Értékelje a céget!
64 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

LOGIPACK Logisztikai és Csomagolási Kft.

Épfu-Móvár Fuvarozó és Kereskedelmi Kft.

Cím:
9200, Mosonmagyaróvár Bartátság u. 8.
telefon:
30/235-0489
fax:
30/235-0489
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk, az ÉPFU-MÓVÁR FUVAROZÓ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT az ÉPFU RT. - ből kiválva 1991-ben alakult. A vállalkozás 100 %- ban magyar tulajdonú.
Mosonmagyaróváron saját tulajdonú telepen működünk, autóink és gépeink javítására, karbantartására alkalmas műhellyel.

Tevékenységünket az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek megfelelően végezzük.

Fő tevékenységi körünk:

- közúti teherszállítás,
- földmunka,
- épületbontás

Schenker Kft.

Cím:
1239, Budapest Európa u. 5.
telefon:
278-7878
fax:
278-7878
Tevékenység rövid leírása:
Schenker - az integrált logisztikai csoport! Egy szilárd, megbízható partnert keres, aki tanácsokat és hasznos segítséget is tud nyújtani a szállítmányozás és a logisztika minden területén? Akkor üdvözöljük a Schenkernél!

Stampede Hungária Kft.

Cím:
1065, Budapest Nagymező u. 32.
telefon:
473-1425
telefon:
473-1425
Tevékenység rövid leírása:
Oldalainkon rövid áttekintést kap irodánk nemzetközi és belföldi szállítmányozó tevékenységéről, szolgáltatásairól, tarifáiról. Igyekszünk tapasztalatainkat, ismereteinket megosztani Önökkel mindabban, ami fontos lehet egy külkereskedelmi ügylet sikeres lebonyolításához.

HM EI Zrt.

Cím:
1101, Budapest Salgótarjáni út 20.
telefon:
275 09 51
telefon:
275 09 51
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk piacvezető az épület- és ingatlanüzemeltetés területén és a legnagyobb szolgáltatók közé tartozunk az élőerős őrzés-védelem szegmensben. Informatikai szolgáltató képességünk világszínvonalú technikai hátteret biztosít több, nemzetgazdasági szempontból stratégiai objektum és intézmény számára, s természetesen ennek a súlynak megfelelően gondoskoduk az adatok biztonságáról is. Vállalatunk kiemelt és új tevékenysége a kutatás és fejlesztés, mely divízióhoz több, a HMEI tőkeerős részvételével befejezett találmány hasznosítási joga és kötelezettsége tartozik. Fontos számunkra a rendezvényszervezési üzletág, mely üzletág tevékenységének egyik része a Honvédelmi Minisztérium számára vállalt feladatellátásból származik, a másik része cégünk hatékony struktúrájából fakadó optimalizálás eredményként a kereskedelmi partnerek számára nyújt nemzetközi színvonalú szolgáltatást. Az alapítás óta eltelt 16 év dinamikus fejlődést és karakteres eredményességet hozott, mely mögött széles piacismeret és a folyamatosan változó világban is helytálló munkavállalói gárda áll. Valamennyi szakmai területen a minőség, megbízhatóság és biztonság jellemzi szolgáltatásainkat. Ennek eredményeként jellemzően hosszú távú szerződések alapján működünk együtt partnereinkkel.A HMEI Zrt. múltja, jelene és jövője olyan professzionális tudásbankot biztosít, melynek betétje a megbízás ellátásának biztonsága és a tőkeerős pénzügyi háttér, hozama a kollektív tapasztalat és az ebből fakadó eredményesség. Ahogyan vállalatunk mottója mondja:
HM EI Zrt. - Valós képesség.

Chemol Logistics Kft.

Cím:
1139, Budapest Váci út 85.
fax:
202-2768
telefon:
202-2768
Tevékenység rövid leírása:
A Chemol Logistics (korábban Chemoldanzas) Kft. 1989-ben alakult a svájci DANZAS AG és a vgyi termékek külkereskedelmével foglalkozó magyar CHEMOLIMPEX vállalat szállítmányozási divizíójának részvételével. A cég sikerét a nemzetközi kapcsolatok és hálózat, valamint nem utolsó sorban a kiváló szakemberek és az általuk garantált magas szolgáltatási színvonalj jelentette.

Az cég törzstőkéje 100 millió forint. 2002. évi mérlegfőösszege 720 millió forint. A tulajdonosi szerkezet az évek során többször is változott, jelenleg a Chemol Logistics Kft. a MASPED-csoport tagja. Interservice Group Kft, és az Autamarocchi SpA a tulajdonosok. A 2002. évi nettó árbevétel közel 4 milliárd forint volt, mely 33 munkatárs eredménye.

A Chemol Logistics Kft. budapesti székhelye (Budapest 1123, Győri út 18.) mellett saját irodával van jelen Záhonyban és Törökbálinton is, ahol 6500 m2 raktárterületet bérel.

A Chemoldanzas rövid idő alatt a piacvezető vasúti speditőrök közé küzdötte fel magát, s azóta is kiemelt szereplője a szállítmányozási piacnak, partnerei között tudva a legnagyobb magyar vegyipari vállalatokat, akik közül többen teljes körű logisztikai szolgáltatást vesznek igénybe. A vasúti üzletág külön tarifacsoporttal dolgozik, amelynek tevékenysége a speciális vagonok bérlésétől kezdve a kalkuláción át a fuvarreklamációk szakszerű intézéséig terjed. A veszélyes áruk szállítmányozásához igénybevett tanácsadónk és partnerünk nemzetközi hírű szakember. 1996-tól folyamatosan fejlődött a közúti forgalom is, jelenleg mintegy évi 3000 db megbízást teljesítünk nemzetközi illetve belföldi forgalomban, több mint 300 állandó fuvarozó partner bevonásával. A szállított termékek köre azévek során bővült, így a veszélyes áruk, vegyi áruk, olaj és olajszármazékok mellett külön üzletággá nőtte ki magát a gabona és olajos magvak illetve egyéb árukkal foglalkozó csoport, szintén nőtt a vas-és acéltermékek, illetve a normál kereskedelmi áruk mennyisége.

Az utóbbi 5 évben látványos fejlődésnek indult a logisztikai üzletág, ahol jelenleg mintegy 6500 m2 -en végezhetünk komplex logisztika szolgáltatást partnereink részére. Ezentúl opcióval rendelkezünk további 3000 m2-re. Cégünk végzi a beszállítások nagyrészét, illetve a teljes magyarországi logisztikai szolgáltatást, úgymint raktározás, címkézés, használati utasítások összeállítása, csomagolása, belföldi kiszállítások, visszáru és sérült áru kezelés.

Tevékenységünk magas színvonalát a kiválóan képzett munkatársak mellett 1999-ben megszerztt ISO 9001-2000 tanúsítvány is minősíti. 1992 óta tagja vagyunk a Szállítmányozók Nemzetközi Szövetségének (FIATA) valamint alapítás óta a Magyar Szállítmányozók és Logisztikai Szolgáltatók Szövetségének. 1995-ben megkaptuk a "Legjobb Szolgáltatás és Minőség" nemzetközi díjat, valamint a "A legjobb ipari és kereskedelmi Image"-ért járó nemzetközi 1997-es nagydíjat.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.