Értékelje a céget!
23 találat 1 | 2 | 3

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Cím:
4200, Hajdúszoboszló Gábor Áron u. 7-9.
fax:
52/273-310
e-mail:
52/273-310
Tevékenység rövid leírása:
Hajdúszoboszlót más néven a ?reumások Mekkája?- ként is szokták emlegetni. A város 70 éve, a hévíz felszínre törése óta fogadja a fürdozni és gyógyulni vágyó vendégeket. A fürdo környezetének mikroklímája, levegojének jódos, brómos, sós páratartalma áldásosan befolyásolja a gyógyulást. A HUNGUEST Hotel Aqua-Sol Magyarország legnagyobb, dinamikusan fejlodo gyógy- és strandfürdojének szomszédságában, a város üdüloövezetének központjában található.
Szobainformáció
Szobaszám: 142, ebbol 2 lakosztály, 6 apartman, 6 mozgássérültek részére kialakított szoba, 128 kétágyas szoba. Valamennyi szoba klimatizált, telefonnal, Internet elérhetoségi lehetoséggel, minibárral, muholdas vételi lehetoséget is biztosító színes televízi-óval és széffel rendelkezik. Az allergiás vendégek részére 6 parkettás szoba áll rendelkezésre. A fürdoszobákban fürdokád van. A szobák egy részét nemdohányzó vendégek részére tartjuk fent. 6 szoba kivételével mindegyik rendelkezik loggiával, terasszal vagy franciaerkéllyel.
Étkezési és szórakozási lehetoségek
A szálloda földszintjén található klimatizált étteremben büféreggeli, büfé és a? la carte foétkezés keretében magyaros és nemzetközi ételek széles választéka várja a vendégeket. Természetesen kímélo ételeket kedvelo vendégeinkre is gondolunk! Az étteremhez szezonálisan üzemelo terasz csatlakozik. A hallban drinkbár áll a vendégek rendelkezésére. A szállodában max. 100 fo befogadóképességu, kisebb fogadások, rendezvények lebonyolítására alkalmas különterem található. Kérésre szobaszervizt biztosítunk.
Szolgáltatások
Parkoló (140 szgk.), fedett garázs (13 szgk.), Internet, telefax, fénymásolás, fobb hitelkártyák és üdülési csekk elfogadása, drugstore, hostess, csomagmegorzés, klimatizált vendégtér.

Central Cellar Étterem és Borpince

Cím:
1052, Budapest Váci 11/A.
telefon:
+36 ( 1) 318-1580
fax:
+36 ( 1) 318-1580
Tevékenység rövid leírása:
Az ódon téglaboltívek adta barátságos hangulatot természetes anyagok felhasználásával, mécsesek és gyertyák adta meghitt világítással kiegészítve igyekeztünk egy kellemes és nyugodt helyet teremteni, ahol a gasztronómia élvezetének teret engedve egy időre háttérbe szorulhat a körülöttünk rohanó világ. Borospince különtermünkben különböző borkísérő falatkákat szolgálunk azoknak a vendégeinknek, akik elsősorban a borok élvezetéért térnek be hozzánk. Különtermünk kiváló helyszín baráti találkozókra és zavartalan üzleti megbeszélésekre egyaránt. Étlapunk 7 nyelven jelenik meg. Rendszeres rendezvények/Regular Events: Borvacsorák, borkóstolók, borbemutatók borászokkal, Wine dinners, Wine tastings, Wine introductions with wine makers.
Egy hely Ínyenceknek
és válogatós Borbarátoknak. Éttermünk egyike azon ritka helyeknek, ahol a séfek a tulajdonosok.
Étlapunkon a főszerep az általunk megálmodott ételeknek jut, melyeket mindig a legfrissebb alapanyagokból, természetes összetevőkből készítünk.
Évszakonként megújuló ételsorunk teret enged a modern, könnyed és kifinomult ízvilág harmóniájának és nem feledkezik meg hazánk különlegességeiről sem.
Az ételek mellé gondosan válogatott borok között válogathat.

St. Hubertus Panzió és Étterem

Pomo D'oro Étterem

Cím:
1051, Budapest Arany János u. 9.
telefon:
302-6473
fax:
302-6473
Tevékenység rövid leírása:
Étlapunk elején nem véletlenül idézzük egy gasztronómiai szakember 1839-ben elhangzott mondatát, hisz az olasz konyha meghatározó alapanyaga a paradicsom.
"A zseniális ötlet, hogy a paradicsomot hozzáadják a tésztához és a pizzához, nemcsak a nápolyiak több generációját tette boldoggá, hanem mindenkit, aki szereti és értékeli az olasz konyhát."
Ezért is választottuk a Pomo D'oro nevet, amely ebben a formában aranyalmát, egyben írva pedig paradicsomot jelent.

