Értékelje a céget!
122 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

Méhecske Bt.

Cím:
6031, Szentkirály Szt. István tér 2/b.
telefon:
76/445-006
fax:
76/445-006
Tevékenység rövid leírása:
A Méhecske Bt. mézfelvásárlással, mézfeldolgozással, méztermeléssel foglalkozik.

Demjén Imre méhanya nevelő méhész

Cím:
5061, Tiszasüly Haladás út 33.
:
:

ÖKO-MELLI Biotermék Termelő és Értékesítő Szövetkezet

Cím:
4028, Debrecen Dembinszky u. 30.
telefon:
52-425-751
:
52-425-751

Mézeskalács Napköziotthonos Óvoda

Cím:
1171, Budapest Tanár u. 7.
telefon:
257-3893
telefon:
257-3893

Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége (MOSZ)

Mezőkövesdi Bútoripari Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A bútorkészítés egyik legkényesebb és legnagyobb szaktudást és innovációt igénylő területe, az irodaszék megtervezése és gyártása. A tartósság és huzamos igénybevételt feltételező felhasználás mellett az ergonómiai tényezők is igen nagy szerepet játszanak a megfelelő irodaszék forgalomba helyezésekor.

Számos szakterület speciális irodaszék legyártását kéri a gyártóktól, abszolút egyedi igények szerint. Ezért árban és minőségben is hatalmas eltéréseket tapasztalhatunk, és ne legyünk meglepődve egy félmilliós árcédulán sem, egy speciális és minden igényt kielégítő irodaszék esetében. Ha elfogadjuk a bútorkészítés ezen szegmensének a gyártókkal szemben támasztott követelményeit, akkor tisztában lehetünk az ár és érték aránnyal az egyedileg készített íróasztal esetében is. Az irodaszékekhez hasonlóan a magas minőségű munkavégzés egyik alappillére lehet a magas minőségű munkakörnyezet megteremtése a dolgozók számára, és ebben benne foglaltatik a formában és funkcionalitásban is maximumot nyújtó íróasztal is.

A munkavállalók megfelelő terhelhetősége igen szoros összefüggésben van a munkaterületükhöz igazodó és azt teljes mértékben kiszolgáló íróasztal és irodaszék nyújtotta kényelemmel és azok kidolgozottságával. Ha a bútorkészítés során ezeket a szempontokat nem vesszük kellően figyelembe és nem biztosítjuk a dolgozóink számára a minőségi munkához szükséges minőségi íróasztalt és az ehhez tartozó irodaszéket, akkor nem is várhatjuk el azt a mennyiségű munkavégzést, amit a cég eredetileg optimálisnak tart és előirányoz. Ezért az irodabútor területén végzett bútorkészítés, szemben az otthoni felhasználással, sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonít a minőségnek, mint az árnak.
Az íróasztalok magasságáról és a székek méretéről fontos tudnivaló, hogy miután minden ember elsősorban testalkatától függően más igényekkel rendelkezik, ezért meg kell találnia a legmegfelelőbb irodaszék típust, és annak beállításait - például fontos, hogy a háttámla, és a karfa milyen mértékben állítható, ezen kívül az íróasztal mérete és kialakítása is figyelmet érdemel. Egy iroda esetén az asztal mélysége is lényeges szempont, beleszámítva a munka során összegyűlő irattartókat, valamint egyéb íróasztal tartozékokat is.A Mezőbútor nem csak adott termékek választéka, hanem egy korunknak megfelelő filozófia is egyben, hiszen a bútorkészítés és tervezés folyamatában nagy teret kap a praktikusság lés az ergonómia, valamint a gondolkodás és mindezek összhangja. Fontos szempontunk a bútorkészítés folyamán a funkcionalitás és kényelem mellett a forma és design, valamint az időtállóság is, amire cégünk nagy hangsúlyt feketet - olyan bútorokat készítünk, amelyek tükrözik a XXI. század ízlés- és stílusvilágát, de évekkel később sem megy ki a divatból. A Mezőbútor által készített irodabútor mögött több, mint 50 év tapasztalata áll.

Ajánlatunk: Vénusz irodabútor laminált felülettel és lekerekített munkalappal

Y-FOOD Élelmiszeripari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
4100, Berettyóújfalu Dózsa György út 28/a
mobil:
30 / 9-587-151
telefon:
30 / 9-587-151
Tevékenység rövid leírása:
Az Y-FOOD Élelmiszeripari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1994 -ben alakult.

Fő termékeink:
- növényi magvakkal és gyógynövényekkel dúsított mézkészítmények
- természetes csomagolóanyagba ( cserépedénybe ) csomagolt méz.

A cég tevékenysége kiterjed különböző pályázatokkal kapcsolatos szolgáltatásokra is. Így a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, az Oktatási Minisztérium és a által kiírt pályázatok elkészítésére és menedzselésére. Emellett különböző élelmiszer előállító üzemek, állattartó telepek HACCP minőségbiztosítási rendszerének kiépítésével is foglalkozunk.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.