Értékelje a céget!
9 találat 1

Kallos Cosmetics Kft.

Cím:
1095, Budapest Soroksári út 164.
telefon:
281-3840
fax:
281-3840

ICO Író- és Irodaszereket Gyártó és Forgalmazó ZRt.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Az ICO Magyarország és Közép-Kelet-Európa legnagyobb író- és irodaszergyártója 1951 óta gyárt író- és irodaszereket.Termékeink gyártása során az elsődleges szempont a kiváló minőség, melynek garanciája a több mint 50 éves, gyártásban elért tapasztalat, a legkorszerűbb gyártási technológiák és a szigorú minőségellenorzés.
Az ICO a 2005-ös évben elérte a 4.5 milliárd forintos forgalmat. A cég forgalmának dinamikus növekedése az évről évre megújuló termékválasztékának, versenyképes árainak és a sikeres üzletpolitikának köszönhető.2005-ben az ICO Magyarország piacvezető cége, mely a világ 54 országában értékesíti termékeit.
A cég 200 dolgozója gondoskodik arról, hogy termékeink, megfelelő minőségben, a megfelelő időben és versenyképes árakon eljussanak Önökhöz.

Üzletházunk elérhetősége: tel: 0626-527-245; fax: 0626-527-240; email: diszkont@ico.hu

Belkereskedelem: tel: 0626-527-250; fax: 0626-527-260; email: nagyker@ico.hu

Bővebb információért kérem látogasa meg weboldalunkat, a fent megadott webcímen.

FLOGISTON Kft.

Cím:
2000, Szentendre Kőzúzó u. 5.
telefon:
26/312-022
fax:
26/312-022
Tevékenység rövid leírása:
A Flogiston kft. 1990 óta foglalkozik gázmérő berendezések gyártásával, értékesítésével, szervizelésével. A szükséges hatósági engedélyek birtokában kereskedelmi tevékenysége során az Itron, valamint a Heat Hungary Kft. gázipari termékeit forgalmazza.

A vállalkozás szolgáltatásai közé tartozik az értékesített gázipari berendezések üzembe helyezése, szervize, karbantartása, hitelesítése és újrahitelesítése. A Flogiston Kft. az Itron(Actaris) és Dresser termékek feljogosított márkaszervize.

Vevőink által igénybe venni kívánt szolgáltatások teljességét és naprakészségét hivatott szolgálni, az MKEH által akkreditált háztartási gázmérő (G4-G6), ipari membrános gázmérő (G10-G65), ipari turbinás- és forgódugattyús gázmérő (G65-G4000) és a hőmérséklet-nyomáskorrektor (UNIFLO; SEVC-D) hitelesítő laboratóriumok.

Társaságunk termékeinek értékesítése, szolgáltatásainak rendelkezésre bocsátása a hazai gázszolgáltatók működési területeit teljességgel lefedi.

Működésünk alapcélja, minőségi termékek és szolgáltatások biztosítása vevőink számára, a rendelkezésünkre álló szakmai ismeretek teljeskörű átadása mellett.

Mindezek érdekében társaságunk 10 éve minőségirányítási rendszert működtet (jelenleg ISO 9001:2008), amely a vevői igényeknek történő megfelelés mellett a mindennapi munkavégzésünk elengedhetetlen eszköze és iránymutatója.

Szolgáltatásaink


Márkaszerviz :

Szerződéses márkaszervize vagyunk az Itron ( Schlumberger Industries és a J.B. Rombach GmbH jogutódja ) magyarországi képviseletének, a Ganz Mérőgyár Kft.-nek valamint a CARLSSON Kft. által képviselt Roots Dresser és GWF MessSysteme AG termékeinek.

A szerződések keretén belül a következő tevékenységeket végezzük:

- A képviseletek kereskedelmi termékeinek MKEH hitelesítése

- Üzembe helyezés

- Garanciális és garancián túli javítás

- SzaktanácsadásSzervizünk ezen túlmenően vállalja az alábbi szolgáltatások elvégzését:

-Ipari gáznyomás-szabályozók

- helyszíni telepítése és üzembe helyezése

- helyszíni felülvizsgálata és javítása

- garanciális és garancián túli javítása

- beszabályozása

Típusok: Rombach, Schlumberger, Actaris
( HR90, HDR143/243, 133/233, RR 16 )

-Háztartási és ipari membrános gázmérők

- garanciális és garancián túli javítása

- Időszakos újrahitelesítés teljeskörű bonyolítása ( cseremérő, le- és felszerelés, szállítás, egyeztetés a gázszolgáltatóval )

