Értékelje a céget!
16 találat 1 | 2

Szabó Hús Ker. Kft.

Cím:
4002, Debrecen Apafa u. 14.
fax:
52/346-977
telefon:
52/346-977
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk húsfeldolgozással és a húsok forgalmazásával foglalkozik.

Szupi-Táp Kft.

Cím:
6230, Soltvadkert Szentháromság út 76.
telefon:
78/582-180
fax:
78/582-180
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk állattenyésztéssel. és takarmánygyártással foglalkozik

Integrál Zrt.

Cím:
6100, Kiskunfélegyháza Szalay Gyula ut 2.
fax:
76/461-052
fax:
76/461-052
Tevékenység rövid leírása:
Az INTEGRÁL ÁFÉSZ 1946. január 20-a óta működő 100%-ban magyar tulajdonú gazdálkodó szervezet. Fekvése abban a történelmi tájkörzetben van, ahol közel évszázados hagyománya van a libanevelésnek, hizlalásnak.Így alakult ki szövetkezetünk egyik fő tevékenységeként, a hízott liba vágás.Másik fő tevékenységünk az élelmiszer és vegyiáru kiskereskedelem. Fentieken kívül vendéglátó-, kiskereskedelmi- és irodahelyiségek bérbeadásával is foglalkozunk.Cégünk fekvése abban a történelmi tájkörzetben van, ahol közel évszázados hagyománya van a libanevelésnek, hízlalásnak.
Baromfifeldolgozó Üzem címe:
6100 Kiskunfélegyháza, Csongrády út 101.

Az Integrál ÁFÉSZ 1983-ban hozta létre Baromfifeldolgozó Üzemét, Kiskunfélegyháza, Csongrádi út. 101. sz. alatti telephellyel. Környékünkön mindig is nagy hagyománya volt a liba- és kacsanevelésnek. Ezekre az adottságokra alapozva, a folyamatos beruházások eredményeképpen üzemünk Magyarország egyik legkorszerűbb víziszárnyas feldolgozó üzeme lett. Jelenleg hízott liba, pecsenye kacsa és húsliba elsődleges feldolgozásával foglalkozunk.A jó minőségű vágási alapanyagainkat saját törzsállomány fenntartásával biztosítjuk. Termelési folyamatunk minőségi és higiéniai színvonalát biztosítva 1998-ban létrehoztuk a HACCP rendszert. Értékesítésünk fő vonalát az export képezi, export kódszámunk: HU 43-as. Belföldön is folyamatosan szállítunk éttermi- és szállodaláncoknak illetve kereskedelmi egységeknek is. Legkeresettebb export termékeink a hízott liba máj különféle módon kidolgozott hízott libahús részek, pecsenye kacsa és húsliba termékek.Partnereink között egyaránt megtalálhatóak Nyugat-Európa legfejlettebb országainak képviselői (Belgium, Németország, Ausztria, Franciaország), valamint hong-kongi és Japán kapcsolataink is egyre szélesednek. Termékeink gyártása, csomagolása során technológiánkat mindenkor rugalmasan változtatjuk a vevői igényeknek megfelelően. Munkatársaink azért dolgoznak, hogy teljes mértékben megfeleljünk a vevők által támasztott minőségi és mennyiségi elvárásoknak, ezzel együtt a gazdaságossági szempontoknak.Bízunk benne, hogy honlapunk felkeltette érdeklődését és új-, illetve visszatérő kereskedelmi partnerként üdvözölhetjük Önt a vevőink között.

CSUPOR 2000 Kft

Avis-Food Kft.

Cím:
2021, Tahitótfalu Szabadság u. 23.
telefon:
26/585-068
fax:
26/585-068

Debreceni Baromfikereskedelmi Kft.

Cím:
4034, Debrecen Vágóhíd u. 32.
telefon:
52/425-194
fax:
52/425-194

Zollai Baromfifeldolgozó Üzem

Cím:
2243, Kóka Dózsa Gy.út 84.
e-mail:
zollai@monornet.hu
fax:
zollai@monornet.hu
Tevékenység rövid leírása:
Zollai János, a cég alapítója és tulajdonosa 1982-ben 50 darab, a Jászságban vásárolt libával és egy új, Kecskeméten eltanult technológiával kezdte.

