Értékelje a céget!
6 találat 1

Győr-Gönyű Kikötő Befektetési és Beruházásszervezési Zrt.

Cím:
9181, Győr-Károlyháza Kikötő I.
telefon:
(96) 42 86 46
telefon:
(96) 42 86 46
Tevékenység rövid leírása:
A Győr - Gönyű Kikötő Kft 1992-ben alakult 5,7 millió forint törzstőkével, majd 1993-ban átalakult részvénytársasággá. A részvénytársaság jelenlegi jegyzett tőkéje 379,5 millió forint. A társaság célja, hogy az Országos Közforgalmú Kikötő fejlesztésében, kiépítésében úttörő szerepet vállaljon, és a kiépítését követően az üzemeltetéssel járó feladatokat ellássa. Ennek érdekében került megépítésre az ún. ideiglenes rakodó, valamint ezt követően az Országos Közforgalmú Kikötő I. ütemeként a Ro-Ro kikötő.

Berger Kft.

Ganz Danubius Daru Kft.

Cím:
1138, Budapest Váci út 184.
telefon:
320-41-24
e-mail:
320-41-24
Tevékenység rövid leírása:
A cég alapvetően mérnök-iroda és a GANZ daruk tervezésének és gyártásának folytatását biztosítja annak hagyományainak megőrzésével, de a konstrukciók továbbfejlesztésével. Ezen belül a GANZ daruk - melyekből több mint 3.500 darab van a világ különböző kikötőiben - alkatrészellátását, felújítását és korszerűsítését is megvalósítja és tudja biztosítani.
A cég rendelkezik a GANZ daruk teljes dokumentációjával és azok teljes szakmai ismeretével, hiszen a GANZ DANUBIUS Hajó és Darugyár erre specializált mérnökei dolgoznak továbbra is a cégnél. Így minden felmerülő igényt ki tudunk elégíteni a GANZ darukkal kapcsolatosan.
A mérnök-iroda mint vállalkozási cég is, megfelelő gyártási és szerelési háttérrel rendelkezik és így komplett emelőgépek előállítását is vállalja. Az együttműködő gyártó cégek megfelelő ISO szerinti minősítésekkel rendelkező cégek, akik mögött megfelelő referencia van. A daru berendezésekhez szükséges villamos és gépészeti berendezések beszállítói köre is kiválasztásra került és ezek olyan termékeket jelentenek, amelyek a korszerű követelményeket kielégítik és megfelelő minőségbiztosítást jelentenek a gyártandó daruknál.

GANZ Danubius Trading Kft.

Cím:
1138, Budapest Váci út 184.
telefon:
330-5570
:
330-5570

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.