Értékelje a céget!
75 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Road 66 Kft.

Cím:
3528, Miskolc Sajópart 1.
fax:
46/414-379
telefon:
46/414-379
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk, a ROAD 66 Kereskedelmi és Szállítmányozó Kft 1992-ben alakult. Cégünk meghatározó tevékenysége a nemzetközi közúti szállítmányozás.
Budapesti telephelyünkön logisztikai szolgáltatásainkkal, mint vám- és biztosítási ügyintézés, belföldi és közvámraktározás, belföldi áruterítés, útvonaltervezés és tanácsadás készséggel állunk megbízóink rendelkezésére.
Járműparkunk, mely az európai normáknak megfelelő 1-24 tonna teherbírású, 5-120 m3-es gépjárművek műholdas járműkövető rendszerrel, a gépkocsivezetők mobiltelefonnal rendelkeznek, melyek lehetővé teszik ügyfeleink részére árujuk folyamatos nyomonkövetését.
Szakképzett munkatársaink rugalmas és hozzáérő munkájukkal gondoskodnak az Ön árujának szakszerű, pontos, megbízható továbbításáról.

Korrekt és tartós kapcsolatok kiépítésére törekszünk, melyek kölcsönös előnyöket biztosítanak.
A ROAD 66 Kft a Magyar Szállítmányozók Szövetsége tagja, tevékenységét a szövetség által kidolgozott Általános Szállítmányozási Feltételek alapján végzi.
Őszintén reméljük, hogy hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük.
SZOLGÁLTATÁSOK
Fuvarozás
A ROAD 66 Kft korszerű járműparkja képezi a versenyképes, gyors, pontos és biztonságos áruszállítás alapját.
Szállítmányozás
A megbízói igények teljesebb körű kielégítése érdekében 100 kg-tól 24 tonnáig optimális árutovábbítási megoldásokat biztosítunk partnereinknek.
ROAD Express
100 kg-tól 3500 kg-ig lehetőség van ügyfeleink számára, hogy árujukat gyorsan, pontosan, megbízhatóan és elérhető áron jutassák el partnereiknek.
Raktározás
Korszerű és biztonságos raktárunk Budapesten a XXI. Ker., Szabadkikötő u. 5.-7. szám alatt található, ahol belföldi- és közvámraktározással állunk partnereink rendelkezésére.
Szállítmányok biztosítása
A ROAD 66 Kft 300.000.-USD összegű szállítmányozási felelősségbiztosítással rendelkezik.
Tanácsadás
Megbízóink által megadott követelményeknek megfelelően tanácsot adunk logisztikai tevékenységének optimalizálására.

Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!

Hibexsped Nemzetközi Szállítmányozási Kft.

Cím:
2220, Vecsés Széchenyi u. 92.
fax:
29/552-770
telefon:
29/552-770
Tevékenység rövid leírása:
A Hibexsped Nemzetközi Szállítmányozási KFT magyar tulajdonú társaság. Mai formájában 1994. októbere óta működik, teljeskörű nemzetközi szállítmányozási tevékenységet folytatva. Kollektívánk azonban ennél sokkal régebben tevékenykedik a szakmában. Szinte valamennyien az egykori Hungarotex Külkereskedelmi Vállalat szállítmányozásán dolgoztunk korábban. Ez a több éves összeszokottság, a hosszú évek során megszerzett tapasztalat is megmutatkozik szolgáltatásunk színvonalában. Felsőfokú képzettséggel rendelkező, idegen nyelveket beszélő szakembergárdánkkal klasszikus szállítmányozási tevékenységet végzünk.

Eurogate Logisztikai Kft.

Cím:
2051, Biatorbágy Vendel ipari park Huber utca 5.
telefon:
889-2529
fax:
889-2529
Tevékenység rövid leírása:
A Eurogate saját páneurópai irodahálózata és gondosan megválasztott partnerei segítségével határokon átívelő szolgáltatási palettát nyújt ügyfelei számára.
A Eurogate sosem az uniformizált megoldásokra épített. Piaci sikerét és dinamikus növekedését az autonóm, rugalmas, helyi viszonyokat ismerő, az egyéni igényeket is kielégítő irodahálózatának köszönheti.
A Eurogate irodahálózat tagjainak egyesített vásárlóereje előnyös alkupozíciót jelent a beszerzések során, amelynek eredményeképpen versenyképes árakat biztosítunk ügyfeleinknek.
A piaci résekre specializálódott Eurogate a nemzetközi árufuvarozási piac minden résztvevőjének ideális megoldást biztosít.
Bővebb információkért kérjük kattintson webcímünkre!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.