Értékelje a céget!
37 találat 1 | 2 | 3 | 4

Treff Kft.

Cím:
1082, Budapest Üllői út 68.
fax:
1/477-0504
telefon:
1/477-0504
Tevékenység rövid leírása:
A Treff Kft-t 1992-ben kezdtük el működtetni, hivatalosan már 1991 októberében elkezdődött a cég megalakítsa, de effektíve 1992. január elsejétől működik. A cég székhelye az Üllői út 68-ban található Budapesten a VIII. kerületben, ezen kívül van telephelyünk a XXII. kerületi Táncsics utcában és van 2 ruházati termékek kiskereskedelmével foglalkozó boltunk Komárom megyében Kisbéren.

A cég tevékenységi körét két részre lehet bontani, az egyik alapvetően a műanyag termékeknek a nagykereskedése, ez alatt értendőek háztartási műanyagáruk, nyáron kerti bútorok és a speciális padlóbevonati termékek, amik szintén műanyagbázisúak.

A másik vonal a kiskereskedelem, ami Kisbéren valósul meg két boltnak az üzemeltetésével.

Néhány év óta elkezdtünk olyan fajta műanyaghoz kapcsolódó termékkörrel foglalkozni, mint a műgyanta padlóbevonatoknak a témaköre. Ebben a vonatkozásban egy német cégnek a kizárólagos magyarországi képviselői vagyunk, itt kialakítottunk egy olyan fajta szolgáltatást, amiben amellett, hogy a padlóbevonati termékeket kínáljuk kivitelezést is vállalunk. Három speciális brigádot alakítottunk, akik ezeknek a termékeknek a magyarországi padló kivitelezésével foglalkoznak, ez a cégnek az egyik vonulata, a másik a ruházati termékeknek a kiskereskedelme.

A termékeink TÜV által be vannak vizsgálva, azok a kivitelező brigádok, akikkel a terméknek, a padlóbevonatnak a felvitelét végezzük, azok mind rendelkeznek ISO 9001, és 9002 minősítéssel. A műanyag termékek ahol kell OÉTI engedéllyel is rendelkeznek, a padlóbevonatok tekintetében pedig van ÉMI bevizsgálási jegyzőkönyvünk. Forgalomba hozatalhoz mindenféle szakhatósági engedéllyel rendelkezünk.

Van honlapunk, ami alapvetően a műgyanta termékeknek a reklámozását végzi. Van a központban két adminisztratív munkatárs a boltokban értelemszerűen van négy eladó, és van kettő üzletkötőnk, akik alapvetően a padló bevonatoknak a piacát derítik fel és országos szinten utaznak és keresik azokat a lehetőségeket, amiket a padlóbevonatok terén találni lehet.

Hivatalos statisztikai létszámunk az 5 fő, az utazók szerződéses alapon dolgoznak velünk. 70-75 millió forint az árbevételünk éves szinten. Referencia munkáinkat alapvetően a padlóbevonatok területén célszerű megemlíteni a legjobb munkálataink, amik a legfigyelemre méltóak azok ipar műveknek, alapvetően baromfifeldolgozóknak, cukrászatoknak, pékségeknek a padlóbevonatai. A Zala Húsnak a komplett renoválását mi végeztük el a padlók vonatkozásában. Van Solymáron. egy pékség egy német-magyar pékség, aminek a padlóbevonatát mi készítettük, ezen kívül amire a leginkább büszkék vagyunk, a külső megjelenését tekintve a West End City Centerben van egy Émi Hansen nevezetű márkabolt, aminek az egészen speciális padlóbevonatát, a mi anyagunkkal és a mi brigádunkkal végeztük el. Ezen kívül készülünk további munkálatokra, a Zala Hús számára Zalaegerszegen dolgozunk rendkívül jó minőségben a vevő megelégedésére tudtuk a munkát elkészíteni és ezért a további bővítéseket is ránk bízták. Februárban lesz egy újabb munka amit Zalaegerszegen fogunk végezni, illetve márciusban egy újabb német cég aki idetelepített egy fröccsöntő üzemet, velünk fogja végeztetni a padlóbevonat munkálatait. A műanyagban alapvetően importálunk műanyag háztartási termékeket, kerti bútorokat, itt van egy raktárunk Budapest mellett, ahol ezeket összegyűjtjük, és komissiózzuk a különböző nagykereskedőknek. Az úgynevezett láncok közül mi csak a Coopal tartunk fent kapcsolatot, Coop-nak szállítunk be. A műanyag vonalon tulajdonképpen nagykereskedők vagyunk, a kiskereskedelmünk az ruházati cikkekre korlátozódik, ez egy családi hagyomány, édesapámtól vettem át , akinek Kisbéren voltak üzletei, ruházati üzletek, divatáru.

