Értékelje a céget!
24 találat 1 | 2 | 3

Rebker Bt.

Cím:
1132, Budapest Váci út 8.
:
:

Corvin Büfé

Cím:
1165, Budapest Veres Péter út 114
telefon:
(1) 4039833
:
(1) 4039833

Marathon-Foods Kft.

Cím:
2000, Szentendre Kőzúzó köz 6.
telefon:
26/315-446
telefon:
26/315-446
Tevékenység rövid leírása:
A Marathon-Foods Kft. kiváló minőségű gyorsfagyasztott termékeivel már 1992 óta szolgálja a fogyasztók, a kiskereskedelem és a vendéglátóipar igényeit Magyarországon. Vállalatunk székhelye és üzeme Budapest közelében, Szentendrén található, ahol modern, a korszerű nemzetközi előírásoknak megfelelő gyártósorokon folyik a termelés.Termékeinket az ISO 9001 2000, a HACCP, az EFSIS/BRC és az IFS nemzetközi minősítések alapján gyártjuk. Ezek a minősítések és a magyar piacon eltöltött hosszú idő mind kereskedelmi partnereink, mind vásárlóik számára garantálják az állandó és megbízható minőséget.Termékválasztékunkat úgy alakítottuk ki, hogy a magyar vásárlók mindennap megtalálják kedvenc, megszokott ízeiket ilyenek a bélszínroló, a hamburgerek, a májgombóc vagy akár a rétesek és a leveles tészták.
Ugyanakkor szeretnénk megismertetni a magyar vásárlóközönséget a nagyvilág ízeivel, a távol kelet hangulatát idéző tavaszi tekercseken, vagy a pikáns ízesítésű mexikói tekercsen keresztül. A Mini Hot Dog vagy a sajtgolyócskák minden különleges alkalmat felejthetetlenné varázsolnak!
Azokra is gondoltunk, akik kedvelik a tenger gyümölcseit. Tengeri halkülönlegességeink, mint a tintahal, a polip vagy a garnéla nekik nyújtanak széles választékot.

Boci Tejivó Kft.

Cím:
6720, Szeged Zrínyi u. 2.
telefon:
62/423-154
telefon:
62/423-154
Tevékenység rövid leírása:
Zsenge gyermekkorom ködbe vesző emléke a Somogyi utcai tejivó, ahol savanyútej-szemű, a túrósgombócról lespórolt tejfölön meghízott nénikék egykedvűen csapkodták serpenyőikkel a cikázó svábbogarakat.
Mi mégis szerettük a műintézmény plebejus báját, egyetlen hely volt, ahol a pénzünkért urizálhattunk.
Aztán elmúlt... Jöttek helyette a burgerek és a zsivány kisvendéglők. A csóró egyetemisták inkább az ABC-k vizeskiflijét és zacskós tejét célozták meg.
A Boci a tejfogyasztás negyedik dimenziója.
A tejszentély a nap 24 óráján keresztül nyitva áll.
Első látogatói az egyetemi klubokban fölpörgött parkettaharcosok, akik itt próbálnak meg átlagpolgárrá visszaszublimálni.
A következő turnus a reggeli megpróbáltatásokhoz próbálja agysejtjeit újrabootolni kávéval, capuccinoval.
Déltől az evésé a főszerep. A nap hátralevő részében a sztár az omlett és a valódi gyümölcsből (nem valódimálnaszörpszirupból) készült turmix.
Az alkalmi és a professzionális vegetáriánusok sem maradnak ki a jóból - a speciális tésztaételekből megtalálják számításukat és vitaminszükségletüket.
Az éhesebb húsnemevők számára - mily meglepő - a mákostésztát vagy a palancsintatornyot írja fel háziorvosa.
A Boci tejivó a szarvasmarhák képi ábrázolásának lokális epicentruma.
A falakon jóképű tehenek fotói, a bejáratnál díjnyertes boci-gyermekrajzok, a személyzet is boci-mintás pólókban és sapkában állja a tej és tojásbarátok rohamát.
A Boci-munkatársakat persze nem csak pólójukról, hanem kellemes modorukról is fel lehet ismerni.
A Boci törzsközönsége az egyetemistákból áll, de felelős beosztású elegáns öltönyös urak sem ritka vendégek.
Szívesen elmondják, hogy ezen a helyen valósítják meg legköltséghatékonyabban a fehérjebevitelt, de a digitális kamera által nyújtott örökkévalóság lehetőségétől elzárkóztak.
Az új bútorzaton - sülő palacsintáikra várva - az őshonosak Délmagyarjaikat lapozzák, mások jegyzeteiket terítik ki, vagy tekerik a laptopjukat, mert a Wifi az természetesen ingyenes, és ráadásul működik is.
A Boci kultihely lett.
Tájékozódási és program pont.
Az idegenvezető a Dóm teret elhagyva a Somogyi Könyvtár mögött a Fekete Házhoz közelítve nem hagyja ki ezt az objektumot.
A tájékozatlan idegen jót derül, de Rimóczy Karcsi bátyánk megvédi a mundér becsületét: "az egyetemisták kedvenc helye" - felkiáltással.
Az idegen meghúzza magát, s már azt sem meri feszegetni, hogy a Fekete-ház miért barna.
Bizonyára annak is megvan a maga oka...
A Boci minden nap 24 órán keresztül vár minden legelni vágyót Szegeden a Somogyi és a Zrínyi utca sarkán.
Este mozi vagy színház után vagy még később - amikor már minden zárva - a Bociban jól lakhat, télen felmelegedhet egy forró tea mellett, nyáron hűsölhet (mert azért itt a légkondi tekeri a villanyórát) egy turmix társaságában.

Hatos Rétes Kft.

Cím:
6720, Szeged Klauzál tér 7.
fax:
62/420-121
telefon:
62/420-121
Tevékenység rövid leírása:
Rendezvényre, esküvőkre, partikra cukrászsüteményt készítünk. Várjuk kedves vendégeinket egy kóstolóra!

Inside Cafe & Lounge

Cím:
1066, Budapest Teréz krt. 30.
telefon:
30/940-0064
:
30/940-0064

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.