Értékelje a céget!
137 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

Steel Heart Kft.

Cím:
2040, Budaörs Kinizsi u. 26.
telefon:
23/500-450
telefon:
23/500-450

Gángó Security

Cím:
9200, Mosonmagyaróvár Széchenyi út 9.
:
:

Védelem Holding Kft. - Szolnok

Cím:
5000, Szolnok Szent László király u. 7.
telefon:
56/422-714
:
56/422-714

KÉMFOGÓ Detektív és Információvédelmi Iroda

Cím:
1012, Budapest Attila út 97.
telefon:
214-2983
telefon:
214-2983

Diamond Security Service Személy- és Vagyonvédelmi Kft.

Cím:
1155, Budapest Rákos út 106.
telefon:
30/251-3719
fax:
30/251-3719
Tevékenység rövid leírása:
A Diamond Security Service Kft-t Bárány Zsolt azzal a céllal hozta létre, hogy egy magas szakmai képzettségen és elhivatottságon alapuló személy- és objektumvédelemre szakosodott biztonsági szolgálattal maradéktalanul megfeleljenek ügyfeleik és a rohanó világ piaci igényeinek.
Bárány Zsolt több éves biztonsági szolgálati tevékenység után elvégezte az International Bodyguard and Security Services Association Basic kurzusát, melyen nemzetközi testőri diplomát szerzett, valamint az Israeli College for Security and Investigation főiskolát, amelyen szakdolgozatának témája az objektumvédelem volt. Részt vett a Simonyi alezredes úr által tartott Body Guard lövészeti kiképzésen, valamint a Roni Kruger úr által tartott Krav Maga kurzuson. Saját vállalkozásának megalapítása előtt egy 50 fős biztonsági cég vezetője volt. Jelenleg ő a Diamond Security Service Kft. személy- és objektumvédelemért felelős ügyvezető igazgatója.
A Diamond Security Service Kft. kizárólag jólképzett, leinformált, kipróbált elhivatott alkalmazottakkal dolgozik, és ezt alvállalkozóitól is megköveteli. Mindig szem előtt tartja megbízója érdekeit és ügyel a törvényesség betartására, valamint tisztában van titoktartási kötelezettségével.
A Diamond Security Service Kft. fő tevékenysége a személy- és vagyonvédelem, az objektumvédelem és az ezekhez kapcsolódó szaktanácsadás illetve szakvélemény készítése, valamint elektromos riasztórendszerek telepítése.
Vállalunk komplett személyvédelmi tevékenységet, rendezvénybiztosítást bármilyen létszámmal, melyet nemzetközi minősítésekkel rendelkező, összeszokott team végez.
Jól képzett vagyonőreink, szakirányú végzettséggel rendelkező munkatársaink megfelelő garanciák arra, hogy szolgáltatásainkat magas színvonalon, megbízóink érdekeit szem előtt tartva teljesítjük.
Vagyonőreink feladatukat a munka jellegétől függően formaruhában végzik. A szükséges kényszerítő eszközökkel ellátva, a mindenkori törvények és hatályos jogszabályok ismeretében és szoros betartása mellett végzik.

SEN-SEI Security Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Kft.

Shield Security Service Kft.

Cím:
1053, Budapest Veres Pálné u. 16. II./3.
telefon:
Telefon:+36-1/328-0405,\x0D\x0A +36-1/328-0407\x0D\x0AFax.: +36-1-/280-406\x0D\x0A
:
Telefon:+36-1/328-0405,\x0D\x0A +36-1/328-0407\x0D\x0AFax.: +36-1-/280-406\x0D\x0A
Tevékenység rövid leírása:
Az elmúlt esztendőkben a társadalmi tulajdonviszonyok változása, valamint a közbiztonsági helyzet romlása miatt egyre nagyobb szerepet kap a minőségi magánnyomozói, valamint őrző-védő tevékenység. Cégünk, ugyan a fiatalabbak közé tartozik a piacon, megrendelőink viszont a legnagyobbak közül valók. Bizalmuk oka, hogy a Shield Security Service Kft. a megszületése óta minden feladatot a lehető legnagyobb diszkrécióval, a lehető legmagasabb szakmai színvonalon teljesít.

Munkatársaink a kihívásoknak megfelelően több nyelvet beszélő, az adott területen magas képzettséggel rendelkező szakemberek. A magánnyomozói tevékenységet a szakmát jól ismerő, bűnügyi tapasztalatokkal is rendelkező volt rendőrtisztek látják el. A személyvédelmi feladatokat profi testőrök-, a vagyonvédelmi munkákat képzett, megbízható vagyonőrök segítségével teljesítjük. A humán erőforrás kiválasztása és ellenőrzése esetében pszichológus szakemberek állnak megrendelőink rendelkezésére. Alkalmazottaink megbízhatóságáért, tevékenységünk szakmai minőségéért és az elvégzett feladatok végrehajtásának színvonaláért minden esetben kezességet vállalunk.

Cégünk a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagja, a Generali-Providencia Biztosítónál rendelkezik felelősségbiztosítással. Díjaink differenciáltak, arányosak és reálisak. Szolgáltatásaink keretén belül biztosítjuk, hogy ügyfeleink, és cégeik, valamint hozzátartozóik részére Magyarország teljes területén megteremtődjön a biztonság érzése.

A személyőr a megbízó személyi biztonságának fizikai, technikai védelmét látja el a szerződés keretei között. Testőreink volt hivatásos, profi testőrök, akik komoly tapasztalatokkal rendelkeznek szakterületükön. Közéjük tartoznak cégünk legjobban felkészített, nagy tapasztalatokkal rendelkező munkatársai. Valamennyien a hazánkban megszerezhető legmagasabb szakmai képesítéssel rendelkeznek.

A magánnyomozás cégünk tevékenységei között a legkomplexebb módszertannal rendelkezik. Az adatok beszerzése során felhasználjuk az olyan nyilvános adatbázisokat, mint a földhivatalok, cégbíróságok nyilvántartásai, valamint az Interneten elérhető források.

A vagyonvédelem során egyaránt foglalkozunk úgynevezett élőerős őrzéssel, valamint technikai rendszerek telepítésével. Az élőerős őrzést kipróbált, ellenőrzött és megbízható kollégáink látják el. Igény szerint gyalogos, kutyás és fegyveres őröket is szolgálatba állítunk.

Bővebb információkért az elérhetőségeknél klikkeljen webcímünkre!

EURO-SECURITY 2001 BIZTONSÁGI SZOLGÁLTATÓ KFT.

K3 Security Kft.

Cím:
4220, Hajdúböszörmény Vörösmarty u. 43.
telefon:
52/561-302
telefon:
52/561-302
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk teljeskörű vagyonvédelmet és személyvédelmet lát el.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.