Van egy weboldalunk, amin a terméket hirdetjük, másrészt utazóink vannak, akik járják az országot. Ami az élelmiszeripart érinti, egy rendkívül jó minőségű nyugaton már nagyon ismert német cégnek a képviselői vagyunk, ezt a terméket a német cég 50 éve gyártja, rendkívül jó a kapcsolatunk velük, mindenféle támogatást megadnak, ők tanították be a brigádokat, akikkel mi dolgozunk.

A precizitás és a kiváló termékminőség a cég a fő erénye. Most már próbálunk olyanfajta kapcsolatot is kiépíteni velük, hogy nemcsak mi itt Magyarországon szerzünk munkát, hanem ők szereznek nekünk, Németországban, Hollandiában munkát, ahol alapvetően mindenféle jogi procedúrát megtartva a magyar munkaerőt próbáljuk hasznosítani

Ading-H Kft.

Cím:
2370, Dabas Kálvin u. 4/a.
telefon:
29/364-621
mobil:
29/364-621
Kulcsszavak:
ablak-hangszigetelés ablak-hőszigetelés ajtó hangszigetelés ajtó-hőszigetelés ajtószigetelés aljzatszigetelés általános hőszigetelés belső falszigetelés belső szigetelés családi ház szigetelése csapadékszigetelés csapadékvíz elleni szigetelés csőszigetelés csővezeték szigetelés csővezeték-hőszigetelés építőanyag építőipar építőipari szigetelés epoxigyanta epoxigyanta padlóburkolat épület hangszigetelés épület külső hőszigetelése épület utólagos hőszigetelése épület-hőszigetelés épület-vízszigetelés épületgépészeti hőszigetelés épületgépészeti szigetelés épületszigetelés fal hangszigetelés falszigetelés födém hangszigetelés födém hőszigetelés fürdőszoba szigetelés gépészeti hőszigetelés gépészeti szigetelés gipszkarton szigetelés hangszigetelési anyag hídszigetelés homlokzat utólagos hőszigetelése homlokzat-hőszigetelés homlokzatburkolat homlokzati szigetelés homlokzatszigetelés hő- és vízszigetelés hőszigetelési anyag hőszigetelési munka ipari hőszigetelés ipari padló ipari szigetelés kazánszigetelés kenhető szigetelés kenhető vízszigetelés külső homlokzati szigetelés külső hőszigetelés külső szigetelés lábazatszigetelés lapostető-szigetelés medenceszigetelés mélyépítési szigetelés műanyag szigetelés műgyanta nedvesség elleni szigetelés nyílászáró hangszigetelése nyílászáró szigetelés nyílászáró-hőszigetelés önterülő cementbázisú ipari padló panelhézag szigetelése panelszigetelés pinceszigetelés szigetelés felújítása szigetelés-kivitelezés szigeteléstechnika szigetelő bevonat szigetelőanyag tapadóhíd védőbevonat

Zentax-Helios Kft.

Cím:
5000, Szolnok Vitorla u. 25.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Magyarországon cégünk, a ZENTAX-HELIOS Kft. látja el a HELIOS ipari termékek vezérképviseletét szolnoki központtal. Itt muködik az országos elosztó raktárbázisunk is. Bővebb információért kattintson weboldalunkra!

Pa-Né-La Kft.

