskarbantartó és Építőipari Kft. 32 éves múltra tekint vissza. Lakásépítéssel és szolgáltatással foglalkozó cég volt. A rendszerváltást követően 1991-ben a privatizáció eredményeként családi vállalkozássá alakult. Jelen pillanatban Budapesten társasházi lakások építésével foglalkozunk, illetve vendéglátással, szállásadással, valamint asztalosipari termékek gyártásával.

Társasházkezelő Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1074, Budapest Szövetség u. 41
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Budapest bármely kerületében illetve Budapest vonzáskörzetében vállalom társasházak, lakóparkok közös képviseletét, kezelését. A teljesség igénye nélkül: Budaörs, Törökbálint, Pomáz, Biatorbágy, Szentendre, Nagytarcsa, stb. Nagyobb albetét szám esetén egyedi megállapodás szerint más régiók is szóba jöhetnek. A Társasházkezelő Kft. ügyvezetőjeként társasházak, lakóparkok kezelésével, üzemeltetésével foglakozom. Miután több éve végzem ezen a területen a tevékenységemet, ezért sikerült némi rutinra szert tennem. Ez nagyon fontos tényező az üzemeltetés szempontjából. Egy jó döntés már a probléma megoldásának elején alapvetően befolyásolja a feladat ellátásának sikerességét. Ezzel pedig több időt lehet spórolni. Az idő pedig pénz. A feladat ellátásának sikeressége pedig közvetlenül is kihat a társasházra, tehát a tulajdonosokra. Ezáltal pedig a tulajdonosok pénztárcájára. A társasházkezelést megelőzően ingatlanok komfortosításával, átépítésével és felújításával foglalkoztam. Ezért műszaki tapasztalatom is van. Továbbá ingatlan értékbecslőként és társasházkezelőként műszaki tanulmányokat is folytattam.

Bővebb információkért kérjük klikkeljen webcímünkre!

Civis Ház Rt.

Cím:
4024, Debrecen Iparkamara u. 2.
fax:
06-52/503-114
telefon:
06-52/503-114
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk Debrecen város önkormányzati ingatlanjainak hasznosításával foglalkozik.

Integrit - XX.Kft.

Cím:
1205, Budapest Jókai M. u.89.
fax:
1/2851-691
e-mail:
1/2851-691
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk, az Integrit XX Városüzemeltetési, Szervező, Fejlesztő és Szolgáltató Kft. 1989-ben textil és haszonrongy gyártására és forgalmazására alakult. 1991 őszétől foglalkozunk a XX. kerületi önkormányzati bérlakások elidegenítésével, valamint saját tulajdonú üzletek, irodák bérbeadásával is. 1997-től pesterzsébeti piacok üzemeltetése is feladataink közé tartozik. Tevékenységi körünk a Pesterzsébeti Városüzemeltetési Rt.-vel elhatározott egyesülésünk eredményeként jelentősen bővül, társasházak közösképviseletével, kezelésével, bérlakásokkal kapcsolatos ügyitézéssel, és számos más területtel.

Unicent Kft.

Cím:
1153, Budapest Bethlen Gábor u. 2.
mobil:
20/9310222
telefon:
20/9310222
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk ingatlanközvetítéssel és -hasznosítással foglalkozik.
Gyakorlatilag családi vállalkozásként kezdte működését. A tulajdonosok mindnyájan valamilyen formában szakmailag is közreműködnek a munkában. Az elmúlt 18 év alatt több ezer önkormányzati lakás privatizációjának lebonyolítását végeztük el. Több száz családnak nyújtottak segítséget kollégáink az ingatlanközvetítés területén, teljes körű ügyintézést tudtunk biztosítani a hitelfelvételhez, valamint ingyenes jogi tanácsadásainknak köszönhetően.
Bővebb információért látogason el weboldalunkra.

Király és Társa Kft.

Cím:
1066, Budapest Ó u. 39. fszt.1.
telefon:
312-8391
fax:
312-8391
Tevékenység rövid leírása:
A Király és Társa Kft. főbb tevékenységei:

- Társasházak közös képviseletének ellátása,
- Társasházak felújítási pályázati lehetőségeinek felkutatása, pályázat készítése, benyújtása,
- SzMSz készítése,
- Társasházak könyvelése,
- Társasházi és magán lakás-takarékpénztári megtakarítás felújításhoz.


Cégünk 3.000.000 Ft értékű szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik. (Biztosító neve, iroda címe).A KIRÁLY és TÁRSA Kft megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 nemzetközi szabvány szerinti minőségirányítási rendszer és követelmények előírásainak, amelyek alapján szabályozott a cégünk felépítése, működése és végzi a szolgáltatói tevékenységét.A szabvány szerint, kontrollált és a minőségi ellenőrzésnek eredményesen megfelelt vállalatokkal, kivitelezőkkel, vállalkozókkal állunk kapcsolatba és adunk részükre megbízást az épület állag megóvási, hibaelhárítási, felújítási és beruházási munkák végzésére. Tevékenységük teljesítését, annak minőségét ellenőrizzük. Cégünk szervezeti tagozódását a szabvány szerinti munkafolyamatok adta kritériumok szellemében alakítottuk ki.

A közös képviseleti tevékenységet magában foglaló társasház kezelési, ingatlan fenntartási-, kezelői feladatokat szakképzett és tapasztalt házkezelők végzik. A szolgáltatásunk alapjait biztosító műszaki csoport mellett a könyvelő részleg garantálja az áttekinthető, könnyen ellenőrizhető és precíz gazdálkodási feladatok teljesítését. A cégünk munkavégzésének keretet ad, annak nélkülözhetetlen része a nyilvántartási, iktatási- és adminisztratív szekció , továbbá a titkárság , mely összehangolja és koordinálja a napi teendőket. A műszaki ügyelet /diszpécser szolgálat/ és a könyvelő-, készpénz kezelési feladatokat teljesítő munkatársunk teszi teljessé a szolgáltatásainkat az ügyfeleink megelégedésére. Az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti cégműködést a minőségirányítási vezető garantálja. A könyvelési-, nyilvántartási-, regisztrációs és adminisztratív feladatokat teljes mértékben elektronikus, számítógépes formációban végezzük, amelynek üzemeltetését, felügyeletét, folyamatos fejlesztését az állandóan rendelkezésre álló informatikai szakmérnökök végzik.

A Cég tulajdonosaként és ügyvezetőjeként szakirányú képesítéssel, végzettséggel /társasházkezelő, ingatlan értékbecslő és forgalmazó, épületgépész, emelt szintű ingatlankezelő/, évtizedes szakmai, vezetői tapasztalattal rendelkezem.

A gazdasági társaságomnál tevékenykedő kollégáim a munkakör teljesítéséhez szükséges végzettség /társasházkezelő; épület fenntartó; mérlegképes könyvelő; pénzügyi-, munkaügyi-, társadalombiztosítási ügyintéző; épületgépész; építész szakmérnök; informatikus; köz- és szakigazgatás szervező/, szakismeret, gyakorlat és tapasztalat birtokában vannak. Külföldi ügyfeleink részére gondoskodunk a megfelelő idegen nyelvű kommunikációról.

Egyedi Sándor E. V.

Cím:
1083, Budapest Tömő 62
telefon:
+36 (70) 235-8414
telefon:
+36 (70) 235-8414
Tevékenység rövid leírása:
Teljes ügyintézéssel vállalunk közös képviseletet igényes társasházaknak. Könyvelést, takarítást, szakipari munkát megbízható vállalkozókkal külön is vállalunk.
Kulcsszavak:

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.