Értékelje a céget!
111 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12

A Szabadművelődés Háza

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Szabadművelődés Háza közel 30 éve szolgálja Székesfehérváron a város közművelődését. A ház mára a megyeszékhely egyik meghatározó intézményévé vált. Huszonkétfős munkatársi létszámával, kiscsoportjaival, kiállításaival, nagyrendezvényeivel, ismeretterjesztő előadásaival hétköznaponként 8-tól 21 óráig, hétvégén 14-től 21 óráig várja és fogadja az óvodás korúaktól a nyugdíjasokig a város valamennyi korosztályát.

Orosháza Város Önkormányzata

Cím:
5900, Orosháza Szabadság tér 4-6.
telefon:
68/413-022
fax:
68/413-022
Tevékenység rövid leírása:
A 250 éves Orosháza Békés megye második legnagyobb városa.
Az egykor hitükért kiálló, a dunántúli Zombáról elüldözött evangélikus jobbágy ősök által alapított Orosháza vendégszerető lakosai nevében tisztelettel köszöntöm megújult honlapunk látogatóit és köszöntöm az érdeklődő orosházi polgárokat is. Új tartalommal, korszerű küllemmel, struktúrával jelentkezik Orosháza WEB lapja a mai naptól, amely számos újdonsággal, kényelmi szolgáltatással szolgálja ki reményeink szerint nem csak a távoli érdeklődők, de saját polgárai igényét is. A korszerűsítés lehetőséget teremtett a további fejlesztésekre, a jövőbeni e-közigazgatás, a minél teljesebb körű elektronikus ügyintézés feltételeinek megteremtéséhez. Nemcsak az újságunk, de a televíziónk műsora is hozzáférhetővé válik, WEB kameráink segítségével Orosháza központján túl gyopárosfürdői élőképeket is láthatunk majd.
A korábban főképpen mezőgazdaságból, kereskedelemből élő mezőváros életében az 1960-as években kezdődtek azok a hatalmas változások (a kőolaj- és földgázkészletek kitermelése), amelyek mai létezéséhez is alapul szolgálnak. Ipari üzemek sora létesült, új kórház épült, s a korábbi ?legnagyobb magyar falu? néhány évtized alatt az üvegipar fellegvárává, a megye második legnagyobb, jelentős iparral is rendelkező városává fejlődött. Gyopárosfürdő fejlesztése révén az idegenforgalom, a gyógyturizmus, a különböző kulturális események komoly vonzerőt jelentenek. A közel 32 ezres lélekszámú Orosháza mára főiskolával, országos hírnévvel bíró középiskolákkal dicsekedhet. Itt található az ország egyetlen kútmúzeuma, de gazdag programot kínál a Városi Képtár, az evangélikus templom műemlék épülete, vagy a felújított zsinagóga. Számos idegenforgalmi jellegű rendezvény is bővíti a kulturális kínálatot: Orosházi Nyári Kulturális Napok, Nemzetközi Veteránjármű Fesztivál, az augusztus 20-i Európai Kenyérünnep, amelyet a század elején világhírűvé vált, a párizsi világkiállításon aranyéremmel díjazott orosházi kenyér hírét, rangját hirdeti. Az igazán kitartó vendégeink megcsodálhatják a néhány kilométerre lévő, vonuló madarak pihenőhelyéül szolgáló Kardoskúti Fehér-tó természetvédelmi területét is, ahol különleges élményben lehet részük. Napjainkban éljük meg azokat a történelmi változásokat, amelyeket az Európai Unió bővítése jelent. Ismét kialakulóban azok a természetes földrajzi egységekből formálódó gazdasági és kulturális együttműködések, amelyek az egykori, aradi régiós központ jelentőségét erősítik. Ha tehetik, látogassanak el Önök is Orosházára és az ?Alföld Gyöngye?-ként ismert Gyopárosfürdőre, amelyről már 1881-ben ezt írta Mikszáth: ??szabad legyen nekem most, mikor már senkinek sincs semmi mondanivalója, előjönni a magam fürdőjével, a ?Gyopáros?-sal, amelyhez fogható eredeti fürdő nincs több a civilizált világrészekben.? Jöjjenek el, ismerkedjenek meg a hányatott múltat nem felejtő, ám mégis a jövőbe tekintő Orosháza hagyományőrző, kulturális és gasztronómiai kínálatának gazdag tárházával.
Zöldvonal: (06-80) 931-001
E-mail: varoshaza@oroshaza.hu

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata

Cím:
6100, Kiskunfélegyháza Kossuth Lajos utca 1.
telefon:
76/461-255
e-mail:
76/461-255
Tevékenység rövid leírása:
Látogassa meg weboldalunkat, hogy részletes információt kapjon hagyományokban bővelkedő múltunkról, kulturális életünkről, sportunkról, gazdaságunkról, szolgáltatásainkról, valamint mindazon eseményekről, érdekességekről, amelyek Kiskunfélegyháza mindennapi életével kapcsolatosak.

Teleház, Öttömös

Ürömi Teleház

A Művelődés Háza

Cím:
3950, Sárospatak Eötvös út 6.
fax:
47/312-812
telefon:
47/312-812
Tevékenység rövid leírása:
A Művelődés Háza a szabadidő hasznos eltöltését kínálja az érdeklésőknek.

Oroszi Község Önkormányzata

Cím:
8458, Oroszi Szabadság u. 27.
telefon:
88/227-001
telefon:
88/227-001
Tevékenység rövid leírása:
Községünk a Kisalföld és a Bakony találkozásánál, a Somló hegy keleti lábától 1 km-re fekszik.

Alsómocsolád Önkormányzat

Cím:
7345, Alsómocsolád Rákóczi u. 71.
telefon:
72/560-026
:
72/560-026
Tevékenység rövid leírása:
Alsómocsolád Polgármesteri Hivatala. További információkért látogasson el weboldalunkra!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.