Értékelje a céget!
83 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

PASSZER Nyomdaipari Kft.

Cím:
1146, Budapest Thököly út 61.
telefon:
1/221-6758
telefon:
1/221-6758
Tevékenység rövid leírása:
A Passzer Nyomdaipari Kft 1989 nyarán kezdte meg a munkát két kisebb teljesítményű nyomógéppel. Az eltelt évek során cégünk fokozatosan fejlődött, gyarapodott, árbevétele és eredménye növekedett. Gépparkunk két ízben is kicserélődött, ezáltal a nyomda kapacitása is bővült.

2001-ben a nyomda új telephelyre, egy 400 m2-es üzemépületbe költözött, melyet saját erőből újítottunk föl, minden igényt kielégítően.

Saját teherautónk és sofőrünk nemcsak az anyagbeszerzést intézi, hanem igény szerint kiszállítja az elkészült nyomtatványokat ügyfeleinknek.

A több éve együtt dolgozó kollegák összeszokott csapatot alkotnak, ami lehetővé teszi, hogy a feszített határidejű munkák esetén se legyen csúszás vagy minőségi hiba.

NÓGRÁD-PRINT Nyomdaipari Kft.

Cím:
3100, Salgótarján Vásártér út 17.
telefon:
(32) 44 12 33
e-mail:
(32) 44 12 33

Litoplan Kft.

Cím:
3700, Kazincbarcika Egressy utca 1.
telefon:
48/320-800
telefon:
48/320-800

ALTO NYOMDA KFt.

Cím:
8000, Székesfehérvár Irányi Dániel u. 6.
telefon:
22/328-945
:
22/328-945
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk nyomdaipari termékek előállításával foglalkozik.

Képzőművészeti Kiadó Kft.

Cím:
1033, Budapest Szentendrei út.91-93.
e-mail:
rendeles@kmkiado.hu
telefon:
rendeles@kmkiado.hu
Tevékenység rövid leírása:
Az 1992 óta magánvállalkozásként működő könyvkiadó tevékenységét kettős cél vezérli: hagyományőrzés és folyamatos megújulás. Az igényes művészeti kiadványok, magyar népi kultúrát bemutató könyvek, naptárak mellett ismeretterjesztő, dokumentum jellegű, történelmi, szórakoztató kiadványokat, sorozatokat jelentetünk meg magyar és külföldi szerzők tollából.
A megújulási szándékot jelzi kiadási palettánk folyamatos bővítése. Nemcsak a kiadványok számát növeltük folyamatosan az évek során, hanem a tematikát is bővítettük. A legjobb szakembereket megnyerve építettük fel tankönyvprogramunkat. Ma már a legkülönfélébb szakoktatási intézményekben, 10 szakamacsoportban tanár és diák egyaránt haszonnal forgatja az általunk megjelentetett, a legkorszerűbb ismereteket közlő tankönyveket, szakkönyveket, szakmai nyelvkönyveket és oktatási segédanyagokat.

STI Petőfi Nyomda Kft.

Cím:
6000, Kecskemét Külső Szegedi út 6.
fax:
76/320-503
telefon:
76/320-503
Tevékenység rövid leírása:
Az STI Petőfi Nyomda az igényes kivitelű ofszet nyomott hajtogatott dobozok, a litho-laminált hullámtermékek és öntapadó címkék területén vezető szerepet tölt be a Kelet- Közép Európai régióban. Bármilyen csomagolóanyagra legyen szüksége, többféle megoldást kínálunk terméke igényes megjelenéséhez, egyedi csomagolásához.

Kartontermékeink jelentős hányadát használják fel az egészségügyi és gyógyszeriparban, konstrukcióink kedveltek a háztartás vegyipari és elektronikai területek résztvevői közt. Tekintélyes arányban az élelmiszeripari cégek használják ki a speciális felületkezeléssel elért magasabb hozzáadott értéket képviselő csomagolás lehetőségét. Hullámkarton termékeink a nagyobb térfogatú, nehezebb fajsúlyú termékek csomagolásához biztosítanak megfelelő megoldást, legyen szó akár az elektronikai termékektől egészen az élelmiszeripari árukig.

Az öntapadó címke üzletágunk, mint kapcsolódó terület egészíti ki a karton-és hullámtermékeket gyártó üzemeinket.

A csomagolás terén szerzett több, mint 150 éves tapasztalatunk garantálja, hogy megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb csomagolási konstrukciót. Vevőspecifikus rendszereink (VMI, SCM, JIT) és optimalizált folyamataink révén biztosítjuk partnereink felé a tökéletes anyag és információáramlást. A jeles múlttal rendelkező nyomdánál az ?Elvárásokat Túlszárnyaló Szakértelem? jegyében 420 elhivatott munkatársunk dolgozik.

Cégünk kínálata bővült, a hagyományos termékpaletta mellé felsorakozott legújabb termékünk, a display /árukínáló állvány/ is. A közeljövőben tervezett nagy volumenű technológiai beruházások további nyomdai fejlesztéseket és szolgáltatások elérését teszik lehetővé.

Datus Nyomda

Cím:
1171, Budapest Lemberg u. 94.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a nyomdaipar területén tevékenykedik.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.