Értékelje a céget!
32 találat 1 | 2 | 3 | 4

SZÉV Kft.

Cím:
3530, Miskolc Görgey u. 24.
telefon:
46/412-275
telefon:
46/412-275
Tevékenység rövid leírása:
A SZÉV SZÁMÍTÁSTECHNIKAI ÉS OKTATÁSI KFT. fő tevékenysége a számítástechnika és informatika oktatása felnőttek részére iskolarendszeren kívüli képzés formájában.

Graf Iskola Kft.

Cím:
1146, Budapest Thököly út 90.
telefon:
383-2982
fax:
383-2982
Tevékenység rövid leírása:
A Graf Csoport 1996-ban kezdte meg működését, elsősorban az informatika oktatás alapozza meg a cégcsoport működését.

Remenyik Zsigmond Gimnázium és Postaforgalmi Szakközépiskola

Lengyel Gyula Kereskedelmi Szakközépiskola

Cím:
1089, Budapest Friss utca 2.
telefon:
280-6814
:
280-6814
Tevékenység rövid leírása:
Az iskola a József Attila lakótelepen, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. Bátran állíthatjuk, hogy a lakótelep Budapest egyik legszebben rendben tartott, parkosított lakótelepe.

Nyíregyházi Főiskola

Cím:
4400, Nyíregyháza Sóstói út 31/B.
telefon:
42/599 421
e-mail:
42/599 421
Tevékenység rövid leírása:
A Nyíregyházi Főiskola 2000. január elsejével a Nyíregyházi Bessenyei György Tanárképző Főiskola, illetve a Gödöllői Agrártudományi Egyetem nyíregyházi főiskolai karának integrációjából jött létre. A négykarú Bölcsészettudományi és Művészeti, Gazdasági és Társadalomtudományi, Műszaki és Mezőgazdasági, Természettudományi, intézmény fejlődése mennyiségi és minőségi szempontból egyaránt roppant dinamikus volt az elmúlt fél évtizedben, ennek eredményeként e mutatókat tekintve a magyar felsőoktatási szféra első tíz intézménye között
foglal helyet. A képzési kínálat a bolognai folyamat bevezetésével megújult, 31 alapszakra nyújthatnak be jelentkezést a hallgatók, amelyen belül hatvan szakirány közül választhatnak. Az oktatás korszerűsítése és fejlesztése, tárgyi feltételrendszerének biztosítása összekapcsolódott egy olyan komplex intézményfejlesztéssel, aminek eredményeként új kari épületek, felújított kollégiumok várják a fiatalokat. Megtörtént az intézmény akadálymentesítése, mind a kollégiumokban, mind az oktatási épületben, így a mozgáskorlátozottak fogadása is megoldott.

Az intézmény komplexitását jelzi, hogy olyan oktatást-képzést támogató egységek segítik az eredményes tanulást, mint a központi könyvtár, amelynek 240 ezer kötete, 200 számítógépe áll a hallgatók rendelkezésére, a botanikus kert, két gyakorlóiskola, a tangazdaság a sportpályák, a fedett uszoda, a tornacsarnok.
Jelentős mértékben javultak az elmúlt évben a lakhatási feltételek: új diákszálló kezdte meg működését, illetve megújultak a kollégiumok. Növekedett komfortfokozatuk, így kényelmes, abszolút szolgáltatásbarát hallgatói elhelyezésre van lehetőség, hiszen ebben a kis főiskolai városban nem csak a tanulás, a sportolás, a kikapcsolódás feltételei biztosítottak, hanem a postaszolgáltatástól a banki szolgáltatáson keresztül a különböző élelmezési egységeken át könyvesboltig, ábc-üzletig minden megtalálható. A Nyíregyházi Főiskola campusa, amelynek pillanatnyilag 13 ezer beiratkozott hallgatója van, a kulturált életkörülmények mellett színvonalas tanulási lehetőséget kínál a jelentkezőknek.

