Értékelje a céget!
49 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5

ZÁRKIRÁLY Bt.

Cím:
1027, Budapest Margit körút 54.
telefon:
201-3928
fax:
201-3928

Bovas Biztonságtechnikai Kft.

Cím:
7150, Bonyhád Zrínyi u. 25.
telefon:
74/550-903
telefon:
74/550-903
Tevékenység rövid leírása:
Termékeinkre jellemzőek a korszerű műszaki megoldások. A gyártási folyamat ISO 9001 minőségirányítási rendszerrel biztosított. Minden termék MABISZ minősítéssel rendelkezik, így biztosítói kockázatvállalás kapcsolódik a felhasználáshoz. Megbízható a garanciális és szervízháttér, az árak az Unióban és Magyarországon is versenyképesek.

Maróti Páncélszekrény Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1086, Budapest Magdolna u. 42.
e-mail:
info@marotipancel.hu
fax:
info@marotipancel.hu
Tevékenység rövid leírása:
Páncélszekrény-javító kisiparosként 1988-ban kezdtem meg vállalkozásom. Akkori tevékenységem páncélszekrények, lemezszekrények, egyéb értékmegőrzők, széfek nyitása, javítása volt.

Tevékenységünk bővülése miatt 1994-ben Maróti Páncélszekrény Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-vé alakultunk. A megrendelőink igényeihez igazodva saját típusszekrényeket, egyedi gyártású szekrényeket készítettünk és értékesítésével is foglalkoztunk. Megnövekedett a piaci igény a régi szekrények felújítására, átépítésére és restaurálására, ezért ezekkel is bővítettük szolgáltatásainkat.

Megfelelő szakértelmünk és tapasztalatunk garantálja, hogy a megrendelő igényeinek megfelelve kínáljuk a legjobb megoldást a biztonságtechnika e területén.

Amennyiben fontos Ön és cége számára az értékei megőrzése, biztonságos tárolása, hívjon minket, hogy megoldhassuk értékei mechanikai védelmét, a legjobb megoldást nyújtva.
Általánosan elfogadott dolog, hogy értékeink védelméről gondoskodnunk kell.
A mechanikai védelem e területén kínáljuk az alábbi megoldásokat az Ön és cége számára.

Páncélszekrények, széfek, értékmegőrzők
Termékeinket forgalmazzuk minisztériumok, bankok, vállalkozások, ékszerészek, zálogházak, szállodák, érték őrzéséért felelős cégek, sportcentrumok, uszodák és egyéb cégek részére, valamint olyan magánszemélyeknek, akiknek szükséges és fontos a biztonságos tárolás értékeik, vagyontárgyaik, számára.Kiválasztás
Szakembereink a sokéves szakmai tapasztalatukkal segítenek kiválasztani a megrendelő számára az igényének megfelelő értékmegőrző széfet, páncélszekrényt. Ehhez külön segítséget nyújt a szakmai ismertető menüpont, mely bemutatja a kiválasztás szempontjait.

Valósítsa meg értékei biztonságát!

Javítás, felújítás
A felújításra, javításra kerülő páncélszekrények szerkezeti és zártechnikai szempontból történő átépítésével megvalósítjuk a korhű bútorok elkészítését. Biztonságtechnikai szempontból ezek megfelelő G fokozatú (MABISZ táblázat ) műbizonylattal rendelkeznek.
Egyedi igényekhez igazodva gyártunk olyan páncélszekrényeket, melyek kereskedelmi forgalomban nem kaphatók.


Szállítás Budapesten és Magyarország teljes területére
További segítséget nyújtunk a szállítás megfelelő szintű lebonyolításában, teljes körű szolgáltatást nyújtva a visszatérő és új megrendelőink számára egyaránt.
Olvassa el szakmai ismertetőnket, mely segít kiigazodni a mechanikai vagyonvédelem értéktárolóinak, páncélszekrényeinek dömpingjében és válasszon minket a megoldásra!Keressenek bennünket, ingyenesen felmérjük a vagyonvédelem e területén felmerült feladatokat és a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk Önnek.

Trezor és Banktechnika Kft.

Cím:
1119, Budapest Petzvál J. utca 44.
fax:
204-6640
e-mail:
204-6640
Tevékenység rövid leírása:
A Trezor és Banktechnika Kft az 1990 - ben lett alapítva, melynek tulajdonosai magyar üzletemberek. Számos világcég hazai képviseletét látja el, többek között a PRIMAT szlovén és HAURATON német cégét is, amelynek termékei valamennyi jelentős hazai nagybanki, üzlethálózati és beruházási projectben megtalálhatók. Társaságunk kiegyensúlyozott gazdálkodást folytat, pénzügyi helyzete szilárd. Érdekeltségei körébe tartozó cégek szintén jelentős szakmai hátteret biztosítanak a bank- és biztonságtechnika valamint a pénz- és értékszállítás tanácsadás területén.

A Trezor- és Banktechnika Kft. a Banktech Centerben müködik Budapesten.

A társaság főbb tevékenységei:

Üzlethálózatok és benzinkút-hálózatok részére HAURATON komplex felszíni vízelvezető és környezetvédelmi rendszerek szállítása (olaj és zsírleválasztók), készpénz és értékkezelés
Banktechnikai eszközök forgalmazása a Trezor és Banktechnika Kft- révén PRIMAT páncélszekrények, pénzvizsgálók és számlálók)

S.N.S. Bank-, és Biztonságtechnikai Kft.

Széf-Technika Bt.

Cím:
1087, Budapest Kerepesi út 27/a.
telefon:
4090545
fax:
4090545
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk tevékenységi köre az alábbiakra terjed ki :

ROTTNER Tresor GmbH. lakossági és pénzintézeti értéktárolók, pénztári segédeszközök magyarországi forgalmazása, telepítése, karbantartása. Valamennyi értéktároló Euro/VdS, VSÖ és MABISZ minősített.

CHUBB lakossági és pénzintézeti értéktárolók, pénztári segédeszközök magyarországi forgalmazása, telepítése, karbantartása. Valamennyi értéktároló Euro/VdS és MABISZ minősített.

Postai, csomagküldő és pénzkezelési biztonsági tasakok, zacskók és fóliák forgalmazása.

LA GARD amerikai zárgyártó magyarországi képviselete, valamennyi LA GARD termék forgalmazása - VdS, UL és MABISZ minősítéssel - , szervízelése.

MAUER német zárgyártó termékeinek forgalmazása, szervízelése - VdS és MABISZ minősített.

Saját fejlesztésű passzívzárak, zárástechnikai segédeszközök forgalmazása, szervízelése - MABISZ minősített.

Cégek, pénzintézetek részére komplett karbantartási és szervízszolgáltatás.

Eseti megbízások értéktárolók műszaki nyitására, javítására.

Értéktárolók biztosítói felújítása minősített termékekkel.

Régi, antik páncélszekrények, értéktárolók restaurálása, eredeti díszítőelemekkel, rozettákkal.

Értéktárolók, zárak, riasztóberendezések tesztelése - vizsgálata műszaki szakértői véleményezése.

Használt páncélszekrények adás-vétele.

Halász Biztonságtechnika Kft.

Cím:
1143, Budapest Gizella út 42-44.
telefon:
383-2933
telefon:
383-2933
Tevékenység rövid leírása:
A Halász Biztonságtechnika a magyarországi biztonságtechnikai piac egyik meghatározó cége.

Haász Kulcs és Zárszerviz

Cím:
6000, Kecskemét Kristály tér 12.
telefon:
76/491-860
:
76/491-860

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.