Értékelje a céget!
20 találat 1 | 2

Arted Bt.

Cím:
6400, Kiskunhalas Táncsics u. 2.
telefon:
77/426-125
fax:
77/426-125
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk grafikai, illetve webdesigneri munkákkal foglalkozik.

Outdoor Közterületi Reklámügynökség Rt.

Mahír Cityposter Kft.

Cím:
1095, Budapest Soroksári út 121.
telefon:
280-8050
telefon:
280-8050
Tevékenység rövid leírása:
A Mahir Cityposter hirdetőoszlopai immár 100 éve meghatározó szerepet töltenek be Magyarország városainak hirdetési életében. Célunk, hogy ezen berendezéseket a kor követelményeinek megfelelően, magas színvonalon kínáljuk ügyfeleink részére. Eszközeink elhelyezkedése révén hirdetőink üzenetét hatékonyan juttathatjuk el a megjelölt célcsoportokhoz.

ESMA Zrt.

Cím:
1139, Budapest Fáy u. 20.
fax:
451-6501
telefon:
451-6501
Tevékenység rövid leírása:
Az ESMA Kft. a közterületi reklámpiac meghatározó szereplője, széles körű médiaportfólióval áll ügyfelei rendelkezésére.
Bővebb információkért kérjük látogasson el weboldalunkra!

Térreklám Kft.

Cím:
1039, Budapest Szentendrei út 407.
telefon:
30/200-5543
fax:
30/200-5543

Argon-Lux Kft.

Cím:
3531, Miskolc Nap utca 21.
fax:
46/529-443
telefon:
46/529-443
Tevékenység rövid leírása:
1999 elején alakultunk. Telephelyünk Miskolc, Nap utca 21. szám alatt található. Jelenleg kilenc fő állandó munkatárssal dolgozunk. Cégünk fő profilja a különféle kül- és beltéri neonreklámok gyártása és tervezése a néhány cm-től az 5 X 25m-es tetőreklámokig. A tetőreklámok gyártását helyszínbiztosítással is vállalni tudjuk. Ezen munkák elvégézéséhez a Technolux, illetve a Neon Product gyártmányú üvegcsöveket, elektródákat, transzformátorokat, segédanyagokat, valamint Rösem gyártmányú plexiket, különböző PVC-ket használunk. Telefonszámunk: 0036-46/529-443.

Metróreklám Kommunikációs Kft.

Cím:
1143, Budapest Stefánia út 1.
telefon:
384-54-94
fax:
384-54-94
Tevékenység rövid leírása:
A Metró Reklám Kommunikációs Kft. nyerte el a kizárólagos jogot, hogy hirdetéseket szervezzen a budapesti metró balusztrád és padló felületeire. Ezek a speciális reklámhordozók hatékony és költségkímélő kommunikációt biztosítanak a hirdetőknek, hiszen a metrón naponta több, mint 2 millió ember utazik.

DVG Zrt

Cím:
2400, Dunaújváros Kenyérgyári út 1
e-mail:
dvgrt@mail.dvgrt.hu
telefon:
dvgrt@mail.dvgrt.hu
Tevékenység rövid leírása:
Részvénytársaságunk 1992. január 1-jén a Dunaújváros Ingatlankezelő és Városgazdálkodási Vállalat átalakulásával, tőkeemelés útján, zártkörű alapítással jött létre.
2000. február 1. napjától a társaság neve: DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő Rt., majd 2006. január 10-től DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő Zrt. lettünk.

A társaság tevékenysége a város növekedésével párhuzamosan bővült, illetve kiegészült a kommunális szféra feladataival, illetve a tanácsi építő vállalatok profiljával.