Típusok: Rombach, D+Z Dehm und Zinkeisen, Schlumberger, Actaris, Elster, Kromschröder

-Forgódugattyús és turbinás gázmérők

? helyszíni telepítése és üzembe helyezése

? helyszíni felülvizsgálata és javítása

? garanciális és garancián túli javítása

? Időszakos újrahitelesítés teljeskörű bonyolítása ( cseremérő, le- és felszerelés, szállítás, egyeztetés a gázszolgáltatóval )

Típusok: Rombach ( TZ ) Schlumberger ( Fluxi ), Actaris (Fluxi 2000), Dresser ( TQM, TQZ ), GWF ( EQZ, TRZ ), RMG ( TRZ ), Elster ( TRZ, RVG, Quantometer ), Istromet ( SMRI, IRM, IRM-DUO ), JUNA, Gaselan ( GZDA )

-Mechanikus és elektonikus gáztérfogat-korrektorok

? helyszíni telepítése és üzembe helyezése

? helyszíni felülvizsgálata és javítása ( Lithium ion elemcseréje )

? helyszíni adatbázis kiolvasása ( SEVC-D, CORUS )

? garanciális és garancián túli javítása

? Időszakos újrahitelesítés teljeskörű bonyolítása
( cseremérő biztosítása, le- és felszerelés, szállítás )

Típusok: Rombach ( RVC ), Schlumberger ( Uniflo, SEVC ), Actaris (Uniflo, SEVC, SEVC-D, CORUS), RMG ( Junior ), Elster ( EK88, EK210, EK230, EK260)


Hitelesítő laboratóriumok:

A Magyar Keresekedelmi Engedélyezési Hivatal ( MKEH ) átal akkreditált hitelesítő laboratóriumainkban vállaljuk

? Háztartási és ipari membrános,

? Hőmérsékletkompenzátoros háztartási membrános,

? Forgódugattyús és turbinás gázmérők,

? Mechanikus és elektronikus gáztérfogat-korrektorok első- és újrahitelesítését .

Típusok: Lásd fentebb, a márkaszerviz alpontnál.


Előre egyeztetett időpontban vállaljuk

? Örvényleválásos, Annubar szondás áramlásmérők

? Légmennyiségmérők ( klíma ) kalibráló bemérését.

Típusok: Előzetes telefonos egyeztetés szükséges.


Alkatrészraktár :

Telephelyünkön rendelkezésünkre áll Magyarországon egyedüliként egy konszignációs alkatrészraktár, amely a javításokhoz biztosítja a szükséges gyári alkatrészeket rövid határidőn belül.


Cseremérő :

Igény esetén a javítás-újrahitelesítés idejére cseremérőt tudunk biztosítani. ( Előzetes egyeztetés szükséges ! )


Technológia :

Szakembereink a gyártó cégeknél vettek részt szakmai tanfolyamokon, rendszeres továbbképzésben részesülnek, így biztosítjuk a javító technológia és szaktudás folyamatos fejlesztését.


REFERENCIÁINK:

? EXPLANT Kft. ( A MOL Rt. beszállítója )

? ELVITECH Kft. ( A MOL Rt. beszállítója )

? Fővárosi Gázművek Zrt.

? ÉGÁZ Rt.

? DDGÁZ Rt.

? DÉGÁZ Rt.

? TIGÁZ Rt.

? Fiorentini Hungary Kft.

? Gáz-Kov Kft.

Antropo Plusz Bt.

Cím:
1148, Budapest Nagy Lajos király útja 10.
telefon:
223-2913
telefon:
223-2913

MULTEAM Kft.

Cím:
1212, Budapest Kikötő u. 33.
telefon:
240-7444
fax:
240-7444
Tevékenység rövid leírása:
A MULTEAM Műszergyártó és Karbantartó Kft. illetve annak jogelődje 1996-ban alakult. Tagjai ezt megelőzően, az akkor egyetlen hazai turbinás gázmennyiség mérőket gyártó és kifejlesztő csoportban dolgoztak. Társaságunk jelenleg 100%-os magyar magántulajdonban van. A nagy tapasztalat mellett a haladó gondolkodás és cselekvés tett sikeressé bennünket. Szakszerű, pontos, gyors és rugalmas szolgáltatásunkat ma már az egész országban igénybe veszik.

