Értékelje a céget!
20 találat 1 | 2

Fuling Kft. - Maggiebridal

Cím:
1136, Budapest Pannónia u. 6.
telefon:
450-1249
fax:
450-1249
Tevékenység rövid leírása:
A Maggie Bridal az ország vezető esküvőiruha forgalmazója, melynek országszerte vannak központi helyeken nagy ruhaszalonjai. A szakmában híresek vagyunk arról, hogy mi kínáljuk a legjobb választékot.
A cég esküvői ruhákra és estélyi ruhákra specializálódott, és széles választékot kínál beleértve a lányka ruhákat, ékszereket és egyéb kiegészítőket. Csodálatos, innovatív tervezésű ruhákat kínálunk kiváló minőségben és megfizethető áron.Az elmúlt évek során vevőinktől nagyon kedvező visszajelzéseket kaptunk a világ minden részéről. Sok időt töltöttünk új modellek tervezésével.
Alapelvünk a "Legjobb szolgáltatás, folyamatos fejlesztés". Jól szervezett vezetéssel és garantált minőségű termékekkel várjuk ügyfeleinket, hogy együtt osztozzunk a jövő sikereiben.

Esküvői Ruhakölcsönző és Nagyker. Glória

Beatrix Esküvői Ruhaszalon

Cím:
2330, Dunaharaszti Fő út 119.
mobil:
06-20/959-2838
:
06-20/959-2838
Tevékenység rövid leírása:
Új szemléletű szalonunkat 2003. decemberében nyitottuk. Fő profilunk menyasszonyi és koszorúslányruhák eladása, kölcsönzése. Elegáns szalonunkban, folyamatosan bővülő kínálatunkból mindenki kiválaszthatja az egyéniségéhez legjobban illő modellt. Kollekciónkban az egyszerűen szép modellek mellett megtalálhatóak az exkluzív, modern vonalú különlegességek is. Kiegészítőink széles választéka mellett lehetőséget nyújtunk egyedi tervezésű ékszer, fátyol, kiegészítő megrendelésére. Célunk a menyasszonyok teljes körű kiszolgálása, így egyéni elképzeléseik megvalósításához is segítséget nyújtunk. Szeretettel várjuk szalonunkban, győződjön meg egyedi kollekciónk szolid eleganciájáról.

Liliom Esküvői Ruhakölcsönző

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.