Az eredetiség nagyon fontos és erre mi is nagy hangsúlyt fektettünk, ezért aztán konyhafonőkünk, Sergio az igazi tradicionális ételek mellett saját receptgyujteményébol is rengeteg fogást elkészít.

Café Erté Restaurant

Cím:
1123, Budapest Alkotás utca 47.
telefon:
225-3992
telefon:
225-3992
Tevékenység rövid leírása:
"Hagyomány és megújúlás"
Dűlők randevúja az ART DECO jegyében
Ezúton tájékoztatjuk ínyenc és borkedvelő vendégeinket, hogy a tokaji Disznókő Szőlőbirtok és a szekszárdi Szeleshát Szőlőbirtok Közreműködésével borvacsorát szervezünk a tavasz és az Art Deco jegyében. Két igazán remek dülő randevúját inyenc menüsor kíséretében a Cefe Erté fiatal feltörekvő séfje Mező Gábor prezentálja Önöknek, ahol a hagyomány és megújulás egyformán szerepet kapott mind a borok készítésénél és az ételek alapanyagainak kiválasztásánál.

2009 év felfedezettje a szekszárdi borvidéken elhelyezkedő Szeleshát Szőlőbirtok a Várdomb mellett 26 hektáron terül el, az alsónyékhez tartozó Szeleshát dülőben, amelyről a birtok is a nevét kapta. Az ültetvény a helyiek által Nagyhegynek nevezett szőlőhegy gerincén terül el, ami a Szekszárdi Dombság legdélebbi nyúlványa. A Szeleshát csapata egy felújított 120 éves présházban készíti remek borait.A Disznókő Szőlőbirtok a Rákóczi család tulajdona volt egészen a XVIII.század elejéig. A Rákócziak, a környék és egész Magyarország egykori leghatalmasabb birtokosai, építettek itt először borházat. A Sárga Borház mai, klasszicista stílusú formáját 1837-ben nyerte el, a Lónyay család tulajdonaként, a borvidék egyik legszebb műemléképülete a Disznókő dűlő szíve. A domb tetejére felérve egy fehér kis pavilonnal, a filagóriával találjuk szemben megunkat. Építtetője a Lónyay család a XVIII. században a birtok szépkilátóhelyének szánta. Mellette a híres kő, a Disznókő. Egy jól megtermett szikla, amely mintha az égből pottyant volna ide. A környék lakóinak elmondása szerint a szikla alakja valaha vaddisznó formára emlékeztetett. Erről a kőröl kapta a nevét a dűlő, illetve a birtok. A disznókő szőlőbirtok épületegyüttese Magyarország és Közép Európa egyik legnagyszerűbb és leglátványosabb borászati intézménye.Reméljük sikerült felkelteni érdeklődésüket és kipróbálják a rafinált ízpároításokat és a kellemes Art Deco hangulatot!

MENÜSOR
Wellcome drink Szeleshát
Kékfrankos Rosé 2009
Amuse bouche
Disznókő Furmint Dry 2007
Libamáj bon-bon édes morzsában, chilis alma chutney-val, aranymazsolás kalácssal és fahéjas ropogóssal
Disznókő 5 puttonyos Tokaji Aszú 2000
Meleg cukorborsó krémleves házilag füstölt pisztránggal
Disznókő Hárslevelű 2007
Bösztöri meleg kecskecamembert pirított pisztáciával zöldalmával
Disznókő késői szüret 2008
Konfitált és töltött kacsacomb cseresznyés pezsgős káposztával, kacsa rilettel töltött házi burgyonyás pogácsával, cherrys kacsa jus-val
Szeleshát Oroszlán 2007/Szeleshát Pinot Noir 2008
Csokoládé trilógia
Szeleshát Nomád 2007
Bösztöri kék sajt
Disznókő 6 puttonyos Aszú 1999

Időpont: 2010. április 29, csütörtök 19 óra
Helyszín: Cafe Erté Restaurant 1123 Bp.Alkotás u.47.

Jelentkezés: Telefon: 225-3991 vagy 20/9469093; 30/9913-114 e-mail: restaurant@cafeerte.hu info@borgia.hu;

Baráti társaságának, üzletfeleinek és vendégeinek az Ön által kért időpontban is megszervezzük és lebonyolítjuk a borvacsorát. A kóstolt borok a helyszínen megvásárolhatók, vagy 12 palacktól házhoz szállítjuk.
Szeretettel várjuk Önöket!

Café Erté Restaurant & Lesti Zoltán borszakértő-sommelier
Részvételi díj: 14.500,-Ft/fő
Jelentkezésüket a részvételi díj 50%-a ellenében tudjuk visszaigazolni.

További információ:
+36 1 225 3992
restaurant@cafeerte.hu
www.cafeerte.hu
www.borgia.hu

SATOVA kft. - VENDÉGLŐ A ZSÁKBAMACSKÁHOZ

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.