Értékelje a céget!
207 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21

Pol-Coop Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1124, Budapest Fodor u. 90.
telefon:
355-5498
telefon:
355-5498

DUNASECURITY Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
8200, Veszprém Házgyári út 1.
telefon:
+36-88-545-161
fax:
+36-88-545-161
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 01 09069158. Alapítás: 1992. Tanúsítványok: ISO 9001:2008, "Minősített NATO Beszállításra Alkalmas". Jelentősebb referenciák: MOL Rt., UPC Magyarország Kft., IBUSZ, PARMALAT Hungária, Wincanton, MEDIMPEX, Médiahajó, Hunguest Hotels, SAGEM Magyarország Elektronikai Kft., OPERABÁL, HM Elektronikai Intézete, CSEMEGE MATCH Zrt., EURONICS, COIN áruház, McDonald's, PLUSZ Zrt., PROFI Magyarország, OTP Bank, DUNAHOLDING, BIGGEORGE'S, Magyar Televízió, Budapest Értéktőzsde, LUKOIL, British American Tobacco, Volán Zrt., KÖKI Terminál, TCHIBO, Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok, ÁPV Zrt., Budapest Airport. Tagság: Vagyonvédelmi Szakmai Kamara, Magyar Biztonságvédelmi Egyesület, Német-Magyar Ipari- és Kereskedelmi Kamara. Magyar-Ukrán Kereskedelmi és Iparkamara, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Orosz Tagozata.A Dunasecurity Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. 25 millió Ft-os jegyzett tőkéjű, 1992-ben alakult, tisztán magyar tulajdonú vagyonvédelmi és szolgáltató társaság. Fennállása óta komoly mennyiségű és kiváló minőségű munkát végzett és jelenleg is végez, kis-, közepes és nagy gazdasági egységek, valamint közigazgatási intézmények részére, bel- és külföldön.A Dunasecurity Kft. korszerű technikai eszközökkel, kiképzett és jól felszerelt személy- és vagyonőrökkel, illetve személyzettel rendelkezik. Állományunkat rendszeresen tovább képezzük, hogy folyamatosan megfeleljenek a kor és a Megbízók új elvárásainak, a változó jogszabályi feltételeknek. Budapesti központunkban folyamatos ügyeleti szolgálat működik, mely a Megbízóink részére éjjel, nappal rendelkezésére áll. Az esetleges észrevételeket, igényeket, eseményeket telefonon, faxon, e-mailben, vagy személyesen is el lehet juttatni az ügyeleti ellenőrök részére.Kollegáink munkavégzésének ellenőrzése rendszeresen és különböző napszakokban történik. A gyakori ellenőrzések nem csak jól szolgálják a vállalt kötelezettségek kontrolállását, hanem lehetőséget biztosítanak a Megbízókkal való folyamatos személyes kapcsolattartásra is. Az ellenőrzéseket társaságunk vezetői és független munkatársak végzik. A Dunasecurity Kft. a 22/2006.(IV.25) BM. rendeletben előírtaknak teljes mértékben megfelel, rendelkezik a tevékenység végzéséhez szükséges összes engedéllyel és feltétellel.Társaságunk a vagyonvédelmi szolgáltatásaiért az Generali Providencia Biztosító Zrt.-nél vezetett általános és szakmai felelősség biztosítás alapján felelősséget vállal. Biztosítási értékhatáraink 100 millió Ft / év és 50 millió Ft / eset.
Szolgáltatási területeink:
" objektumőrzés, portaszolgálat, rendészeti tevékenység,
" rendezvénybiztosítás,
" pénz- és értékszállítás, trezorálás (fegyveres),
" bel- és külföldi szállítmánykísérés (fegyverrel vagy fegyver nélkül),
" jegy- és bérletellenőrzés,
" személy- és vagyonőrképzés,
" vagyonvédelmi szakértői munka,
" biztonságtechnikai eszközök, rendszerek telepítése, karbantartása,
" tűz- és munkavédelmi felülvizsgálatok végrehajtása, tűzvédelmi és munkavédelmi szabályzatok készítése,
" takarítás,
" kertészeti munka.
Külföldi megbízások
A cégünk a magyarországi mellett értékes tapasztalatokkal rendelkezik határon túli megbízások teljesítésében is. Jelentős mennyiségű szállítmánykísérést hajtottunk végre a fennállásunk óta eltelt időszakban Ausztriában, Németországban, Romániában, Szlovákiában, Lengyelországban (nemesfémszállítás) és a FÁK (áruszállítás) területén. Cégünk Európai Uniós fegyvertartási engedéllyel rendelkezik, amely lehetővé teszi a szállítmányok külföldön történő fegyveres biztosítását.Külföldi tapasztalatainkat tovább növeli, hogy a szállítmánykísérés mellett vállaljuk objektumok élőerős őrzését is. Jelenleg is cégünk látja el Magyarország egyes külföldi intézményeinek, képviseleteinek portaszolgálatát és védelmét.
Külföldi partnerség
Cégünk 2007 óta a németországi székhelyű vagyonvédelmi vállalkozás, az A.S Advanced Security AG - The European Company Pool kiemelt partnere. A cég keretein belül Európa minden országát magában foglaló hálózat működik, amelynek tagjai egységes minőségi normáknak megfelelően nyújtanak vagyonvédelmi szolgáltatást. Tagságunk lehetővé teszi, hogy megbízóink igényeit a hálózat partnereinek közreműködésével szükség esetén nemzetközi szinten is maximálisan ki tudjuk elégíteni.
Nemzetközi kamarai tagságaink
Tagjai vagyunk a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarának, a Magyar-Ukrán Kereskedelmi és Iparkamarának, és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Orosz Tagozatának. Tagságunk révén folyamatosan naprakész információkkal rendelkezünk az adott ország és Magyarország közötti gazdasági folyamatok, illetve szabályozások alakulásáról.