Cím:
1145, Budapest Újvidék u.68
telefon:
Tel.:06-1/477-4129\x0D\x0AFax :06-1/477-4127\x0D\x0A
:
Tel.:06-1/477-4129\x0D\x0AFax :06-1/477-4127\x0D\x0A
Tevékenység rövid leírása:
Pa-Né-La Kft. 1994-ben alakult.
Fő tevékenységünk hideg- és melegburkolatok kerámia-, pvc-, linóleum-, szőnyeg-, műgyanta-, parkettaburkola készítése.
Jelenlegi létszámunk 20 fő. Folyamatosan foglalkoztatott 25-30 fő alválalkozó bevonásával éves burkoló kapacitásunk 40.000 m2 hidegburkolat, 30.000 m2 melegburkolat.
Főbb megrendelőink: Strabag Rt., Harcon Rt., Maszer Rt.
Néhány referenciamunkánk:
- Margit Palace Irodaház Bp, II. Henger u. 2.
- Sapientia Hittudományi Főiskola Bp, V. Piarista köz 2.
- Kuhn Kft. irodaház, telephely Bp, XXIII, Ócsai út 5.
- Szent Imre Kórház Bp, XII. Tétényi út 12-15
- Terrapark irodaházak Budaörs, Puskás Tivadar u.
- Budakalász, Tópart Lakópark
- Juharliget lakópark Bp, IV. Attila u. 128-142
- Amfiteátrum Lakóépület
- Bp., XIII. Szegedi út 17.sz.alatti Rendelőintézet
- Porsche Buda Autószalon

Cégünk alapító tagja a 2002. évben megalakult Burkolók Magyarországi Szövetségének.

Tel.:06-1/477-4129
Fax :06-1/477-4127

Deszig Építőipari és Kereskedelmi Kft.

Cím:
4030, Debrecen Balaton u. 127.
mobil:
30/218-2902
telefon:
30/218-2902
Tevékenység rövid leírása:
A Deszig Kft. 1991 óta működik Debrecenben lévő saját telephellyel.
Jól felkészült és nagy szakmai tudással rendelkező szakmunkás gárdával rendelkezünk. Vállakozásainkat generál illetve alvállalkozásban egyaránt végezzük. Vállalkozásainkat garanciával teljesítjük, árkilalakításainkra a mértéktartás a jellemzo. Vállalt kötelezettségeinket határidőre, jó minőségben, korrekt kapcsolattartás mellett teljesítjük.

Floor Tech Kft

Cím:
2531, Tokod Petőfi S. u. 3.
e-mail:
floortech@juropnet.hu
telefon:
floortech@juropnet.hu
Tevékenység rövid leírása:
Ipari padlóbevonatok, betonfelületek védelme, epoxigyanta alapú, nagy teherbírású, hézagmentes, sav- és vegyszerálló, csúszásmentes, sima, antisztatikus ipari padlók kivitelezése.

Jelentősebb munkák: Magyar Suzuki Rt., Sanyo Hungary Kft., Richter Geokon Rt., Zoltek Rt.

Korax Műgyantagyártó és Kereskedelmi Kft.

Cím:
1067, Budapest Eötvös u. 34.
telefon:
311-5623
fax:
311-5623
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az építőipar és a villamosipar területén tevékenykedik.

No Nitrát Bt.

Cím:
8220, Balatonalmádi Vajda János utca 2/a
telefon:
20/9425-696
fax:
20/9425-696
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk ivó és ipari víztisztítók tervezésével, telepítésével és szervizelésével foglalkozik. Specialitásuk a nagytisztaságú sótalan vizet előállító berendezések gyártása. Foglalkozunk még ioncserélő műgyanták nagykereskedelmével, formábahozásával és regenerálásával. Kevertágyas ioncserélők regenerálása azonnali cserével.

Ver-Bau Építőipari és Szolgáltató Kft.

Cím:
6000, Kecskemét Garay u.11.
telefon:
76/508-211
fax:
76/508-211
Tevékenység rövid leírása:
Építőipari tervezés, fővállalkozás, ipari létesítmények, családi házak, lakó- és középületek generál-kivitelezése, ipari padlók, fugamentes-, acélszál-erősítésű-, kéregerősített betonpadlók, műgyanta padlók, bazalt-, út- és térbetonok, speciális igénybevételnek ellenálló padlók.

Helyszíni szakmai felmérés, ingyenes szakmai tanácsadás.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.