Szolgáltatásaink:

Alapszakok: tanító, szociálpedagógus, pedagógia, anglisztika, germanisztika, magyar, romanisztika, szlavisztika, történelem, andragógia, gazdálkodási és menedzsment, kommunikáció és médiatudomány, nemzetközi tanulmányok, biológia, fizika, földrajz, informatikus könyvtáros, kémia, környezettan, matematika, programtervező informatikus, sportmenedzser, testnevelő-edző, gépészmérnöki, közlekedésmérnöki, mezőgazdasági és élelmiszeripari mérnöki, mezőgazdasági mérnök, ének-zene, plasztikai ábrázolás, környezetkultúra, képi ábrázolás.


Felsőfokú szakképzések: idegenforgalmi szakmenedzser, gazdasági idegen nyelvű levelező, ifjúságsegítő, titkárságvezető, banki szakügyintéző, informatikai statisztikus és gazdasági tervező, intézményi kommunikátor, kereskedelmi szakmenedzser, logisztikai műszaki menedzser-asszisztens, pénzügyi szakügyintéző, projektmenedzser-asszisztens, számviteli szakügyintéző.

Fordító és tolmácsirodai tevékenység

Célunk, hogy a főiskola magasan képzett és nyelveket beszélo tanári bázisára alapozva nyújtsunk minőségi szolgáltatást.

Szolgáltatásunkat kínáljuk cégeknek, vállalkozásoknak, állami intézményeknek és hallgatóknak is, akiknek egy évfolyamdolgozathoz vagy diplomamunkához idegen nyelvi szakirodalom is szükséges, de magánszemélyek is fordulhatnak hozzánk.

Amiben különbözünk más, fordító és tolmács irodától, hogy személyre és megrendelésre szabjuk kedvező árainkat, a fordítás során az adatokat kiemelt bizalommal és diszkrécióval kezeljük, munkánk során főiskolai tudásbázisunkra alapozható minőség vezérel bennünket!

Pedagógus továbbképzések

\x09A személyes hatékonyság fejlesztése a kommunikációban,
\x09A tartó- és mozgatórendszer zavarainak megelőzése és gyógytestnevelése a testnevelés órán,
\x09Beiskolázás, pályaválasztás, felkészítés a felnőtt életre,
\x09Etika továbbképzés általános iskolai tanárok számára,
\x09Fitnesz, aerobik - elmélet, gyakorlat és táncos irányzatok,
\x09Idegen (angol, német, francia) nyelv szakos tanárok továbbképzése célnyelvi környezetben
\x09Személyiségfejlesztés a relaxáció és a pszichodráma módszerével,
\x09Tanítói kompetenciák elsajátítása egy általános iskolai tanári szakhoz tartozó művelségi területen,
\x09Tanítsuk eredményesen a matematikát,
\x09Vizsgálóeljárás és játékos fejlesztési ötletek az óvodai munka hatékonyságának fokozására, a sajátos nevelési igény kielégítése érdekében,
\x09Halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek a társadalomban és az oktatás-nevelésben,
\x09Tanulási zavarok felismerése (diszlexia, diszgráfia, diszkalkúlia)Pedagógus szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzések
\x09Pedagógus szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzés "kötelező modul",
\x09A tanítói szakképzettség legújabb elméleti és gyakorlati ismeretei,
\x09Angol nyelv és irodalom,
\x09Az ügyviteli szakképzés vizsgaelnöki feladatainak elméleti és gyakorlati ismeretei,
\x09Drámapedagógia pedagógus-szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzés,
\x09Egészségfejlesztő mentálhigiénikus pedagógus-szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzés,
\x09Ember-, erkölcs-, és vallásismeret pedagógus-szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzés,
\x09Felnőttoktatási szakértő és pedagógus-szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzés,
\x09Földrajz,
\x09Magyar nyelv és irodalom,
\x09Matematika,
\x09Orosz nyelv és irodalom,
\x09Rajz, vizuális nevelés,
\x09Tanulási zavarok felismerése és kezelése (diszlexia, diszgárfia, diszkalkulia),
\x09Tanulás - mérés - értékelés,
\x09Technika és háztartásökonómia,
\x09TörténelemSzakirányú továbbképzések:

\x09Drámapedagógia szakirányú továbbképzés,
\x09Egészségfejlesztő mentálhigiénikus szakirányú továbbképzés,
\x09Ember, erkölcs- és vallásismeret szakirányú továbbképzés,
\x09Felnőttoktatási szakértőNappali tagozatos, iskolai rendszerű szakközépiskolai képzések:

\x09Marketing- és reklámügyintéző,
\x09Számítástechnikai szoftverüzemeltető,
\x09Idegenforgalmi ügyintéző,
\x09Multiméidia-fejlesztőNappali tagozatos, iskolarendszerű felsőfokú szakképzéseink:

\x09Jogi asszisztens,
\x09Idegenforgalmi szakmenedzser,
\x09Pénzügyi szakügyintéző,
\x09Informatikus statisztikus és gazdasági tervező,
\x09Intézményi kommunikátorRövid tréningek, kurzusok, egyedi továbbképzések szervezése

\x09Közbeszerzési szakreferens képzés (tanfolyam) ,
\x09Projektmenedzsment (tréning) ,
\x09EU-s projektek menedzselése a gyakorlatban (tréning),
\x09Vezetői módszerek a sikerhez (tréning),
\x09EU-s pályázatíró menedzser, NON-Profit ügyintézo képzés (tanfolyam)Felvételi előkészítő / emelet szintű érettségire felkészítő tanfolyamok

\x09magyar nyelv és irodalom,
\x09történelem,
\x09angol nyelv,
\x09német nyelv,
\x09testnevelés,
\x09rajz stb.Szakkönyvkiadás, szakértésHumánerőforrás és oktatási pályázatok szervezése, megírása, lebonyolítása stb. ProjektmenedzselésMédiaközpont üzemeltetés

\x09Campus Rádió,
\x09Főiskolai Tükör
Kulcsszavak:
aerobic fitness általános menedzser botanikus kert CAD/CAM tervező drámapedagógia ECL nyelvvizsga egészségfejlesztés egyetem és főiskola emberismeret erkölcs etika európai uniós pályázati menedzser felsőfokú oktatás felvételi előkészítő fordítás, tolmácsolás főiskola gazdálkodási képzés gazdasági informatikus gazdasági tervező gépíró és szövegszerkesztő képzés grafológus szakasszisztens gyermek és ifjúsági felügyelő gyógypedagógiai asszisztens képzés humán controlling ügyintéző idegenforgalmi menedzser képzés idegenforgalmi ügyintéző idegenvezető igazgatási ügyintéző-ügykezelő információrendszer szervező informatikai hálózatirendszer-telepítő informatikai statisztikus képzés iskolatitkár, óvodatitkár jelnyelv jelnyelvi tolmács jogi asszisztens képzés közbeszerzési referens külkereskedelmi ügyintéző - üzletkötő lovárinyelv-oktatás marketing- és reklámmenedzser mentálhigiénés képzés mérlegképes könyvelő mezőgazdasági oktatás minőségbiztosítási felülvizsgáló és tanúsító műszaki oktatás német nyelvoktatás nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser OKJ-s vizsgáztatás oktatás oktatásszervező pedagógiai asszisztens képzés pedagógus továbbképzés pénzügyi szakügyintéző képzés pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés PR munkatárs, szakreferens pszichodráma relaxáció spanyol nyelvoktatás szakkönyv szakkönyv kiadása számítástechnikai programozó képzés számítástechnikai szoftverüzemeltető képzés számítógép-kezelő (-használó) számítógéprendszer programozó személyiségfejlesztés szociális gondozó és szervező szoftverüzemeltető képzés újságíró újságíró televízió- és rádióriporter, műsorszerkesztő ügyintéző titkár vállalkozásszervező képzés vallásismeret

Janus Pannonius Gimnázium és Szakközépiskola

Cím:
7621, Pécs Mária u. 2-4.
e-mail:
isi@janus-pecs.sulinet.hu
telefon:
isi@janus-pecs.sulinet.hu
Tevékenység rövid leírása:
Iskolánkban a diákok által megszerezhető végzettségek:Alapvizsga bizonyítvány

Érettségi bizonyítvány

Középfokú számítástechnikai szoftverüzemeltető szakképzettség, OKJ 52 4641 03Iskolánk alapelveiA tudományok eredményeit tantárgyi rendszerbe foglalva úgy próbáljuk közvetíteni tanulóinknak, hogy azok a tanulók fejlettségi szintjéhez igazodjanak. Különösen fontos ez egy olyan iskolában, ahová 12-18 éves tanulók járnak.