A társaság alapvető feladatai:

Önkormányzati megbízás alapján elvégzendő feladatok:

- bérlakások üzemeltetése, kezelése
- egyéb bérlemények üzemeltetése, kezelése
- lakó- és középületek felújítása, karbantartása
- lakó- és középületek építése, átépítése
- közparkok fenntartása, kezelése
- véderdő és belterületi fásítások fenntartása, kezelése
- közterületek tisztántartása, hulladékszállítás és elhelyezés
- hó- és síkosságmentesítés
- nyilvános illemhelyek üzemeltetése
- köztemető fenntartása, üzemeltetése
- piac- és vásárüzemeltetés
- sportlétesítmények üzemeltetése
- közterületi reklámvagyon-hasznosítás.

A társaság önálló feladatai:

- társasházi közös képviselet
- telephely, ingatlan őrzés-védelem, biztonságtechnika, portaszolgálat
- étkeztetés, élelmezés, étterem üzemeltetés, parti szerviz
- rendezvényszervezés.

Tevékenységi körünkhöz kapcsolódik a városfejlesztési feladatok előkészítésének, végrehajtásának, felügyeletének is egy jelentős hányada, kiegészítve az Önkormányzat ezen irányokban tevékenykedő irodáinak munkáját.

Munkánk során igyekszünk ellátni településünk kommunális szolgáltatási, fejlesztési és fenntartási feladatainak meghatározó részét annak érdekében, hogy a városlakók életminősége javuljon, valamint Dunaújváros élhetőbb várossá váljon.

A társaságunk törzsszervezete 100 %-ban az Önkormányzat tulajdonában van. A leánytársaságok (Dunaújvárosi Víz-, Csatorna-, Hőszolgáltató Kft., Dunanett Kft.) tulajdonviszonyai már jóval vegyesebbek, főként szakmai befektetők jelennek meg a társtulajdonosként.

Gazdálkodásunk mozgásköre a város területéről kilépve a kistérség és a régió irányába folyamatosan bővül, szélesedik. Eredményeinkkel városunk gazdálkodását támogatjuk alapellátási feladatainkon keresztül.

Tevékenységünk a városgazdálkodás szerves része. Közreműködésünkkel valósul meg a lakosság kommunális ellátásának jelentős része és városunk üzemeltetésének döntő hányada. Gazdálkodásunk jelentős részét hosszú távú együttműködési szerződések biztosítják, fennmaradó gazdasági erőnket a piacon értékesítjük.

Eredményességünk a gazdasági környezet és feltételrendszer változásaival összhangban változik. Gazdálkodásunk biztonságát és növekedésének mértékét erősödő piaci jelenléttel biztosítjuk. Támogatunk minden gazdálkodást segítő innovatív megoldást, folyamatosan fejlesztjük ellátási feladataink színvonalát és minőségét. Az elért piaci szerepkör megőrzését a folytonos bővülés stratégiája egészíti ki.

A versenyszemlélet gazdálkodásunk mozgatórugója, mely kiegészül a kölcsönös érdekeken nyugvó együttmunkálkodás gyakorlatával. Feladataink jellege társaságunkban jelentős szociális érzékenységet fejlesztett ki, melyet ügyfélkezelésünk jól kamatoztat.
Összességében gazdálkodásunkkal igyekszünk megfelelni tulajdonosunk, DMJV Önkormányzat elvárásainak és a piacelvű gazdálkodás szabályainak.

Vállalkozásunk alapvető célja a társaság hosszú távú működésének biztosítása, a vagyonkezelési és egyéb gazdálkodási feladatok ellátása, az önkormányzat tulajdonosi érdekének megfelelő eredmény elérése mellett.
Legfontosabb célkitűzésünk, hogy társaságunk a középtávú stratégiai elképzeléseivel összhangban a piacgazdálkodás követelményeinek megfelelően, korszerű vagyonkezelő szervezetként gazdaságosan működjön.
Céljaink között szerepel továbbá a leányvállalatok stratégiai jellegű összefogása, irányítása, valamint a tulajdonunkban lévő ingatlanok, gépek, berendezések működtetése, hasznosítása.

A társaság humánerőforrás-gazdálkodásának elsődleges célja ? a megfelelő szakmai színvonal megőrzése és a társaság működőképességének biztosításán kívül ? a dolgozók megtartása és továbbképzése.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.