Értékelje a céget!
51 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Kastély Étterem Szirák

Cím:
3044, Szirák Petőfi u. 26.
telefon:
32/485-117
telefon:
32/485-117
Tevékenység rövid leírása:
A kastélyszálló a világ számos országát átfogó Forever Resorts üdülési láncolatának egyik legszebb hotelje. A hotelt, a természet lenyűgöző és kikapcsoló közelségén, valamint a számtalan programlehetőségen kívül, különlegessé teszi, hogy a kastély valaha a nagyhírű Teleki család tulajdonában állt. A kastélyszálló nem csak a klasszikus értelemben vett hotel kifejezésre szolgál rá: több annál. Rendezvények, konferenciák, sőt esküvők megtartására is lehetőség kínálkozik eme patinás környezetben!

Sir David Balaton Kastély

Cím:
8252, Balatonszepezd Szepezdfürdő
telefon:
87/469-182
:
87/469-182
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az idegenforgalom területén tevékenykedik. További információért kérjük keresse fel weboldalunkat.

Szidónia-Kastélyszálloda

Cím:
9451, Röjtökmuzsaj Röjtöki út 37.
telefon:
06-99/544-810
e-mail:
06-99/544-810
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk alapvető főprofilja a rendezvényekhez szükséges bútorok bérbeadása, szállítása és üzemben helyezése. Nagy raktárkészlet választékunk teszi lehetővé a legkülönfélébb rendezvények problémamentes kiszolgálását, egyéni igényekhez való alakítását.
Rendezvényszervezés: Vendégeink akár üzleti tárgyalásra, vagy konferenciára érkeznek, esküvőt vagy éppen keresztelőt szeretnének rendezni, kiállítást szerveznek, vagy egy csodálatos bál vagy koncert élvezői, a kastélyban mindenhol egyedi, különleges atmoszférát találnak. Felejthetetlen események méltó színhelye a Szidónia valamennyi terme.
Programajánló: Kellemes időtöltést kívánunk! Erdővel határolt, az Ikva partján ékeskedő kastélyszállónk 7 ha parkjával egy mesevilág az egész család számára. Azoknak, akik nem szeretik a bezártságot, szeretettel ajánlunk néhány környékbeli programot. Keresse szállodánk recepcióját egyéni igényeinek megfelelő programját készséggel, összeállítjuk.

Lovon, lovas kocsin, kerékpárral, a szálloda kisbuszával, hófehér limousinnal, kis repülővel vagy akár saját autóval ismerje meg a környék kínálta lehetőségeket.

Szálláshely: Összesen 32 szobában 64 fő elhelyezése lehetséges. Gyermekek részére pótágyat, gyermekágyat biztosítunk.

Kúria: a kastély fő épületétől 200 méterre található kúria 2002 augusztusától fogad vendégeket a parkon keresztül kellemes sétával közelíthető meg. Az itt található 6 kétágyas szoba különösen baráti társaságok, ismerősök, nagycsaládok hosszabb pihenésére ajánlott.

Udvarház: az udvarházat a kastély fő épületétől a holland-kert választja el. A 13 db 2 ágyas szobát kisebb csoportoknak és azoknak ajánljuk akik kedvező áron igényes szolgáltatásokat szeretnének kapni. Azért, hogy mindenki felhőtlenül élvezhesse a kastély szolgáltatásait a kicsik részére SZIDÓNIA MANÓ KLUB nyílt sok szeretettel. A klub tagságról bővebb információ a recepción kérhető.

Email:sales@szidonia.hu

Gerébi Kúria Hotel és Lovasudvar

Cím:
6050, Lajosmizse Alsólajos 224.
fax:
76/555-080
telefon:
76/555-080
Tevékenység rövid leírása:
Szállodánk az Alföld szívében, festői környezetben várja vendégeit sokféle kikapcsolódási lehetőséggel (tenisz, lovaglás, kirándulás) egész évben.

Kastély Hotel

Cím:
8313, Balatongyörök Petőfi Sándor u. 2.
telefon:
83) 349-510
fax:
83) 349-510
Tevékenység rövid leírása:
A század elején épült, neobarokk stílusú kastély parkjában négyszemélyes, amerikai konyhás bungalók találhatók. Valamennyi vendégszobája hűtőszekrénnyel, színes televízióval, rádióval, videocsatornával, telefonnal is felszerelt.Korhű szobákkal és apartmanokkal várja vendégeit

Boros Kastély Vendégház

Cím:
8640, Fonyód Csisztai u. 10.
mobil:
06-30/456-9673
fax:
06-30/456-9673
Tevékenység rövid leírása:
A Boros Kastély Vendégház Mo. nyugati részén, Európa második legnagyobb édesvizű tavának, a Balatonnak egyik legfrekventáltabb, déli parti üdülővárosának, Fonyódnak külterületén fekszik. A kastélyépület 30 ha-os őspark közepén, az üdülőövezettől távol, természetvédelmi területen található, a környék jelentősebb vadászterületeinek szomszédságában Az épület története: Az épület Gróf Zichy Béla nyári lakhelye volt, később állami tulajdonba került, miközben állapota folyamatosan romlott. A rekonstrukciós munkálatok, kisebb átépítések 2000-re teljesen befejeződtek, külsejét és belső harmóniáját tekintve is megőrizte a történelmi múlt hangulatát és visszakapta eredeti szépségét. Jelenleg a legkorszerűbb igényeket kielégítő, színvonalas, modern vendégházként várja vendégeit.

Kastélyhotel Sasvár

Cím:
3242, Parádsasvár Kossuth u. 1.
fax:
36/544-010
telefon:
36/544-010
Tevékenység rövid leírása:
Az ország 1100 esztendős történelmét fémjelző nevek által birtokolt területen, egy ősi család (a honfoglalás kori Kaplony nemzetségéből származó) által épített kastélyban nagypolgári színvonalon kívánunk modern szolgáltatásokat elegáns módon és szolíd árakon nyújtani. A századforduló békeéveinek nyugalmát szeretnénk oly módon közvetíteni, hogy időutazásra vállalkozó vendégeink ne szolgáltatásokat, hanem élményeket kapjanak. Ezt szolgálja a megjelenés korabeli utánzó jellegének és a mai kor technikájának diszkrét elegye. Ahol valaha a király volt a vendég , ma a vendég a király.

Királyrét Kft.

Cím:
2624, Szokolya Királyrét
mobil:
30/539-2865
e-mail:
30/539-2865
Tevékenység rövid leírása:
Amennyiben élményekben gazdag napot szeretne eltölteni családjával, vagy megfelelő helyszínt keres céges rendezvényekhez, látogasson el hozzánk! Nálunk mindig történik valami - családias hangulat, gazdag programkínálat. Ajánlataink minden korosztályra érvényesek! Egész évben várjuk Önt!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.