Alaptevékenységünkbe tartoznak a különböző gyártmányú forgódugattyús és turbinás gázmennyiség mérők (DELTA, ROMBACH, ELSZTER, JUNA, INSTROMET stb.) szakszerű és színvonalas szervizelése, javítási, kalibrálási, és karbantartási munkák elvégzése. Az OMH hitelesítésre való felkészítés és a mérők OMH hitelesíttetése. Teljes körű szervizszolgáltatásaink közé tartozik a helyszínre történő kiszállás, a mérő le- és felszerelése, elszállítása (javítás) hitelesítés céljából, majd visszaszállítása és üzembe helyezése.

Vállaljuk új és használt gázmennyiség mérők és térfogatkorrektorok szakszerű üzembe-helyezését, amelyről jegyzőkönyvet készítünk.
Mindenfajta gázmennyiség mérőhöz vállaljuk térfogatkorrektorok (SEVC-D, UNIFLO, INSTRUMET EVC-999, stb) felszerelését, üzembe helyezését, illetve bemérését, kalibrálását és OMH hitelesíttetését.
Külön igény esetén számítógépes hálózatra való csatlakozás kiépítését is elvégezzük.

Egyre több gyártó cég márkaképviseleteként állunk ügyfeleink szolgálatára, amely gyorsabb ügyintézést és nagyobb raktári hátteret jelent.

Referenciáink széleskörűek. A kisebb és nagyobb gázvezeték és rendszer kiépítő cégeknek (Pl: KIPCALOR Kft Budapest, Gázipari Gépgyár Kft Nagykanizsa, Olajgép Kft, Prometheus Rt, stb) megbízásából dolgozva (Pl: MOL Rt, Paksi atomerőmű Rt, Videoton Holding Rt, stb) végeztünk munkákat. Természetesen a gázszolgáltatókkal is igyekszünk építő kapcsolatot kialakítani. Jelenleg a létrejött kapcsolatok folyamatos fenntartása és megszilárdítása mellett terveink közt szerepel több szolgáltató megkeresése, az eredményes együttműködés érdekében.

Jana Beauty Kft.

Cím:
1149, Budapest Nagy Lajos Király útja 125. I.em 3.
telefon:
223-1768
e-mail:
223-1768
Tevékenység rövid leírása:
HOLT-TENGERI KOZMETIKUMOK

Gyógyító hatás:

BŐRBETEGSÉGEK pikkelysömör/psoriasis/, ekcéma, pattanásos bőr /akne/, allergiás bőrkiütések, napallergia kezelésére, érzékeny bőr ápolására kiválóak a Bloom holt-tengeri készítmények.

REUMÁRA, IZÜLETI KOPÁSA izületi gyulladás akut fázis utáni kezelésre is ajánlott.
IZOMFÁJDALMAKRA sportsérülésekre, izomhúzódásra is kiváló.
LÉGZŐSZERVI PROBLÉMÁKNÁL inhalálásra is alkalmazható a holt-tengeri
HOLT-TENGER

Közel-Keleten Jordánia és Izrael határán, hazánktól 2200 km-re terül el. A föld legmélyebb pontja, a tengerszint alatt 397 m mélységben rejti a természet egyedülálló kincseit. A rendkívül magas, 30-33%-os sótartalmú vizében nem élnek élőlények, még mikrobák sem. Különleges sós vizéből sóoszlopok meredeznek. Partján nincsenek fák, nem zajonganak madarak, még a szél sem fúj. A környező hegyek időről időre eltűnnek, amikor a nyári forróság sófátyolba burkolja az egész tájat. E, szinte élettelen táj, a Holt-tenger

Egyedülálló gyógyító erejét már az ókorban felismerték, harcok dúltak az értékes terület megszerzéséért, ókori uralkodók, mint Kleopátra, Sába királynője, palotát emeltek a Holt-tenger partján és élvezték a fürdőzést.

Híre a világ minden részébe eljutott, hiszen ki ne hallott, vagy látott volna képeket a fürdőzőkről, akik lebegnek a víz felszínén. A fekete gyógyiszappal bekent emberek bőrbetegségeiket vagy ízületeiket gyógyítják. Évente százezrek keresik fel ezt a különleges tájat a világ minden részéből a gyógyulás, szépülés reményében.

A Holt-tenger a szépség és egészség forrása, vizében kétmillió év alatt 25 féle ásványi anyag és nyomelem halmozódott fel, igen nagy mennyiségben, és rendkívüli összetételben.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.