Ez a szakma nem adja olcsón a gyümölcseit. Nehéz, áldozatos és figyelmes munkát követelt nem csak tőle, de egész családjától, s gyakorta volt szükség a rokonok, barátok segítségére is. A 22-24 napos időszak alatt négyóránként (naponta hatszor) kell tömni az állatokat, közben masszát főzni stb. Végül az igazi nagy hajrákat a libák levágása, felpucolása, elszállítása jelenti. Így, a gyarapodó gyakorlattal, a technológia tökéletesítésével 220 libáig jutottak.

Itt már nem tudták tovább bővíteni a termelést, egyszerűen azért, mert bérmunka végeztetése ebben a szakmában sohasem eredményezi azt a minőséget, amit ez az igényes és erősen telített piac megkíván. Erre csak az önmagáért dolgozó vállalkozó képes. Hatéves őstermelői pályafutásának utolsó két évében sikerült annyi tőkét felhalmoznia, amivel továbbléphetett baromfi felvásárló és -kereskedő lett.

Az Erzsébet téri csarnokban nyitotta meg az első boltját, amit később még kettő követett, a Rákóczi, egy a Bosnyák téri csarnokban. A befektetett pénzen túl tőkét jelentettek az egykori termelőtársakkal kialakított jó kapcsolatok. Ezektől az ismerősöktő1, barátoktól tudta később felvásárolni azt a kiváló minőségű árut, amivel megalapozta piaci versenyképességét. A bizalmat, a kapcsolatokat erősíteni, a kereskedői-termelői ellentétet tompítani azáltal is igyekezett, hogy ezt minőségi árut jobban megfizeti mint akkor általában a piac. Nem csoda hat, hogy az igényes vevők hamar felfigyeltek a nagyszerű áruval, bő választékkal és nagyon udvarias, kulturált kiszolgálással jelentkező üzlethelyiségre. Ekkor még ők vágtak és egy személygépkocsival szállították fel Pestre az árut. Innen azonban mar egyenesen ívelt fellé a pályája...

Nyitvatartás: H-Cs: 7-15, P: 7-12
Budapesti kiszállítás keddtől szombatig.

Hűs Húsház Kft.

Cím:
8638, Balatonlelle Rákóczi u. 356/B.
telefon:
85/450-115
fax:
85/450-115
Tevékenység rövid leírása:
Telephelyünk Balatonlellén, a 7-es főút mellett található. Működésünket 1997-ben kezdtük meg a Balaton déli partjának ellátásával, mára a Dunántúlt körbeölelő kiterjedt logisztikai hálózatunk segítségével egyre nagyobb területet látunk el. Vásárlóink elsősorban hús, hentesárú üzletek, élelmiszerboltok, éttermek,vendéglők, konyhák.
Miért jó ha nálunk vásárol ?
Kiterjedt beszerzési forrásaink vannak Magyarországon és külföldön egyaránt, ezért
- a legjobb piaci árat tudjuk biztosítani
- az ellátás pontos és folyamatos
- a minőség garantált, melyet a HACCP minőségbiztosítási rendszer működése is igazol.
Miért jobb tőlünk vásárolni, mint vágóhídról ?
Széles termékkörünknek köszönhetően egy helyről beszerezhető minden. Míg egy vágóhídon előfordulhat bizonyos termékek időszakos hiánya, nálunk ennek kicsi a valószínűsége.

Komlósi Lúd Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
5940, Tótkomlós Liszt Ferenc u. 5.
telefon:
68/461-929
fax:
68/461-929
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 04 09005081. Alapítás: 2000. Foglalkoztatottak: 9 fő. Tagság: Baromfi Termék Tanács, Lúd Szövetség.


Tevékenység: Hízott- és húsliba, takarmány kereskedelem.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.