Értékelje a céget!
22 találat 1 | 2 | 3

Reneszánsz Étterem és Parti Szerviz - VIP.21 Kft.

Cím:
2230, Gyömrő Szent István út 21.
fax:
29/530-381
telefon:
29/530-381

Menüett - Nutritive Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Mit kínál Önnek a Menüett?
Gyors, kényelmes, kiváló minőségű ebédet a hét öt napján. Az Ön által választott menüt egyedi kiszerelésben, melegen szállítja házhoz kollégánk. Heti ételválasztékunkat étlapunkon vagy weboldalunkon ismerheti meg. Válasszon ételkülönlegességeinkből, laktató és wellness ételeinkből, és kellemessé válik az ebédszünet minden perce. Munkahelyi illetve közétkeztetésen kívül 150 fős rendezvénytermünkben vállaljuk esküvők, céges rendezvények lebonyolítását, kitelepült rendezvények hideg- és melegkonyhai készítményekkel történő ellátását.

Total Food Vendéglátóipari Társaság

Cím:
9027, Győr Puskás T. u. 4.
telefon:
96/526-570
fax:
96/526-570
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 2000 óta vezető szerepet tölt be a munkahelyi étkeztetés, illetve az ebéd házhoz szállítás területén az ország 12 megyéjében, közel 600 településen.
A közétkeztetéssel foglalkozó cégek közül Magyarországon elsőként valósítottuk meg a HACCP rendszer által előírt előhűtéses technológiát.
Az elkészült meleg, friss ételt több mint 70 fokról +3 fokra, ún. sokkolásos technológiával hirtelen lehűtjük, így ezek az ételek +3 C fokon biztonságosan eltarthatóak mindenféle adalék vagy tartósítószer nélkül a csomagoláson jelzett időpontig. Ügyfeleink az ételt eldobható, mikrosütőben melegíthető, lefóliázott csomagolásban kapják.
A szakhatósági előírások szerint a megrendelő asztalára kerülő ételt hőmérsékletének 10 fok alatti vagy 65 fok feletti értéket kell mutatnia. A legtöbb baktérium ezen értékek között indul szaporodásnak, tehát fontos az előírt hőmérsékletek valamelyikének biztosítása. Mi az előhűtéses technológiát választottuk, mely az OÉTI és az ÁNTSZ ajánlásával is a legbiztonságosabb eljárás még a legnagyobb nyári melegben is. Étlapunkat hetente több mint 600 féle közkedvelt ételből állítjuk össze, mely tartalmaz leveseket, főételeket, menüket, desszerteket, salátákat a változatos étkezés érdekében. Ételeink válogatott alapanyagokból zsír hozzáadása nélkül készülnek.A megrendeléseket a következő napra legkésőbb aznap 15.00-ig leadhatja. A megrendeléseket a következő hétre legkésőbb csütörtök 16 óráig kérjük leadni faxon (06-40-336-000), ügyfélszolgálatunkon (06-40-336-336) vagy a területi képviselőinknél. A következő napra szóló pót rendelés feladására és rendelés lemondására előző nap 16 óráig van mód. Az ételeket mikrózható, eldobható dobozokban szállítjuk. A kiszállítás 8 és 13 óra között történik. Az első szállítási napon a területi képviselőnél készpénzben vagy étkezési jeggyel lehet fizetni.
Minimális rendelési összeg 300 Ft/nap. Mikrohullámú sütőt biztosítunk heti 10 000 Ft-os rendelés felett! A kiszállítás díjtalan.
Ügyfeleink az ételt eldobható, mikrosütőben melegíthető, lefóliázott csomagolásban kapják.
A minőség érdekében dolgoztuk ki a dobozok biztonságos csomagolását, hogy a szállítás és rakodás közben ne nyílhasson ki. Ez egy úgynevezett biztonságos zárás, amely arra a célra szolgál, hogy útközben ne kerülhessen semmi a csomagba a környezetből. Mind a fólia, mind pedig az edény OÉTI engedéllyel rendelkezik, mely szerint minden élelmiszerhigiéniai előírásnak megfelel.
Mikrohullámú sütőben való melegítés előtt a doboz fóliát kicsit fel kell nyitni, vagy villával megszúrni, ugyanis a melegítés hatására a csomagban gőz képződik, és ennek a gőznek távoznia kell a dobozból, ellentkező esetben a csomag felrobbanhat és károsíthatja a berendezést. Az étel 3 perces, 750 watton való melegítésekor a fólia szakadás nélkül eltávolítható.
A főtt ételek Budapesten készülnek el és kerülnek a dobozokba, majd hűtőkocsik hajnalban osztják szét a már ismert telephelyekre: Szombathely, Győr, Veszprém, Székesfehérvár, Debrecen, Budapest. Innen kerül további szétosztásra a környező településekre.
Ízelítő az árainkból:
- menük 680 Ft-tól (a J és K menü 3400 Ft-os heti ára kizárólag 5 napos megrendelés esetén érvényes)
- levesek 230 Ft-tól
- tészták 430 Ft-tól
- főzelékek 250 Ft-tól
- frissen sültek 580 Ft-tól
- desszertek 220 Ft-tól
- Alexandra wellness ebéd 690 Ft-tól
Nagy tételű megrendelésre kérje egyedi árajánlatainkat!
A Total Food fizetőeszközként SodexhoPasst, Ticket Restaurant és Chéque dejeuner utalványokat is elfogad.

Fekete Admirális Kft.

Cím:
1047, Budapest Gárdi Jenő u. 14.
fax:
272-0964
telefon:
272-0964
Tevékenység rövid leírása:
"Élménnyé tesszük mindennapi étkezését." Ebéd házhozszállítás Budapest egész területén 1993 óta. Hétféle menü közül választhat naponta.

FOOD EXPRESS Hungary Kft.

Cím:
1097, Budapest Soroksári út 82.
telefon:
299-5200
fax:
299-5200
Tevékenység rövid leírása:
A Food Express ebéd házhozszállítással foglalkozik. Célja minél szélesebb körben megismertetni és elfogadtatni ezt az új étkeztetési formát, amely ma már több ezer ember életét teszi még színvonalasabbá, egészségesebbé és kényelmessé.

Gastszolg Kft.

Cím:
1145, Budapest Bácskai u. 46.
e-mail:
gastszolg.kft@axelero.hu
telefon:
gastszolg.kft@axelero.hu

A&J Ebéd Házhozszállítás

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.