Gemini Security Vagyonvédelmi Kft.

Cím:
1141, Budapest Szugló u. 83-85.
telefon:
221-4297
fax:
221-4297

Security Guard Service Kft.

Cím:
7400, Kaposvár Fürdi u. 34.
telefon:
82/526-700
fax:
82/526-700
Tevékenység rövid leírása:
Bízza ránk értékeit és nyugalmát. Mi megőrizzük Önnek! Bizalom, biztonság, diszkréció! Hívjon bennünket! E-mail: security.guard@axelero.hu

Ász 96 Kft.

Cím:
1043, Budapest Kassai u. 15.
telefon:
390-6114
:
390-6114
Tevékenység rövid leírása:
Adósságbehajtási tevékenység teljes garanciával. Magánnyomozó tevékenység teljes diszkrécióval.

Diamond Security Service Személy- és Vagyonvédelmi Kft.

Cím:
1155, Budapest Rákos út 106.
telefon:
30/251-3719
fax:
30/251-3719
Tevékenység rövid leírása:
A Diamond Security Service Kft-t Bárány Zsolt azzal a céllal hozta létre, hogy egy magas szakmai képzettségen és elhivatottságon alapuló személy- és objektumvédelemre szakosodott biztonsági szolgálattal maradéktalanul megfeleljenek ügyfeleik és a rohanó világ piaci igényeinek.
Bárány Zsolt több éves biztonsági szolgálati tevékenység után elvégezte az International Bodyguard and Security Services Association Basic kurzusát, melyen nemzetközi testőri diplomát szerzett, valamint az Israeli College for Security and Investigation főiskolát, amelyen szakdolgozatának témája az objektumvédelem volt. Részt vett a Simonyi alezredes úr által tartott Body Guard lövészeti kiképzésen, valamint a Roni Kruger úr által tartott Krav Maga kurzuson. Saját vállalkozásának megalapítása előtt egy 50 fős biztonsági cég vezetője volt. Jelenleg ő a Diamond Security Service Kft. személy- és objektumvédelemért felelős ügyvezető igazgatója.
A Diamond Security Service Kft. kizárólag jólképzett, leinformált, kipróbált elhivatott alkalmazottakkal dolgozik, és ezt alvállalkozóitól is megköveteli. Mindig szem előtt tartja megbízója érdekeit és ügyel a törvényesség betartására, valamint tisztában van titoktartási kötelezettségével.
A Diamond Security Service Kft. fő tevékenysége a személy- és vagyonvédelem, az objektumvédelem és az ezekhez kapcsolódó szaktanácsadás illetve szakvélemény készítése, valamint elektromos riasztórendszerek telepítése.
Vállalunk komplett személyvédelmi tevékenységet, rendezvénybiztosítást bármilyen létszámmal, melyet nemzetközi minősítésekkel rendelkező, összeszokott team végez.
Jól képzett vagyonőreink, szakirányú végzettséggel rendelkező munkatársaink megfelelő garanciák arra, hogy szolgáltatásainkat magas színvonalon, megbízóink érdekeit szem előtt tartva teljesítjük.
Vagyonőreink feladatukat a munka jellegétől függően formaruhában végzik. A szükséges kényszerítő eszközökkel ellátva, a mindenkori törvények és hatályos jogszabályok ismeretében és szoros betartása mellett végzik.

PATROL SECURITY 2003 Bt.

Cím:
7041, Vajta Alkotmány u. 20.
telefon:
25/229-213
:
25/229-213
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az egész ország területén tevékenykedik. Személyi állományunk több tagja is komoly őrzés-védelmi, rendezvénybiztosítási gyakorlattal, közép-, felsőfokú biztonságszervezői, illetve nemzetközi testőrvizsgával rendelkezik, ami lehetővé teszi kiemelt munkák végzését is.

HUMAN SECURITY Kft.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.