Az ismeretátadás és az ezen alapuló gondolkodásra nevelés, képességfejlesztés csak a tanár önmaga és tanulói iránti igényessége mellett lehet eredményes. Tanárainknak úgy kell határozott követelményeket támasztania, hogy egyúttal lehetőséget nyújtsanak a tanuló önállóságának, kezdeményező képességének és kreativitásának kibontakoztatására.

A tanár-diák kapcsolatban a két fél egyenrangúsága mellett a pedagógusé a vezető szerep. Ez különösen a pedagógiai légkör kialakítására, a tanulói aktivitás kibontakoztatására, tevékeny-ségeik megszervezésére, személyiségfejlődésük támogatására vonatkozik.

Eredményes, sikeres oktatás a tanulók motiválása nélkül nem képzelhetőel.A Janus Pannonius Gimnázium és Szakközépiskola tantestülete nevelő és oktató munkáját a következő alapelvek szerint végzi:Az életkori sajátosságok figyelembevételének elve

A következetesség elve

A pedagógus vezető szerepének elve

A motiváció elve

Gimnáziumunk e munkát az alábbi kiemelt értékek közvetítésével végzi:Gondolkodás, értelem fejlesztése

Egyéni képességek fejlesztése

Tisztességre, erkölcsre nevelés

Felkészítés továbbtanulásra

Rendre, fegyelemre nevelés

Anyanyelvi ismeretek oktatása

Idegen nyelv tanítása

Környezetvédelem és egészséges életmód

Speciális osztályok

(4 osztályos képzés)

Az idegennyelvi tagozaton emelt óraszámban tanítjuk az első idegen nyelvet, mely a tanulók választása alapján angol vagy német lehet. A tagozatos nyelv heti óraszáma évfolyamok szerint 6-6-5-5. A többi tantárgyból általános képzést folytatunk. Angol tagozaton kezdő és haladó csoportot is indítunk. A kezdő csoport felvételi lapjára a megjegyzés rovatba kérjük beírni a kezdő angol megjegyzést.Az informatika tagozaton emelt óraszámban tanítjuk az informatikát, melynek heti óraszáma évfolyamonként 3-2-3,5-4. Az oktatás hálózati rendszerbe állított 2X18 géppel korszerűen felszerelt és INTERNET-csatlakozással ellátott szaktantermekben folyik. A gépekhez való hozzáférést a délutáni időszakban szakköri formában és szabad sávban is biztosítjuk a diákok részére. A 12. évfolyam végén tanulóink külön vizsga letétele után középfokú számítástechnikai szoftverüzemeltető OKJ-s végzettséget szerezhetnek.

A többi tantárgyból általános képzést folytatunk úgy, hogy a matematikát, informatikát és idegen nyelveket csoportbontásban tanítjuk, valamint a matematika óraszámát 9. évfolyamon 1 órával megemeljük.

A speciális matematika tagozat megyénkben egyedüliként működő osztály. Itt évfolyamonként heti 5,5-7 órában tanítjuk a matematikát, miközben az első idegen nyelv óraszáma is heti 5 óra.

A többi tantárgyból általános képzést folytatunk úgy, hogy a matematikát, informatikát és az idegen nyelveket csoportbontásban tanítjuk.

Ezt a képzést azoknak a diákoknak ajánljuk, akik különös tehetséget és érdeklődést mutatnak a matematika iránt, akik ebből a tárgyból kívánnak továbbtanulni a különböző felsőoktatási intézményekbe. (közgazdasági és műszaki egyetemek, tudományegyetemek, pénzügyi-számviteli főiskolák stb.).Minden osztályunkban 11-12. évfolyamon pedagógiai programunk széleskörű választható órakerettel segíti elő a közép és emelt szintű érettségire történő felkészülést és a sikeres továbbtanulást.Minden osztályunkban első idegen nyelvként az általános iskolában már tanult angolt vagy németet, második idegen nyelvként angolt, németet, franciát, oroszt vagy latint választhatnak a diákok. Második idegen nyelvnél francia, orosz vagy latin nyelvű csoportot csak elegendő számú jelentkező esetén tud indítani iskolánk.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.